Kız arkadaşım beni dolduruşa getiriyor

Arkadaşlar 1 aydır güzel giden bir ilişkim vardı buraya anlattığım gibiydi ama o sıra çok sorunları vardı birbirimize alışamamıştık daha vs vs neyse bizim o zamanlar sallantılıydı ilişkimiz benim çok yakın bir arkadaşım var x olsun adı bunla oturdum bana pat diye çocuk senin özgüvenini yok etmiş ceycey dedi ne alaka bir şey demedim ama içten içe sevgilime doldum halbuki özgüvenim kötü değildi bir gün önce ağır kavga etmiştik onun moral bozukluğu vardı her neyse ben doldum ya akşamda sert yaptım yine bozuk uyuduk o sıra hep o kızla buluştuk ama erkek arkadaşımda hep bozuk atıyordu hani alevlendiriyordu her neyse bu kız beni hep doldurdu bak ayrıl böyle yapıyor biz 2 haftadır ayrıyız ama ne kavgalar ediyoruz küfürler hakaretler havada geziyor neyseki erkek arkadaşım hatasını tamamen anladı tek suç benim arkadaşımın değil tabii ki ama etkisi olduğunu düşünüyorum çok dolduruşa getiriyor napmalıyım sizce

Yalnız şunu söylemek lazım. Arkadaşınızın tek sözüyle bu noktaya gelebiliyorsanız cidden özgüveninizde sıkıntı olabilir.

Bir aylık ilişkinin iki haftasını ayrı geçirdiyseniz ve küfürler havada uçuşuyorsa o ilişkiden bir bk olmaz. Boşuna arkadaşınızı suçlamayın.

Çok iyi bir halt bulduğunu düşünüp böyle saçma sapan ilişkiler için kendini paralayan, bir yandan karşıdakini ağlama duvarına çevirip sonra da arkadaşım beni kıskanıyor, dolduruyor deyip arkadaşını suçlayan insanlara da gıcık oluyorum.
Dolduruyordur eminim. Herkes küfürlerin havada uçuştuğu bir ilişkinin hasretini çeker çünkü.

Bazen sadece konu başlığını okuyorum ve refleks olarak cevap veriyorum kendi kendime.Kız arkadaşım beni çok dolduruşa getiriyor.E gelmee diyorum mesela.Sonra konuyu okuyorum ve gene aynı şeyi diyorum.

Arkadas / akraba lafiyla gaza gelen, bu gazla ortaliga agiz dolusu kufurler eden biri ve onun eline dusmus zavalli bir adam.

Bazen cidden erkeklere uzuluyorum.

Kendi dusunceniz yok mu evladim sizin?

Bunun bir üst versiyonu da kocasından şiddet gören aldatılan ama barışınca da bizi çekemiyorsunuz diyen dayak bağımlısı kadınlar. Ağladığı dert yandığı hemcinslerini satan, siz beni doldurdunuz kafama bunları soktunuz, ben kocamı seviyorum diyenler.
Arkadaşınıza, seninle görüşmek istemiyorum çünkü ben seviyesiz davranışlara konuşmalara hakaretlere iftiralara alışığım deyin. Sen beni uyarıp kötü etkiliyorsun sevgilim öyle şeyler yapmaz süper ötesi bir erkek diyin. Sizi kıskanıyordur belki ilişkinizi bozmasın.

şu çocuktan ayrıl artık. hem bazen çevredekiler gerçeği konuşurlar, sahte veya kötü arkadaş olsalar bile. (bu arkadaşın kötü demek değil)
bu çocuktan sana zarar gelecek ama kendi kendine o zararı vermiş olacaksın aslında. kendine dair dersini al ve yoluna devam et. biraz kendini geliştirmen ve olgunlaşman lazım tatlı kız

Back
X