Bunları yapan bir erkeğe karşı hala üzülebiliyorsa elden ne gelir hanımefendi. Kendi haline bırakın. Suçlu sonra arkadaş oluyor. O iki şahıs da mutlu mutlu dolaşıyor.Arkadasim birine deli divane aşık oldu.Sureklu çocuğa mesaj atıyor arıyor ama beyefendi onu arayıp sormuyor hatta dalga geçercesine konuşuyor
Zaten çocuk hiç mesaj atmıyormuş aranıyormuş.Arkadasim mesaj atınca da dalga geçer gibi mesajlar atıyormuş olacağı zaten yok ama ben bin pişman öldüm ki simdiEmin değilseniz söylemeniz doğru olmamış eminseniz de emin değilim diyerek arkadaşınızın kabullenmesini geciktirirsiniz. Eğer doğru ise söylemeniz iyi olmuş evet üzülür şimdi ama daha fazla bağlanmamış olur daha kolay atlatır inş.
Haklısınız . Mesaj atınca da dalga geçer gibi atıyormuş . Ama emin olmasam bile en azından sen mesaj atma ilk dedim zaten böyle bir şey varsa da çıkar kokusus dedim umarım dinlerBunları yapan bir erkeğe karşı hala üzülebiliyorsa elden ne gelir hanımefendi. Kendi haline bırakın. Suçlu sonra arkadaş oluyor. O iki şahıs da mutlu mutlu dolaşıyor.
Örnekleri çok.
Bence söylemeniz iyi olmuş boş yere umutlanması daha kötü değil mi? Adamın da gerçek yüzünü görmüş, hayatında biri olduğu halde arkadaşınızla resmen dalga geçmiş.Kızlar 25 yaşındayım öğretmenim. Arkadasim birine deli divane aşık oldu.Sureklu çocuğa mesaj atıyor arıyor ama beyefendi onu arayıp sormuyor hatta dalga geçercesine konuşuyor.Bugun bir okula gittim görevlendirme olarak.Orada öğretmenler odasında bir muhabbet geçti. Benjm arkadasin konuştuğu çocuğun okuluyla ilgili.Hatta o kişinin ismi de geçti bu sene evlenip gidecek tayin isteyecek diye.Ben de duramadım.arkadasima anlattim ama emin degilim bak başka biri de olabilir dedim şimdi.cok üzüldu ben daha da çok uzuldum. Keşke demeseydin ne yapabilirim kızlar ne demeliyim bundan sonra nasıl toparlarım arkadaşımı
Zaten mesajlari bile dalga gecer nitelikteymis ama uzuldum o uzulunceBence söylemeniz iyi olmuş boş yere umutlanması daha kötü değil mi? Adamın da gerçek yüzünü görmüş, hayatında biri olduğu halde arkadaşınızla resmen dalga geçmiş.
