- 13 Eylül 2018
- 1.742
- 2.728
- 133
- Konu Sahibi Maariftakvimi
Hic yapmadigim seyler ama deneyecegimKendin basit bir manikür yapıp oje sürebilirsin.
Saçların da her zaman düzenli olsun.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic yapmadigim seyler ama deneyecegimKendin basit bir manikür yapıp oje sürebilirsin.
Saçların da her zaman düzenli olsun.![]()
Aslında bu dediginiz hatalari cok yapiyorum hep kostur kostur bir hal icindeyim bu durumu asmaya calisip diger dediklerinozode dikkate alacagimHemen hemen benzer bir çevrede büyümüşüz. Size en en önemli tavsiyem: dünyaya kız çocuğu olarak geldiğiniz için ne kadar şanslı olduğunuza yürekten inanın, ben öyle yapıyorum. Yaşadığım bütün ayrımcılıklara, baskılanmalara, kadın olduğum için küçümsenmelere rağmen yine dünyaya gelsem yine aynı çevrede büyüyceksin deseler yine kız çocuğu olarak dünyaya gelmek isterim. Öncelikle bunu içselleştirin, bu tavırlarınıza da yansıycak. Onun haricindekiler pastanın üstündeki süslemeler gibi. Topuklu ayakkabı giymeye özen gösterin, illa kaliteli ya da yüksek topuklu olmasına gerek yok. 3-5 cm topuklu bir ayakkabı yeterli. Makyajı abartmanıza gerek yok kendimden yola çıkıyorum sadece bir göz kalemi sürerim o kadar. Kokuya dikkat ederim ağır olmayan vanilyalı kokuları tercih ediyorum. Saçlarınız bakımlı olsun, elektrikli durmasın, uçları çipil çipil durmasın düzenli olarak kestirin bakım yapın onun haricinde saç modelinizin bir önemi yok. Hızlı hareket etmeyin mecbur kalmadığınız sürece. Kadınlıkta biraz ahestelik vardır. Hareketleriniz zarif olsun, örneğin sofrada bir seye uzanırken löp diye atlamayın yavaşça uzanın. Keza oturup kalkarken kendinizi pat diye koltuğa bırakmayın. Ben kendimden yola çıkarak tavsiyeler verdim aklıma gelen olursa yine yazarım. Ha şunu da belirteyim: etrafınızda size mıymıy diyen kadınlar olabilir, yeni gelin gibi süzülüyorsun diye dalga geçenler olabilir. Bunlar aslında içten içe sizin zerafetinizi kıskanıyordur he diyin geçin. Zamanla göreceksiniz kadınlar bile dönüp bakacak size çünkü dişil enerji çekim enerjisidir
Maalesef soylediklerinizi cok iyi anliyorum o hisler dediklerinoz o kadar bildigim hissettigim mevzular ki sanki ne kadar denesemde hep basa saracakmis gibi geliyor ama yinede bu sefer bi cabalayacagimYaşadığınız çoğu şeyi yaşamış biri olarak okudum açtığınız konuyu.Bende daha yirmilerin başında olan bir genç kızım. Lise yıllarımda iki boya sürdüm diye annemden yemediğim azar kalmamıştı. Giydiği bir kot pantolon yüzünden herkesin içinde dedesi tarafından rencide edilen biriydim. Bu ülkenin kız çocuklularına ve kadınlara büyük bir borcu var. Annem sırf açık olduğum için benle yan yana gelmekten utanan bir kadındı. Şöyle bakıyorum da ne çocukluğunu ne de gençliğini doğru düzgün yaşayan biri olamadım hiç.
Koku dus kisisel temizlik olaylarina cok dikkat ediyorum ama makyaj falan hic bildigim ssyler degil ince motor becerilerimde cok kotu makyajdan asiri korkuyorum sanki kas yapayim derken giz cikaracakmisim gibi geliyor sanirim kendimi palyacoya cevirecekmisim gibi korkuyorum ama yinede youtub videolaeina bir bakacagimİnan önceden erkek gibi olmak ovunelecek birşey gibiydi ve çoğunu öyle yetistirdiler, aslında babam kız gibi olmamı çok isterdi ama nedense ben de erkek kardeşlerime oynamayi seçtim sonra bu tavırları ümide biraktim sanırım...öncelikle yaz geliyor zaten sabah günlük duşunu al, güzel kokular sürül bak koku çok etkiliyor, saçını yap( hiç birşey olmazsa köpük falan sur sacina dağınık olmasın) çok fazla kolaylaştıran malzeme var artık,giyim tarzını hemen değiştiremezsin bile birkaç taki al, ilk etapta çelik küpeler, kolyeller falan hazır ikili üçlü kombinler var Gold detayli falan al dümdüz beyaz tsortle bile çok şık duruyor, hafif makyaj yapmaya başla allık ruj mutlaka ekle bilmiyorum dışardan nasıl görünüyorum kıyafet konusunda çok iyi değilim çünkü rahat giymeyi seviyorum inan önceliğim o konuda ama böyle takı ve saç makyajla destekleyince kendimi iyi hissediyorum bence önemli olan da kendimi iyi hissetmem, o şekilde özgüven de geliyor zaten bu tarzımı cevremdekiler de beğeniyor genelde olumlu yorum vs alıyorum
Iste hayatimda pek kimsw olmayinca o secenegi biraz es geciyoruzDoğuştan getirdiğiniz dişil enerjiniz yoksa (benim de yok),en çok eril enerjisi yüksek bir adamla ilişkide olduğunuzda yükseliyor. Sürekli Seyit Onbaşı gibi hayatta tek başınıza mücadele ettiyseniz dişil enerji pek olamıyor.
