Arkadaşımın Amacı Ne?

Howisit09

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2017
10
14
88
26
Merhaba ben Naz, benim çok yakın bir arkadaşım var. Biz şuan 18 iz. Farkl sınıflardaydık ama bizede gelmişti o çocuk. Neyse onun derslerine bir stajyer çocuk gelmişti lisede. Ve yakışıklıydı baya hemde. Ve benim bu arkadaşım bu çocuğa taktı kafayı. Hani abisi olarak seviyomuş. Sürekli bana ve arkadaş ortamında diğer kızlara ondan bahsediyo. O çocuk şu an 25 yaşında bazen kızın mesajlarını açmıyomuş facebooktan cevap vermiyormuş. Ve çocuk buna ilk başlarda başının zamanında agridigini söylemiş ve pek samimi olmamasini istemiş. Benim arkadaşımın durumu nolacak? Aşırı sıkıldım çünkü bu durumundan. Aşık falan mı? Bazen soruyorum diyorki sadece abi kardeş ilişkisi var diyo keşke o öz abim olsa diyo. Saçma bir soru olabilir ama merak ediyorum fikirlerinizi

Son düzenleme:
Agabi diyorsa siz sevgili olarak değerlendirebilirsiniz..
Birde konunun sonunda ki o 0-0Sonraki den bişey anlamadım?

Arkadasin asik olabilirde senin amacini anlayamadim ben asıl.

Hayır 18 im. Beni ilgilendiren kısmı sürekli ondan bahsedisi ve arkadasi olarak endiseleniyorum

Merhaba ben Naz, benim çok yakın bir arkadaşım var. Biz şuan 18 iz. Farkl sınıflardaydık ama bizede gelmişti o çocuk. Neyse onun derslerine bir stajyer çocuk gelmişti lisede. Ve yakışıklıydı baya hemde. Ve benim bu arkadaşım bu çocuğa taktı kafayı. Hani abisi olarak seviyomuş. Sürekli bana ve arkadaş ortamında diğer kızlara ondan bahsediyo. O çocuk şu an 25 yaşında bazen kızın mesajlarını açmıyomuş facebooktan cevap vermiyormuş. Ve çocuk buna ilk başlarda başının zamanında agridigini söylemiş ve pek samimi olmamasini istemiş. Benim arkadaşımın durumu nolacak? Aşırı sıkıldım çünkü bu durumundan. Aşık falan mı? Bazen soruyorum diyorki sadece abi kardeş ilişkisi var diyo keşke o öz abim olsa diyo. Saçma bir soru olabilir ama merak ediyorum fikirlerinizi.

0|0
SONRAKİ

Bu link ne ki? Erkek üye mi anlamadım. Mune Mune

Amaan aşık olsa nolcak yarın baska bi yakışıklı görür bu seferde ona aşık olur :kızgın:

Stajyer çocuk dediğimiz "öğretmen" iniz sanırım. Umarım o abi rolüne yatan öğretmen de öğretmen olamaz. Abes bir durum. Öğrencileriyle bu yakınlık fazla. Ne münasebet abisi falan oluyor. Bu samimiyet ne. Bunlara nasıl sebep oluyor.

Sıkılıyorsundur sürekli beynini yemesinden. O anlatmayı bırakmaz sen mesafe koyacaksın

Stajyer çocuk dediğimiz "öğretmen" iniz sanırım. Umarım o abi rolüne yatan öğretmen de öğretmen olamaz. Abes bir durum. Öğrencileriyle bu yakınlık fazla. Ne münasebet abisi falan oluyor. Bu samimiyet ne. Bunlara nasıl sebep oluyor.
Arkadaşım kendi yazıyor ona. O cevap bile vermiyor bazen. okulda yokki sadece universteden gelmisti gitti bile bayada oldu
Sıkılıyorsundur sürekli beynini yemesinden. O anlatmayı bırakmaz sen mesafe koyacaksın
Eveet aynen öyle.
arkadaşlar cevaplarinizdan dolayi tesekkur ederim.. artik arkadasimla bu konuyu konusucam... ilginiz icin tesekkurler . iyi geceler

Arkadaşım kendi yazıyor ona. O cevap bile vermiyor bazen.

Eveet aynen öyle.
arkadaşlar cevaplarinizdan dolayi tesekkur ederim.. artik arkadasimla bu konuyu konusucam... ilginiz icin tesekkurler yazmaniza gerek yok yormayin ellerinizi.. iyi geceler
Bazeni yok hiç vermemesi lazım okul dışında bir de stajyer yani. Ben de yaptım stajyerlik ve bu yanlış.
Ayrıca siz bile ondam bahsederken " o cocuk" vs. tabirlerle bahsediyorsunuz. Bunlara fırsat vermemeli. Sizin yaş grubunuzdaki öğrenciler için mesafe korunmalı. Bu ne hadsizlik ben anlamıyorum. O insan öğretmen olacak staj yaptığı okuldaki "öğrencileri" ona öğretmen olarak bakmak dışında başka hiçbir sıfatla bakmamalı. Buna fırsat vermemeli. Siz daha "çocuk" sayılırsınız.

Arkadaşım kendi yazıyor ona. O cevap bile vermiyor bazen. okulda yokki sadece universteden gelmisti gitti bile bayada oldu

Eveet aynen öyle.
arkadaşlar cevaplarinizdan dolayi tesekkur ederim.. artik arkadasimla bu konuyu konusucam... ilginiz icin tesekkurler . iyi geceler
Arkadaşknla bu konuyu konuşmana gerek var mı bilmiyorum ama anlamayacaktır. 09 Aydından galiba. Hangi kurs bu?

Back
X