Şehir dışına arkadaşlarımıza gitmiştik. Birlikte döndük. Dönüşte hava alanında valizimi almış, kız arkadaşımla birlikte kocamın ve arkadaşımın kocasının diğer valizleri almasını bekliyorduk. Ne olduysa o sırada oldu arkadaşımın yüzü bir anda bembeyaz oldu ve elleri titremeye başladı. Ne olduğunu anlayamamıştım. Sadece önüne bakıyor çantasını karıştırıp duruyordu. Yüzü ağlayacak gibiydi. Eski erkek arkadaşını görmüş o anda hava alanında bana gösterdi. Adam onu görmemişti. Ama bir süre sonra ona baktığımızı anladı sanırım dönüp bize baktı. Adam da onu görünce şaşırdı, bozuldu. Sonra kaçamak şekilde birbirlerine bakmaya başladılar. Bense kocası gelip görürse o halini nasıl açıklarız diye düşünüyordum.
Sonra arkadaşımın kocası ve eşim geldi. Arkadaşımın kocası kızın yüzünü görünce korkuya kapıldı. Başı döndü uçaktan herhalde diye geçiştirdik. Sonra çıkışa yöneldik adam önümüzde gidiyordu ve dönüp dönüp kıza bakıyordu. Arkadaşımsa kafasını yerden kaldıramadı. Aralarında 3 metreden fazla yoktu. Adam benim baktığımın farkına vardı ama gözlerini kızdan alamadı. Ben de telaştan bir şey düşürdüm deyip durmamızı sağladım böylelikle aramız açıldı ve o sırada gözden kaybolduk.
Sonra kız arkadaşım tek kaldığımızda benim adamın ona baktığını görüp görmediğimi sordu. Evet, sürekli sana bakıyordu dedim. Demez olaydım. Arkadaşım deliler gibi ağlamaya başladı. Arkadaşımla bu adam önceden tanışıyor birbirlerinden hoşlanıyorlar arada birbirlerinin yaşadığı şehre gidip görüşüyorlarmış. Kız bunu çok sevmiş. Sonra adam askere gitmiş. Askere gitmeden önce görüşmüşler. Aralarında bir yakınlaşma olmuş çıkmaya başlamışlar. Mesajlaşıp, internetten görüşüyorlarmış. Sonra bu adam askerliğin bitimine doğru böyle uzaktan ilişki olmaz arkadaşça görüşelim demiş. Arkadaşım da gururuna yediremediğinden tamamen görüşmeyi kesmiş. Adam daha sonra nasılsın diye mesaj atmış ama kız cevap vermemiş.
Çok uzattım ama detayları söylemek için uzattım kusura bakmayın lütfen. Arkadaşım şimdi çıldırmış gibi davranıyor. Sürekli onu düşünüyor, facebook profiline adamın fotoğrafına bakıyormuş. Yaklaşık 1.5 senelik evli ama demek ki bu adamı unutamamışım kocamı sevmemişim deyip kocasını umursamıyor. O adam hakkında ne dediysem dinletemedim. Adamı aramayı düşünüyor. Evli bir kadının bunları yapması yakışık alacak durumlar değil.
Ne diyeceğimi nasıl ikna edeceğimi şaşırdım. Siz de bir şeyler deyin lütfen. Yoksa göz göre göre yuvasını yıkacak ve ben bu olanların tek şahidi olacağım.
yok bunun aklı başına gelmez bence. Ancak bi şey olacak kocasını ve yaşadığı hayatı kaybetme korkusu yaşayacak da aklı başına gelecek.
cnm biraz amiyane bir tabir olacak ama kusuruma bakma artık bazılarını rahat tepiyor.
senin bir şey yapabileceğini sanmıyorum. 1,5 yıllık evli biri daha aklı başında olmalı.
inancı varsa bilemicem belki imam nikahının hükümlerini hatırlatabilirsin. islam ilmihalinden bulabilirsin.
Bilmiyorum, bunun bir etkisi olur mu? Evliliğini 1 kalemde silmeye hazır sanki adam ona seni seviyorum dedi. Hep erkekler aldatıyor diye konuşuyorken şimdi aynı şeyleri onun yapmasını aklım almıyor.
Sevdiğim biri olmasa ne hali varsa görsün derim. Göz göre göre evliliğini harcamasına çok üzülüyorum. facebook twitter gibi yerlerden ekleme talebi gönderecekmiş adama bir de nasılsın görüşmeyeli yazacakmış. Her şey böyle başlayacak sonrasını hiç düşünemiyorum.
Aman Allah korusun. Ben eşine aşık olduğunu düşünüyordum çünkü bana hiç eski sevgilisinden ve ondan bu kadar etkilendiğinden bahsetmemişti. Eşi de onu çok seven, üzerine titreyen bir eş. Biraz şımarıklık gibi geliyor bana. Bilemiyorum.
Arasa ne olacak ki.Ben hiç bir erkeğin evliyken kendisini arayan bir kadına ciddi ve dikkate değer bir şekilde yaklaşacağını düşünmüyorum.Olsa olsa gönül eğlendirmek için yanaşabilir.Arkadaşınız bunu göze alacak kadar gözünü karartırsa yapacak bir şey kalmaz zaten.Kendine ve evliliğine yazık eder.