Arkadaşımı ihmal ettiğim için pişmanım

ozgefeee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
3.009
9.411
108
37
Ben üniversitedeki en yakın arkadaşımı kaybettim 1,5 sene önce
Aramızda kmler vardı, kansermiş haberim yoktu, daha doğrusu aramıza mesafeler girmişti ayda yılda bir konuşur olmuştuk
Zaten ailesinden başka kimseye de söylememiş kanser olduğunu, tabi bu kız hayattayken aklıma gelmiyordu sürekli ama bu durum beni çok sarstı hele ki çok genç olması
Şimdi onun hayranı olduğu ünlüler vardı onları tv de görünce içim sızlıyor, arkadaşlarımla buluştuğumda aklıma o geliyor, ben onu son zamanlar çok ihmal etmiştim hasta olduğunu da bilmiyordum tabi, sevdiklerinizi ihmal etmeyin, biraz da içimi dökmek için yazdım aslında
Çünkü sürekli etrafımdakilere x arkadaşım böyleydi şöyleydi demek istemiyorum susuyorlar birşey demiyorlar pek
Telefonla aramak bile olsa sevdiklerinizi bırakmayın:KK43:

Görüşmek için beni çağırdı ölmeden bir sene önce, belki de ihtiyacı vardı birilerine, gitmedim.
İş güç falan derken, ama düşünüyorumda isteseymişim gidermişim 😢

Arkadaşınıza üzüldüm başınız sağolsun
Ne olur ihmal ettim diye düşünüp kendinizi üzmeyin , iletişim tek taraflı olunca belli bir zamandan sonra kopuyor maalesef

Arkadaşınıza üzüldüm başınız sağolsun
Ne olur ihmal ettim diye düşünüp kendinizi üzmeyin , iletişim tek taraflı olunca belli bir zamandan sonra kopuyor maalesef
Doğru kendimi çok suçladığım oldu ama hangimizin hayatı mükemmel ki, bir yerden sonra bizde unutuyoruz sevsek de

Olan olmuş. Başınız sağolsun. Mesafe olunca malesef elde olmadan araya soğukluk giriyor.

Bilsen böyle olucagini insan tabiki gider görüşmeye kim gitmez ki gitmediğiniz çin belki sizi rahatsız eden durum budur bundan sonra yapılıcak şey bol dua etmek allah rahmet etsin

Olan olmuş. Başınız sağolsun. Mesafe olunca malesef elde olmadan araya soğukluk giriyor.
Doğru, hep içimde keşke çağırdığında gitseydim uktesi kaldı ama kısmet değilmiş
Eşi mezarına götürürüm dedi eşine baş sağlığı dilediğimde, parçalandım 😢

Yan evde hasta bir komşumuz vardı, yıllardır böyleydi. Üniversite sınavından bir kaç gün önce birşeyler götürdüm, gelsene oturalım demişti. Bende sınav geçsin söz geleceğim dedim... Sınavdan saatler önce rahmetli oldu... oluyor, insanız...üzmeyin kendinizi.

Çok mantıklı teşekkürler ❤️

Bir yerde okumuştum.
Artık ölen ya da görüşmediğin insanlardan dua ederek hayatından çıkmasını istiyorsun.
Yani seni kırdığım için üzgünüm, özür dilerim beni affet ve hayatımdan git gibi bir şeydi.
Ben denedim bir kaç kişi de.

Cidden ruhuma iyi geldi :KK200:

Bir yerde okumuştum.
Artık ölen ya da görüşmediğin insanlardan dua ederek hayatından çıkmasını istiyorsun.
Yani seni kırdığım için üzgünüm, özür dilerim beni affet ve hayatımdan git gibi bir şeydi.
Ben denedim bir kaç kişi de.

Cidden ruhuma iyi geldi :KK200:
Deneyeceğim bunu arkadaşım eski sevgilisine uygulamıştı😊umarım mutludur gittiği yerde
Eşi de çok kötü durumda hala, hergün kızın resimlerini paylaşıyor
Allah sabır versin ona da

Allah rahmet eylesin. Bile bile aramamazlık etmemişsiniz ki. Kimsenin yarın hayatta olacağının garantisi yok maalesef Öyle aklınıza gelip içiniz sızladığında arkadaşınızın ruhu için bir fatiha okuyup Allah tan rahmet dileyin kendisine. Size de arkadaşınıza da iyi gelecektir Allah'ın izniyle. Mekanı cennet olsun. Sevenlerine sabır versin Allah'ım.

Allah rahmet eylesin. Bile bile aramamazlık etmemişsiniz ki. Kimsenin yarın hayatta olacağının garantisi yok maalesef Öyle aklınıza gelip içiniz sızladığında arkadaşınızın ruhu için bir fatiha okuyup Allah tan rahmet dileyin kendisine. Size de arkadaşınıza da iyi gelecektir Allah'ın izniyle. Mekanı cennet olsun. Sevenlerine sabır versin Allah'ım.
Amin çok teşekkür ederim
Evet hep böyle teselli ediyorum kendimi bilemiyoruz işte kimin ne derdi var 😢

Ben üniversitedeki en yakın arkadaşımı kaybettim 1,5 sene önce
Aramızda kmler vardı, kansermiş haberim yoktu, daha doğrusu aramıza mesafeler girmişti ayda yılda bir konuşur olmuştuk
Zaten ailesinden başka kimseye de söylememiş kanser olduğunu, tabi bu kız hayattayken aklıma gelmiyordu sürekli ama bu durum beni çok sarstı hele ki çok genç olması
Şimdi onun hayranı olduğu ünlüler vardı onları tv de görünce içim sızlıyor, arkadaşlarımla buluştuğumda aklıma o geliyor, ben onu son zamanlar çok ihmal etmiştim hasta olduğunu da bilmiyordum tabi, sevdiklerinizi ihmal etmeyin, biraz da içimi dökmek için yazdım aslında
Çünkü sürekli etrafımdakilere x arkadaşım böyleydi şöyleydi demek istemiyorum susuyorlar birşey demiyorlar pek
Telefonla aramak bile olsa sevdiklerinizi bırakmayın:KK43:
Akliniza gelince bi dua okuyun ruhuna. Ona bundan daha degerli bi hediye olamaz artik

Back
X