Aslında arkadaşınız sizden bu haberi almasa bile kendisiyle dalga geçercesine iletişim kuran bir insanla devam etmemeliydi. Üzülmesine siz sebep değilsiniz gerçekleri görmesini sağladığınız için iyilik yapmışsınız canınızı sıkmayın.Zaten mesajlari bile dalga gecer nitelikteymis ama uzuldum o uzulunce
İyi yapmışsınız belki adam evlendikten sonra onunla gönül eğlendirirdi arkadaşınız küçük değil heralde düzelsin artık.Kızlar 25 yaşındayım öğretmenim. Arkadasim birine deli divane aşık oldu.Sureklu çocuğa mesaj atıyor arıyor ama beyefendi onu arayıp sormuyor hatta dalga geçercesine konuşuyor.Bugun bir okula gittim görevlendirme olarak.Orada öğretmenler odasında bir muhabbet geçti. Benjm arkadasin konuştuğu çocuğun okuluyla ilgili.Hatta o kişinin ismi de geçti bu sene evlenip gidecek tayin isteyecek diye.Ben de duramadım.arkadasima anlattim ama emin degilim bak başka biri de olabilir dedim şimdi.cok üzüldu ben daha da çok uzuldum. Keşke demeseydin ne yapabilirim kızlar ne demeliyim bundan sonra nasıl toparlarım arkadaşımı
Söylemeseydin şimdikinden daha çok üzülecegi bir durumda olabilirdi . Söylemekle en iyisini yapmişsin arkadasinin göz göre göre kandirilmasini izlemek arkadaslik degil . Dogru olani yapmissin.Kızlar 25 yaşındayım öğretmenim. Arkadasim birine deli divane aşık oldu.Sureklu çocuğa mesaj atıyor arıyor ama beyefendi onu arayıp sormuyor hatta dalga geçercesine konuşuyor.Bugun bir okula gittim görevlendirme olarak.Orada öğretmenler odasında bir muhabbet geçti. Benjm arkadasin konuştuğu çocuğun okuluyla ilgili.Hatta o kişinin ismi de geçti bu sene evlenip gidecek tayin isteyecek diye.Ben de duramadım.arkadasima anlattim ama emin degilim bak başka biri de olabilir dedim şimdi.cok üzüldu ben daha da çok uzuldum. Keşke demeseydin ne yapabilirim kızlar ne demeliyim bundan sonra nasıl toparlarım arkadaşımı
Neden bu kadar takıntılı,ısrarcı,mantıksız hareketlerde bulunuyor ki?Hangimiz ilişkilerde ısrarcı,rahatsız edecek boyutta asılan,dibimizde biten adamı sevdik ki erkek kişisi de sevsin bizi. Az gururlu, gerçekçi olalım;Biri sizi aramıyor , önemsemiyor, ilgilenmiyorsa ilgisini çekmiyorsunuz demektir.Arkdaşım üzülecek diye ben gerçeği pembe yalanlarla süsleyip kendisinin duymak istediği gerçekdışı şeyleri söyleyemem.Pembe yalanlarla işkenceyi uzatmaktan başka bir şey olmaz sizinkisi.Kızlar 25 yaşındayım öğretmenim. Arkadasim birine deli divane aşık oldu.Sureklu çocuğa mesaj atıyor arıyor ama beyefendi onu arayıp sormuyor hatta dalga geçercesine konuşuyor.Bugun bir okula gittim görevlendirme olarak.Orada öğretmenler odasında bir muhabbet geçti. Benjm arkadasin konuştuğu çocuğun okuluyla ilgili.Hatta o kişinin ismi de geçti bu sene evlenip gidecek tayin isteyecek diye.Ben de duramadım.arkadasima anlattim ama emin degilim bak başka biri de olabilir dedim şimdi.cok üzüldu ben daha da çok uzuldum. Keşke demeseydin ne yapabilirim kızlar ne demeliyim bundan sonra nasıl toparlarım arkadaşımı
Arkadaşınız insanları taciz ediyor gibi gözüküyo, biraz daha üzmelisiniz bence insanlara yapışmaması gerektiğini anlatmalısınız. Unutmayın dost acı söylerKızlar 25 yaşındayım öğretmenim. Arkadasim birine deli divane aşık oldu.Sureklu çocuğa mesaj atıyor arıyor ama beyefendi onu arayıp sormuyor hatta dalga geçercesine konuşuyor.Bugun bir okula gittim görevlendirme olarak.Orada öğretmenler odasında bir muhabbet geçti. Benjm arkadasin konuştuğu çocuğun okuluyla ilgili.Hatta o kişinin ismi de geçti bu sene evlenip gidecek tayin isteyecek diye.Ben de duramadım.arkadasima anlattim ama emin degilim bak başka biri de olabilir dedim şimdi.cok üzüldu ben daha da çok uzuldum. Keşke demeseydin ne yapabilirim kızlar ne demeliyim bundan sonra nasıl toparlarım arkadaşımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?