Kadınlık Desleri Vol 1

böyle şeyler içten doğuştan gelir bence
ben mesela öküz gibin bir şeyim ve asla içimden de gelmiyor
sadece temiz olayım yeter

Günaydın kızlar

Öncelikle açtığım başlıkta gayet samimiyim bu kadar çok kadını fikiri öneriyi bulabilecegim bir alan yok açıkcası cevremdeki kadınlarla da fazla eleştiriye maruz kalacağım için(eleştiriye açığım ama yakınımızdaki insanlar bazen yakınlıga dayanarak kantarın topuzunu fazla kaçırıp kırıcı olabiliyorlar yada o olan özguvenide bitirebiliyor)

Şimdi kızlar derdime geleyim öncelikle sanırın erkek çocuk olarak beklenip kız doğunca erkek çocuğu kalıbına sığdırılmaya çalışılmıs 37 yaşında bir kadınım bu dedigim durumuda yeni yeni algıliyorum çünkü babamın tavırları sanki kardeşlerimin ablalarımin abisiymisim modundaydı
Küçük dışa çok kapalı bi toplumda kızların aşırı baskılandığı bir ailede büyüdüm akraba çevremde öyleydi süslendiysen aranıyorsun demekti bu o yüzden saçımı farklı bi şekilde toplamaya güzel bi toka bile takmaya çekinen bir yapıp vardı yani anladığınız anlayacagıniz fazla dumdüz bir kadınım dişilik kadınlik enerjisi olarak zerre biseyden nasibi almamış gibiyim.
Aydınlanma gec yasanmadı ara ara degişme denelerim olduysada hep bitmemiş ödevler gibi yarım kaldı sonradanda yaşım geçiyor bu yaştan sonra olmaz gibi düşundüm ve şuan o aydınlanmayı tam kalbimde hissediyorum
degişmek istiyorum kızlar ışıl ışıl neşeli keyifli enerjisi yüksek kadınlığı dışardanda hissedilen içinde de hissedebilen bi kadın olmak istiyorum.
Hayatımda hic erkek arkadaşim olmadı benimle tanışmak görüsmek isteyen de olmadi bazen adım atar gibi olanlar oldu onlarda sonradan hiç birsey olnamış gibi geri adim attılar son bir kac sefer şansımi sanal ortamlarda denedin görüsmenin sonrasi olmadi hiç her seferinde cok mutsuz oldum öz güvenim kırıldı ama bu kadar olumsuzluğun nedeninde ben de olmaması gereken birsey var kararina vardım ve artık degisip dönüşmek istiyorum

Giyim kuşam makyaj koku her türlü onerilerinize açığım ama ben bunlar kadar kendinizi kadınlık enerjinizi yükselten kendinize iyi geldigini hissettiginiz seyleride paylasmanizı istiyorum mesela iste küpe takmak bana disilik hissettitiyor yada duşta mum yakmak yada gunluk vucuduma losyon surmek ne bileyim topuklu ayakkabi giymek koku surmek ic dış etken onerilerine açığim mesela partnerkerinizin sizde hosuna giden seyleride alabilirim

Bu arada suan giyim kusam vs ayiracak butcem yok ama kendimi toparlar toparlamaz onun icinde adım atmayı düşünüyorum
Kızlar ben kadın kadınin dostudur kardesidir diye dusunenlerdenim biliyorum ki gornediginiz bir kadinin bile destegi olabilecek potansiyelde kisiler var burda

Benim atladigin detaylar varsa sorarsaniz cevaplarim
İlk anda aklıma gelen, eğer saçlarınız çok kısa ise, onları uzatarak ya da uzun fakat havalı bir model kestirerek işe başlayabilirsiniz, erkekler kadında her zaman uzun, bakımlı saçları daha çekici bulurlar. Bir de iç sesinizi dinleyin eğer içinizden küpe takmak geliyorsa takın, bütçenize uygun bir parfüm alın, hiç makyaj yapmamışsanız eğer gözlerinize kalem çekerek ve rimel kullanmaya başlayarak daha bakımlı görünmeyi sağlayın, ağır makyajlara hiç gerek yok, bir kalem, bir rimel, bir de dudak nemlendiricisi veya ruj, inanın çok farklı bir hava verecek size. Eğer içinizde etrafımdakiler beni eleştirir bana ne derler gibi bir kaygınız varsa bundan da kurtulun, insanlar her koşulda konuşur zaten, içinizdeki o güzel kadını bulmanız dileğimle 🥰💃🏻👠👗💅🏻💄👜

Günlük olarak aşağıdaki çalışmayı yapabilirsiniz :

🌺Niyet ediyorum ki rabbimden;
bedenimde enerji alanımda, auramda bugün itibariyle yıldızımın yükselmesine, kapılarımın açılmasına,kadınlığımın ve dişiliğimin aktive olmasına Rabbimin sonsuz bereketinin gani gani yoluma ve yolculuğuma akmasına izin veriyorum.Görülmeye duyulmaya itibarlı olmaya, hak ettiklerimi almaya, değerimi saygınlıĝımı huzurumu kalbimde hissetmeye, girdiğim her ortamda mıknatıs gibi hakkımda hayrlı olan insanları alanıma çekmeye,
Nur gibi parlamaya,
Işık gibi aydınlanmaya,hayırlı kısmetlerimin yoluma yolculuğuma dolup dolup taşmasına,yaydığım titreşimin yaşam alanıma hayrla her zerreye yayılmasına,
Bu güne kadar okuduğum duaların hazır olup beni korumasına,şifa olup sifalandırmasına niyet ediyorum. Şükürdeyim hamddayım duadayım değişiyorum iyileşiyorum şifalanıyorum şükürler olsun..

