- 20 Ekim 2009
- 8.584
- 14.704
- 823
Arkadaşlar 1 aydır güzel giden bir ilişkim vardı buraya anlattığım gibiydi ama o sıra çok sorunları vardı birbirimize alışamamıştık daha vs vs neyse bizim o zamanlar sallantılıydı ilişkimiz benim çok yakın bir arkadaşım var x olsun adı bunla oturdum bana pat diye çocuk senin özgüvenini yok etmiş ceycey dedi ne alaka bir şey demedim ama içten içe sevgilime doldum halbuki özgüvenim kötü değildi bir gün önce ağır kavga etmiştik onun moral bozukluğu vardı her neyse ben doldum ya akşamda sert yaptım yine bozuk uyuduk o sıra hep o kızla buluştuk ama erkek arkadaşımda hep bozuk atıyordu hani alevlendiriyordu her neyse bu kız beni hep doldurdu bak ayrıl böyle yapıyor biz 2 haftadır ayrıyız ama ne kavgalar ediyoruz küfürler hakaretler havada geziyor neyseki erkek arkadaşım hatasını tamamen anladı tek suç benim arkadaşımın değil tabii ki ama etkisi olduğunu düşünüyorum çok dolduruşa getiriyor napmalıyım sizce
Yalnız şunu söylemek lazım. Arkadaşınızın tek sözüyle bu noktaya gelebiliyorsanız cidden özgüveninizde sıkıntı olabilir.