O etkileyici yoğun dişil enerjinin doğuştan geldiğini düşünmekle beraber, seksi ve güzel hissetmenin yolları tabi ki var bu da ister istemez insanın enerjisine yansıyor
Çevrem tarafımdan çekici ve kadınsı bulunurum genelde, tırnaklarım her zaman bakımlı ve ojelidir, oje sürmediğim zamanlar mutlaka tırnak matlığını alması için besleyiciler sürüyorum, aşırı makyajı hiç bir zaman sevmedim ellerimi dekoltemi ve yüzümü düzenli nemlendirir güneş kremi sürerim, günlük makyaj alışkanlığım ise göz etrafımı kapatarak cilt tonumu eşitlemek, allık ve renkli dudak nemlendiricisi. Saçlarıma özen gösterir şekillendiririm, şekillendirmediğim zaman derli toplu olmasını sağlarım. Takı takmayı çok seviyorum, abartmadan kibar takılar takarım. Temiz kokmak benim için önemli, 15 yıldır aynı parfümü kullanıyorum ortama girdiğimde görmeden geldiğim bilinir kokumdan, ayakkabılarım her zaman temizdir, topuklu ayakkabıyla aram iyidir, ama 30dan sonra düz tabana yöneldim onlarla da anlaşıyorum güzel şık kombinler yapıyorum :) dekolte severim ama yersiz dekolteyi kıroca buluyorum :) bunlar görüntümle alakalı yaptıklarım. Bunların da ötesinde yakın çevreme karşı hep güler yüzlüyüm :) ve kendimi seviyorum :)