• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımı kazanmanın bir yolu varmı..?? :(

glcann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2011
32
0
36
İzmir
İyi geceler kızlar!!! çok yakın bi arkadasım vardı çok değer verdiğim birisi, neyse bu bana aşık oldugunu söyledi tabi bu sırada ben yeni bir ilişkiden çıkmıstım olabilirmi diye düşünmedim değil, birazda olumlu davrandım :( herneyse üzerinden biraz zaman gecti ben birlikte olamayacagımızı,ona cok deger verdigimi, arkadaslagımızın bozulmasını istemedigimi söyledim...anlayısla karsılamıs gibi görünsede malumunuz vazgecmedi... bu noktada ben sacmalamaya basladım işte vazgecmesi için :S en yakın arkadasına aşık oldugumu söledim hani inandı ve bende ciddi ciddi bu konuda rol yaptım ... (gercekten onu kaybetmek istemiyordum olmaması için bi neden istiyor sevmiyorumu kabul etmiyordu ve sans istiyordu....) hatta bu durumu imkansızlastırmak için çocuga ondan hoslandıgımı bile söyledim... artık arkadasım vazgecmeye baslamıstı bizse normal arkadaslıgımıza devam ediyorduk bu sırada hersey yolunda görünüodu...ta ki 2 ay öncesine kadar...birden muhabbet kesildi sordugumda söyledigi tek sey "arkadaslıgımızı saglamlastırmam için böyle olması gerekiyor" hergün görüşen biz hiç görüsmedik bu sürede...bi kere aradım buz gibiydi..
En başından beri böyle olsun istemedim hani kötü bi niyetim yoktu..sadece sorunlarım vardı iş,aşk,aile hepsi üstüste geldi yanlıs bi karar vermek istemedim ve hata ettim... evet onuda cok üzdüm bunuda farkındayım tekrar kazanmak istiyorumm.. hala yapabileceğim birsey varmı sizce ?? :(( size özetni özeti bana bi akıl verin :59:

sanki bütün bunları arkadaşını kaybetmek için yapmış gibisin. başkasından ayrılıp bi süre sonra onunla çıkman ve ayrılman vazgeçmeyince arkadaşından hoşlanıyorum demen ve bunu gidip arkadaşına söylemen... :53: sen onunla bi ilişkiye başlayıp umut vermişsin. tamam her insan bu hatayı yapabilir ama başkasından hoşlanıyorum deseydin en yakın arkadaşını söylüceğne.. bence iyi bile dayanmış. ben olsam iletişimi bile keserdim anında. hata sende.

"yanlış anlama eleştiriye açık olman gerekir böyle bi konu açtıysan. sadece çözüm bulamıcağım için böyle yazdım. en iyisi oluruna bırak daha fazla zorlama. arkadaşlığnız bitmiş zaten"
[

arkadasımla cıkmadım ama asla olmaz diyede ilk duydugumda bi tepki vermedim...evet farkındayım..ama insan yasadıklarından dolayı ne yaptıgını bilmiyor bazen...aslında haklısın cok bile dayandı ben olsam bende aynısını yapardım..ama üzülüyorum belki benim bilmediğim bi yolu vardır diye actım konuyu :(

yaptığın aslın da çok mantıksız
bir kişiyi kendinden uzaklaştırmak için onun canını yakman
yalan söylemen

ama telafisiz bir yanlış değildir umarım bu senin için
eğer arkadaşına değer veriyorsan ona gerçeği söylemelisin

kötü bir dönemden geçtiğini ve o dönem sağlıklı kararlar alamadığını
ve bu yüzden bu yalanları söylediğini
yaptıklarının mantıksız ve düşüncesizce olduğunu samimi bir dilde anlatmalısın

eğer o da arkadaşlığınıza değer veriyorsa
bu söylediklerini önemseyecektir

umarırım işe yarar konusmaya bile cesaret edemiyorum gercekten utanıyorum dediğin gibi düşüncesizce mantıksızdı..

Back
X