Arkadaşımın abisi

Burda bile açık arayan tipler varken karısı elbette başta inanmak istemeyecek ya da sonradan böyle sorularla karşıma gelecek. Neden bıraktırdın kendini? Sen de eve gelmeseydin tarzında çünkü çoğu kadın yapıyor bunu biliyorum. Evde abisinin olduğunu bilmiyordum. Bırakmasını da arkadaşım söyledi abisine abisi de dünden razıydı hayır desem de ısrarcı oldular evim sapa olduğu için. Ben de kabul ettim çünkü o sırada mesaj falan yoktu ortada. Konuştuğu şeyler abuk sabuk olsa da insan pat diye konduramıyor. Yaşarken insana kal gelebiliyor yani oturuğumuz yerden mantıklı davranmak daha kolay. Ayrıca birinin arabasına binince evli haliyle bize asılma hakkı kazanmış olmuyor.
Ohooo ne carpitmissin ama evli birinin arabasına binince asilma hakki mi doğuyor demişim:oha:
Pardoon size zaten asiliyormus adam kendiniz soylemissiniz. Sonra karısi da ben gibi düşünunce suclu karısı mi olcak hadi yaa.
Size toplu tezehürat yapıp camdan atla derseler atlayacaksiniz heralde.
Cok israr ettiler ondan kabul ettim diye.
Birine asılmayı konduramamak ne?
Tanımadigin etmediğin adam konduramamak nedir? Sanki tanidiginda ondan beklemzdin şaşırdın gibi.
Açık arayan tipler mi var ? Her sey ortada baştan sona hata sizde.

Ama suçunuz var. Bu saçmalığa tepki vermemişsiniz. Akşam hadi basiretiniz bağlandı diyelim, ondan tepki veremediniz de, ertesi gün arabaya niye bindiniz?
Aynen şimdi benim de aklıma bu geldi. Adam konu sahibine saçların çok güzel kadınlarda saçlara çok önem veririm diyor, senin resmini çizmek isterim diyor, konu sahibi bunlardan sonra adamın arabasına binip evine bırakmasına izin veriyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Yorumlara bakarsanız neden çekindiğimi anlarsınız. Bir de kızla aynı sınıfta olmasam hiç düşünmez söylerdim ama sınıfın aynı olması biraz huzur kaçırıcı. İnsanlar böyle durumlarda ailesini savunmaya meyilli olur. Açıkçası yengesinin nasıl biri olduğunu öğrendikten sonra söylemeyi düşünüyorum dar zihniyetli biriyse sanırım başıma bela edermişim gibi geliyor. Burda bile beni sorgulayan kişiler oldu kadını düşünemiyorum
Ben dar zihniyetli mi oldum şimdi 😂
Hanimefendicim size anlatamiyoruz biz belli ki. Bakın tane tane anlatacagim sadece anlamak istemediginizden zorlaniyorsunuz. O sümük mevzundan sonra bir özgüven düşmesi oldu sizde heralde ondan böyle oldu.

1)Adam babanın oğlu değil ne demek bana asılmasını kondurmadım. Hayatında ilk kez gördün sapık mı, alkolik mi, hırsız mı bilmiyorsun ama konduramiyorsun.
Tanımadigin birine kondurmamak nedir? Burada kp derinin bile cocuguna ilgisini sorgulayan kişiler var.

2) birinin size ilgisini, sarkintisini fark edince rahatsiz isek tepki veririz. Eğer aynı ortamı paylasmak zorundaysak uyarırız.
Bu bir sözle olur , ima olur, sevgilim var ayakları olur.

3) bize askinti kisi ile basbasa kalmıyoruz.
Hadi odada arkadas tuvalete gitti kaldiniz birde arabaya binmissiniz.

4) sizin ev hep sapaliktaydi. Arkadas israr etti diye bindim nedir. Bir yaştan sonra kendi kararlarimizi kendimiz veririz
Millet topluca atla aşağı dese balkondan atlar misiniz? .
5) evde erkek yok diyip sizi çağıran bir arkadasiniz var evde erkek var. Zaten o kız agziyla kuş tutsa inanmam bu saatten sonra
6)hep adamların eslerine laf carpmissiniz.
Ama o kadar hatalı davraniyorsunuz ki hareketleriniz sonucu suçlu kalmamaniz işten bile değil.

7)adami msj attığında terslememissiniz bile. Ve ne yapayım diyorsunuz en azından insan adami tersler sonra sorar ne yapsam.

Burada bile kac kişi böyle düşünmüş. Bence biraz kendi davranisiza bakın sonra laf sokarsaniz adamlarin eslerine,burda yorum yapanlara.

Tabi ki bu tarz olaylar yasiniyor , ancak boyle olaylarin akisinda gercek olan olayi yasayan kizin tepkileri sizinkinden cok farkli olur
Ya siz de abiden hoslandiniz o yuzden hic tepki vermediniz ya da baska birsey var
Nirmalde bu olay kimin basina gelse gece zaten tepkisini verirdi , o yuzden inandirici gelmediniz diger uyelere
Evli adamın mesaj atmasına filan da hadi eyvallah.