Bunun dışında giyim kuşamla olacak bir şey değil bence. Ben topuklu da giyinsem eril hissediyorum:)
Bunlari ilk firsatta deneyecegimBenim de ilk 2 abim doğunca anne babam kız hasretinden saçlarını uzatmış renk renk elbiseler dikmişlerAllahtan eril enerjileri kaybolmamış.
El ayak tırnak bakımı topukluda yürüme deneyimleri, saçınıza boya bence güzel olabilir ilk başta
Hiç vazgeçmeyin olur mu? Umarım bundan sonraki hayatınız hep çok güzel geçer :))Maalesef soylediklerinizi cok iyi anliyorum o hisler dediklerinoz o kadar bildigim hissettigim mevzular ki sanki ne kadar denesemde hep basa saracakmis gibi geliyor ama yinede bu sefer bi cabalayacagim
Çok net söylüyorum ki kadınlığın giyimle kuşamla, makyajla, bakımla hiç alakası yok. İçten geliyor, gelmeli. Önce siz kadın olduğunuzu, seksi olduğunuzu kabullenmeniz ve hissetmeniz gerekiyor. Geri kalan her şey küçük ayrıntılar.Günaydın kızlar
Öncelikle açtığım başlıkta gayet samimiyim bu kadar çok kadını fikiri öneriyi bulabilecegim bir alan yok açıkcası cevremdeki kadınlarla da fazla eleştiriye maruz kalacağım için(eleştiriye açığım ama yakınımızdaki insanlar bazen yakınlıga dayanarak kantarın topuzunu fazla kaçırıp kırıcı olabiliyorlar yada o olan özguvenide bitirebiliyor)
Şimdi kızlar derdime geleyim öncelikle sanırın erkek çocuk olarak beklenip kız doğunca erkek çocuğu kalıbına sığdırılmaya çalışılmıs 37 yaşında bir kadınım bu dedigim durumuda yeni yeni algıliyorum çünkü babamın tavırları sanki kardeşlerimin ablalarımin abisiymisim modundaydı
Küçük dışa çok kapalı bi toplumda kızların aşırı baskılandığı bir ailede büyüdüm akraba çevremde öyleydi süslendiysen aranıyorsun demekti bu o yüzden saçımı farklı bi şekilde toplamaya güzel bi toka bile takmaya çekinen bir yapıp vardı yani anladığınız anlayacagıniz fazla dumdüz bir kadınım dişilik kadınlik enerjisi olarak zerre biseyden nasibi almamış gibiyim.
Aydınlanma gec yasanmadı ara ara degişme denelerim olduysada hep bitmemiş ödevler gibi yarım kaldı sonradanda yaşım geçiyor bu yaştan sonra olmaz gibi düşundüm ve şuan o aydınlanmayı tam kalbimde hissediyorum
degişmek istiyorum kızlar ışıl ışıl neşeli keyifli enerjisi yüksek kadınlığı dışardanda hissedilen içinde de hissedebilen bi kadın olmak istiyorum.
