Arkadaşımı bulmak istiyorum

Bicigi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
162
0
46
İzmir
Selam konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum.Eğer yanlışlık var ise kusura bakmayın lütfen.Arkadaşımın izini kaybettim haber alamıyorum 2 yıldır onu bulmak istiyorum fakat soyismini hatırlayamıyorum.İzmir'de yaşıyor Elimde fotoğraflarından başka birşey yok.Birde eski numarası fakat şuan o kullanmıyor hattını değiştirmiş sanırım.Şimdi kullanılan numarayı daha öncedden kimin kullandığını ve soyadını öğrenmemin bir yolu var mı ? veya fotoğraflarıyla bi şekilde ona ulaşabileceğim bir yol yok mu ?İlköğretimde okuduğu okulu ve üniversitesini biliyorum arayıp öğrenebilir miyim?

Soyadını bilmiyorsanız,arkadaşınıza ulaşmanız pek mümkün görünmüyor...

İmkansız değil belk ki ama ne bileyim zor gibi:26:

Arkadaşınızın eski telefonu hangi operatöre aitse o kurumda çalışan birilerinden yardım alabilirsin
Ya da facede yaşadığı şehir ve isim kısımlarını doldurarak bakabilirsin
Ortak arkadaşlarınız yokmuydu hiç belki irtibatta olanlar vardır.

bilinmeyen numaralardan o numarayı verip kime ait olduğunu öğrenebilirsin...
ama artık kullanmıyo diyosun kapanmıştır hat bu şekilde söylerlermi bilemem tabi...

Okuduğu okulu sınıfı ve dönemi biliyorsan oradan da araştırabilirsin.

En azından soy adını öğrenebilirsin.

Bu da senin işini kolaylaştırır.

Son düzenleme:
ben senin gibi oldugum durumlarda
bulmak istedigim arkadas varsa
soyadini bilmeme gerek yok
facebookta cok kolay bulurum
ortak arkadas vardir
yok mu
olsun
yasadigi sehri biliyorsun mutlaka
yada bitirdigi okulu
bunlarla beraber sadece isimle arama yap
ee biraz zaman alabilir arkadasinin ismi mesela ayse ise bir sürü ayse cikar ama
atiyorum Ankarada ise ve bilmemne okul mez ise daha az isim cikar
ve bulursun tek tek bakarak
ben bu sekilde cok arkadasima ulastim :)

operatörü ara bakalım belkide kime ait olduğunu söylerler. söylemezlerse bana mesaj at geç olur ama güç olmaz eğer onun adına ise hat soyismini öğrenirim

arkadaşın seni bulmak istese bulurdu.uğraşma bence.hem de anlamıyorum niye bu kadar uğraşıyosunki bulmak için.soyadını bilmediğine göre o kadar da yakın değilmişsiniz demekki.hiç iyi kokular almıyorum bu işten.

operatörü ara bakalım belkide kime ait olduğunu söylerler. söylemezlerse bana mesaj at geç olur ama güç olmaz eğer onun adına ise hat soyismini öğrenirim

Konuyu hortlattım ama birşey sormak istiyorum. Kapanan bir avea hattın kime ait olduğunu öğrenmemizin bir yolu var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…