İyi geceler kızlar!!! çok yakın bi arkadasım vardı çok değer verdiğim birisi, neyse bu bana aşık oldugunu söyledi tabi bu sırada ben yeni bir ilişkiden çıkmıstım olabilirmi diye düşünmedim değil, birazda olumlu davrandım
herneyse üzerinden biraz zaman gecti ben birlikte olamayacagımızı,ona cok deger verdigimi, arkadaslagımızın bozulmasını istemedigimi söyledim...anlayısla karsılamıs gibi görünsede malumunuz vazgecmedi... bu noktada ben sacmalamaya basladım işte vazgecmesi için :S en yakın arkadasına aşık oldugumu söledim hani inandı ve bende ciddi ciddi bu konuda rol yaptım ... (gercekten onu kaybetmek istemiyordum olmaması için bi neden istiyor sevmiyorumu kabul etmiyordu ve sans istiyordu....) hatta bu durumu imkansızlastırmak için çocuga ondan hoslandıgımı bile söyledim... artık arkadasım vazgecmeye baslamıstı bizse normal arkadaslıgımıza devam ediyorduk bu sırada hersey yolunda görünüodu...ta ki 2 ay öncesine kadar...birden muhabbet kesildi sordugumda söyledigi tek sey "arkadaslıgımızı saglamlastırmam için böyle olması gerekiyor" hergün görüşen biz hiç görüsmedik bu sürede...bi kere aradım buz gibiydi..
En başından beri böyle olsun istemedim hani kötü bi niyetim yoktu..sadece sorunlarım vardı iş,aşk,aile hepsi üstüste geldi yanlıs bi karar vermek istemedim ve hata ettim... evet onuda cok üzdüm bunuda farkındayım tekrar kazanmak istiyorumm.. hala yapabileceğim birsey varmı sizce ??
( size özetni özeti bana bi akıl verin 

En başından beri böyle olsun istemedim hani kötü bi niyetim yoktu..sadece sorunlarım vardı iş,aşk,aile hepsi üstüste geldi yanlıs bi karar vermek istemedim ve hata ettim... evet onuda cok üzdüm bunuda farkındayım tekrar kazanmak istiyorumm.. hala yapabileceğim birsey varmı sizce ??