Hayatımda hic erkek arkadaşim olmadı benimle tanışmak görüsmek isteyen de olmadi bazen adım atar gibi olanlar oldu onlarda sonradan hiç birsey olnamış gibi geri adim attılar son bir kac sefer şansımi sanal ortamlarda denedin görüsmenin sonrasi olmadi hiç her seferinde cok mutsuz oldum öz güvenim kırıldı ama bu kadar olumsuzluğun nedeninde ben de olmaması gereken birsey var kararina vardım ve artık degisip dönüşmek istiyorum
Giyim kuşam makyaj koku her türlü onerilerinize açığım ama ben bunlar kadar kendinizi kadınlık enerjinizi yükselten kendinize iyi geldigini hissettiginiz seyleride paylasmanizı istiyorum mesela iste küpe takmak bana disilik hissettitiyor yada duşta mum yakmak yada gunluk vucuduma losyon surmek ne bileyim topuklu ayakkabi giymek koku surmek ic dış etken onerilerine açığim mesela partnerkerinizin sizde hosuna giden seyleride alabilirim
Bu arada suan giyim kusam vs ayiracak butcem yok ama kendimi toparlar toparlamaz onun icinde adım atmayı düşünüyorum
Kızlar ben kadın kadınin dostudur kardesidir diye dusunenlerdenim biliyorum ki gornediginiz bir kadinin bile destegi olabilecek potansiyelde kisiler var burda
Benim atladigin detaylar varsa sorarsaniz cevaplarim
İlla full makyaj rengarenk farlar, kontürler falan yapmanıza gerek yok. Cilt tonunuzu eşitleyin, abartılı olmayan bir allık sürün, bir rimelle kirpikleri belirginleştirin, dudakları hafiften renklendirin oldu bitti. Her sabah 3 dakikada yaptığım makyaj rutini bu benim. İşe geç de kalsam ufak bi yüzümü renklendirmeden çıkmam evden.Koku dus kisisel temizlik olaylarina cok dikkat ediyorum ama makyaj falan hic bildigim ssyler degil ince motor becerilerimde cok kotu makyajdan asiri korkuyorum sanki kas yapayim derken giz cikaracakmisim gibi geliyor sanirim kendimi palyacoya cevirecekmisim gibi korkuyorum ama yinede youtub videolaeina bir bakacagim
Bak abartılı makyaj yapma zaten, rengârenk de olma ama cildin parlak görünsün mesela veya böyle ruh gibi de olmasın azcik da allık surersin canlılık gelir, ruj suremiyorsan dudak kremi sur çok güzel ve yumuşak durur, rimel mutlaka sur, hergun süremem dersen kirpiklerine birşeyler yaptır... YouTube videoları izle zaten yaz geldiği için hafif makyaj daha güzel olurKoku dus kisisel temizlik olaylarina cok dikkat ediyorum ama makyaj falan hic bildigim ssyler degil ince motor becerilerimde cok kotu makyajdan asiri korkuyorum sanki kas yapayim derken giz cikaracakmisim gibi geliyor sanirim kendimi palyacoya cevirecekmisim gibi korkuyorum ama yinede youtub videolaeina bir bakacagim
Yavaşlıktan kastımız mıymıylık değil ahenk, zarafetBen güzel bir kadın olduğumu düşünüyorum ilgi de çekerim ama dişil enerji özellikleri yok mıymıy değilim çalışırım nazlı değilim sinirliyim vs inanmıyorum bu yüzden buna çok saçma geliyor. Auraya inanıyorum bazı insanlar yüksek auralı. Ysşadığınız baskıları yaşayan ama erkeksi olmayan bir sürü kadın vardır. Tamamen insanın kişiliği ile alakalı bence. Flört uygulaması dene. Onun dışında para şart maalesef. Evde yüzüne yoğurt sür saçına yumurta olayı değil. Yaş neredeyse 40 profesyonel bir yardım alın cilt için psikoloji için. Topuklu topuklu denilmiş her ortam topukluya müsait mi? Kilo var mı? SaçlR ne durumda
İşte herkese yakışmıyor o herkeste ahenkli durmuyor mıymıy süzüm süzüm geliyor rol olduğu belli oluyor içten olmayıncaYavaşlıktan kastımız mıymıylık değil ahenk, zarafet
Kadınlık, dişilik, kadınsı hissetme tarzı şeylere pek katılmıyorum ben.yani kadınsan kadın gibi kadınsındır ya.genetik bir durum bu.ben de kadınsı dedikleri giyim tarzını pek kullanmıyorum.ne etek giyerim ne elbise ne topuklu ayakkabı.bir dönem denemiştim ama etekle, elbiseyle kendini yeterince iyi hissedemedim.ben bu değildim sanki.makyaj desen arada sırada çok hafif fondöten, göz kalemi.zaten erkekler bile fondöten, pudra kullanabiliyor.ama eksikliğini de pek hissetmedim.arada kafamı kurcaladı ama aynen devam ettim.çok etkili olduğunu da düşünmüyorum ilişkiler konusu aura, enerji meselesi bence.ilişki bulma sorunu yaşamadım.kendimi gayet de kadınsı hissediyorum.ilişkilerimden zevk alıyorum.bence tarz meselesi.Günaydın kızlar
Öncelikle açtığım başlıkta gayet samimiyim bu kadar çok kadını fikiri öneriyi bulabilecegim bir alan yok açıkcası cevremdeki kadınlarla da fazla eleştiriye maruz kalacağım için(eleştiriye açığım ama yakınımızdaki insanlar bazen yakınlıga dayanarak kantarın topuzunu fazla kaçırıp kırıcı olabiliyorlar yada o olan özguvenide bitirebiliyor)
Şimdi kızlar derdime geleyim öncelikle sanırın erkek çocuk olarak beklenip kız doğunca erkek çocuğu kalıbına sığdırılmaya çalışılmıs 37 yaşında bir kadınım bu dedigim durumuda yeni yeni algıliyorum çünkü babamın tavırları sanki kardeşlerimin ablalarımin abisiymisim modundaydı
Küçük dışa çok kapalı bi toplumda kızların aşırı baskılandığı bir ailede büyüdüm akraba çevremde öyleydi süslendiysen aranıyorsun demekti bu o yüzden saçımı farklı bi şekilde toplamaya güzel bi toka bile takmaya çekinen bir yapıp vardı yani anladığınız anlayacagıniz fazla dumdüz bir kadınım dişilik kadınlik enerjisi olarak zerre biseyden nasibi almamış gibiyim.