Dişil enerjinin mini etekten makyajdan geçtiğini düşünmüyorum. Özgüven, sohbet, kocaman bir gülüş ve beyaz dişler de cazibe saçabilir. Dişi olmak anaç olmak, her işe koşmamak, sınırları doğru çizmektir.

giyimle alakası yok bence. eril dişil diye bir şey var mı bilmiyorum ama aklıma ilk gelenler şöyle oluyor. Mesela bir tanıdığım var çok baskın tavırları oluyor bazen. evhamlı yani. bir yere gidilecekse sık arar. akışına bırakamaz. çoğu şeye burun sokma ya da yorum yapma huyu var. biraz da minneti yok gibi davranır duyguları çok yansıtamaz. gayet güzel ve bakımlı giyiniyor ama eril geliyor bana.
dişil deyince aklıma gelen kişi çok keskin yorumları olmayan biri mesela. konuşurken hep tebessüm eder. her şeye burun sokmaz, kontrol etmeye çalışmaz, keskin doğruları yoktur vsvs.
ha sonuç olarak ikisinin de ilişkileri oluyor kimse sen erilsin git sen dişilsin gel demiyor :D ilişki işlerinin karşılıklı samimiyete ve empatiye dayandığını düşünüyorum. burda bir üye var mesela ismini vermeyeyim kadın 0 empati. kendine yürüyen adama bile niye öyle yürüdü böyle olmaz şöyle yapsın öyle yazılmaz böyle yazsın vsvs. yani adam aramış işte. belli ki tanışmak istiyor yeşil ışık yak diyoruz ama olmaz isteseydi şöyle yapardı diyor.
Yani evham ve kontrolcülük eril enerjiyken tatlı tatlı flörtleşebilmek, kendini akışa bırakabilmek dişil oluyor sanırım.
Mesela kırmızı oje sür istediğin kadar eğer kontrolcüysen femme fatale görünürsün dişil değil. o tarzı da ben hiç sevmem mesela

O etkileyici yoğun dişil enerjinin doğuştan geldiğini düşünmekle beraber, seksi ve güzel hissetmenin yolları tabi ki var bu da ister istemez insanın enerjisine yansıyor

Çevrem tarafımdan çekici ve kadınsı bulunurum genelde, tırnaklarım her zaman bakımlı ve ojelidir, oje sürmediğim zamanlar mutlaka tırnak matlığını alması için besleyiciler sürüyorum, aşırı makyajı hiç bir zaman sevmedim ellerimi dekoltemi ve yüzümü düzenli nemlendirir güneş kremi sürerim, günlük makyaj alışkanlığım ise göz etrafımı kapatarak cilt tonumu eşitlemek, allık ve renkli dudak nemlendiricisi. Saçlarıma özen gösterir şekillendiririm, şekillendirmediğim zaman derli toplu olmasını sağlarım. Takı takmayı çok seviyorum, abartmadan kibar takılar takarım. Temiz kokmak benim için önemli, 15 yıldır aynı parfümü kullanıyorum ortama girdiğimde görmeden geldiğim bilinir kokumdan, ayakkabılarım her zaman temizdir, topuklu ayakkabıyla aram iyidir, ama 30dan sonra düz tabana yöneldim onlarla da anlaşıyorum güzel şık kombinler yapıyorum :) dekolte severim ama yersiz dekolteyi kıroca buluyorum :) bunlar görüntümle alakalı yaptıklarım. Bunların da ötesinde yakın çevreme karşı hep güler yüzlüyüm :) ve kendimi seviyorum :)

O etkileyici yoğun dişil enerjinin doğuştan geldiğini düşünmekle beraber, seksi ve güzel hissetmenin yolları tabi ki var bu da ister istemez insanın enerjisine yansıyor

Çevrem tarafımdan çekici ve kadınsı bulunurum genelde, tırnaklarım her zaman bakımlı ve ojelidir, oje sürmediğim zamanlar mutlaka tırnak matlığını alması için besleyiciler sürüyorum, aşırı makyajı hiç bir zaman sevmedim ellerimi dekoltemi ve yüzümü düzenli nemlendirir güneş kremi sürerim, günlük makyaj alışkanlığım ise göz etrafımı kapatarak cilt tonumu eşitlemek, allık ve renkli dudak nemlendiricisi. Saçlarıma özen gösterir şekillendiririm, şekillendirmediğim zaman derli toplu olmasını sağlarım. Takı takmayı çok seviyorum, abartmadan kibar takılar takarım. Temiz kokmak benim için önemli, 15 yıldır aynı parfümü kullanıyorum ortama girdiğimde görmeden geldiğim bilinir kokumdan, ayakkabılarım her zaman temizdir, topuklu ayakkabıyla aram iyidir, ama 30dan sonra düz tabana yöneldim onlarla da anlaşıyorum güzel şık kombinler yapıyorum :) dekolte severim ama yersiz dekolteyi kıroca buluyorum :) bunlar görüntümle alakalı yaptıklarım. Bunların da ötesinde yakın çevreme karşı hep güler yüzlüyüm :) ve kendimi seviyorum :)
İnsan kendisini sevince gerisi geliyor zaten değil mi

Back
X