Ama en çok afalladigim kısım,gece bir bahane ile odaya girmesi😱😱😱😱😱😱

Yani çığlık çığlığa ayağa kalkarim galiba. Uyuyamam da zaten.

Bana bu konudaki en manyak ayrıntı bu kısım geldi.

Gerçekten "daha neler" deyimi anlamını buldu.

Merhaba hanımlar. Çok yakın bir arkadaşım var genelde birlikte takılırız. Geçen gün kendisinde kalmamı teklif etti annesi ve babası evde yokmuş ama abisi evdeydi. Bu arada abisi evli ve eşi de kendi evlerindeydi yani. Görünce rahatsız oldum çünkü arkadaşımın babası abisi kuzeni fark etmez yabancı bir erkek olunca rahatsız oluyorum ve bana söylememesi sinirimi bozdu ama belli etmedim. Yemek falan yedik abisi bu havada şortla geldi oturdu sofraya ve ilk defa gördüm kendisini. Arkadaşım tuvalete gidince abuk sabuk sorular sordu sevgilin var mı, evlenmeyi düşünüyor musun gibisinden. Sürekli saçların çok güzel kadında saça çok önem veririm gibi gereksiz muhabbetlere girdi. Abisi 26 biz 23 yaşındayız. Resim yeteneği olduğunu istersem bir gün beni çizebileceğini falan söyledi. Gece yatarken de 3-4 kere bir bahaneyle odamıza girdi. Esas olay şu ki ertesi gün instagramdan mesaj atmış görüşmek istediğine dair. Muhabbetimi çok sevmiş özel olarak tanımak istiyormuş. Ertesi gün evime o bıraktığı için evimi de biliyor. Eğer yarın müsaitsen seni alırm evinden falan da yazmış. Şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum. Arkadaşıma söylesem aynı sınıftayız olay uzayacak tadım kaçacak ama kızla mesafe de koymak istemiyorum çünkü seviyorum. Abisinin neden kendi evinde kalmadığını sormayı düşündüm ama anlar diye soramadım. Arkadaşımın dediğine göre abisinin eşi çocuk istiyormuş abisi inatla razı gelmiyormuş bu yüzden annesi ve abisi çok tartışmış falan. Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz?

Ben arkadaşıma abisinin attığı mesajı gösterip bu durumdan hoşlanmadığımı söylerdim. Bu yüzden sana değil abisine tavır alması gerekir zaten normal biriyse.

Abisimin evde olması normal burada bir acayiplik yok ama acıktan size iltifatlar etmesi gece odanıza girmesi anormal. Bu arada nolmus evine bıraktıysa insanlık olsun diye bırakabilir bu konu sahibinin yüz verdiği anlamına mı geliyor ? Konu sahibi siz simdi kardeşine esine söyleseniz suclu siz olursunuz. O mesajlarin ekran görüntüsünü alın ne olur ne olmaz sonrada abisini engelleyin. O arkadasinizla da aranıza mesafe koyun. Hicbir yerde dedikodusunu yapmayın abisininde kötü olan siz olursunuz.

Hay ben öyle arkadaşın .... bide seviyorum falan yazmışsın ben olsam o kızın da yüzüne bakmam bir daha odamıza niye girip duruyorsun diyemedi mi????

yanlış anlamayın ama dikkatimi çekti. ne kadar çok sorun yaşıyorsunuz geçmiş konularınıza bakmadım ama doğru hatırlıyorum sanıyorum..
ya sizde ya da çevrenizde problem var, dikkatli olun bence.

Arkadaşınızı çok sevdiğiniz için katlanılacak şeyler değil bunlar. O an da evinize dönebilirdiniz. Rahatsızlığınızı arkadaşınıza söyleyip belli etmelisiniz

Abisini evde görünce, bir fırsatını bulup arkadaşıniza sormadinizmi abin niye burda, hani yalnız kalacaktık, diye. Yada arkadaşınız hiç açıklama yapmadı mı, kusura bakma yalnız olacaktık ama abim şu şu sebeple burada, diye.

Böyle saçma sapan sorular sormasaydi eve birakmasinda bana göre sorun yoktu. Ama adam resmen asılmış ne cesaret bindiniz arabaya?

Burada yazan herkes sizi uyarmak ve bir şeye karşı hazır olmanızı sağlamaya çalışıyor. Size uyarıda bulunup karşınızdaki insanların daha da ilerletmemesi ve benzer şeyler yaşamamanız için. Keşke ben de daha önce bu forumdan haberim olsaydı ve sıkıntı yaşadığımda saçma sapan arkadaşlarım yerine buraya yazabilseydim, o zaman birileri beni uyarabilseydi ve kendime gelseydim. Sizi uyarıyoruz çünkü farkında olmadan çekinerek belki böyle arsız yüzsüz insanları üzerinize çekiyorsunuz. Böyle sizin arkadaşlarınızı da normal saatlerde dışarıda, kütüphanede veya kendi evinizde- başka insanlar varken ağırlayın. Böyle bir ortama tekrar gelem imkanınız yüksek.

Back
X