Aydınlanma gec yasanmadı ara ara degişme denelerim olduysada hep bitmemiş ödevler gibi yarım kaldı sonradanda yaşım geçiyor bu yaştan sonra olmaz gibi düşundüm ve şuan o aydınlanmayı tam kalbimde hissediyorum
degişmek istiyorum kızlar ışıl ışıl neşeli keyifli enerjisi yüksek kadınlığı dışardanda hissedilen içinde de hissedebilen bi kadın olmak istiyorum.
Hayatımda hic erkek arkadaşim olmadı benimle tanışmak görüsmek isteyen de olmadi bazen adım atar gibi olanlar oldu onlarda sonradan hiç birsey olnamış gibi geri adim attılar son bir kac sefer şansımi sanal ortamlarda denedin görüsmenin sonrasi olmadi hiç her seferinde cok mutsuz oldum önce belliöz güvenim kırıldı ama bu kadar olumsuzluğun nedeninde ben de olmaması gereken birsey var kararina vardım ve artık degisip dönüşmek istiyorum
Giyim kuşam makyaj koku her türlü onerilerinize açığım ama ben bunlar kadar kendinizi kadınlık enerjinizi yükselten kendinize iyi geldigini hissettiginiz seyleride paylasmanizı istiyorum mesela iste küpe takmak bana disilik hissettitiyor yada duşta mum yakmak yada gunluk vucuduma losyon surmek ne bileyim topuklu ayakkabi giymek koku surmek ic dış etken onerilerine açığim mesela partnerkerinizin sizde hosuna giden seyleride alabilirim
Bu arada suan giyim kusam vs ayiracak butcem yok ama kendimi toparlar toparlamaz onun icinde adım atmayı düşünüyorum
Kızlar ben kadın kadınin dostudur kardesidir diye dusunenlerdenim biliyorum ki gornediginiz bir kadinin bile destegi olabilecek potansiyelde kisiler var burda
Günaydın kızlar
Hayatımda hic erkek arkadaşim olmadı benimle tanışmak görüsmek isteyen de olmadi bazen adım atar gibi olanlar oldu onlarda sonradan hiç birsey olnamış gibi geri adim attılar son bir kac sefer şansımi sanal ortamlarda denedin görüsmenin sonrasi olmadi hiç her seferinde cok mutsuz oldum öz güvenim kırıldı ama bu kadar olumsuzluğun nedeninde ben de olmaması gereken birsey var kararina vardım ve artık degisip dönüşmek istiyorum
Biter heralde artık bu zulüm.ben de benzer şeyler yaşadım.bayramda, seyranda, düğünlerde sürekli sana güzel bir elbise alalım diye konusu geçerdi.giderdik elbise bakmaya onun eteği biraz daha uzun olsaydı, onun önü biraz kapalı olsaydı, onun kolları kısa kollu olsaydı cart curt derken en son yine pantolon gömlekle giderdim.bu senaryo kaç defa yaşandı sayısını bile bilmiyorum.hele bir de kabinden çıktıktan sonraki annemle teyzemin o yüz buruşturup oramı buramı çekiştirmesi var ya sinirden deliriyorum.anlatırken bile sinirlendim.herkesin en pahalı abiyelerle geldiği en yakınların düğününe bile pantolon gömlekle gitmiştim.insan ailesi olunca sevemiyor da ne diyelim.umarım azalarak bitmişlerdir.nişanlı olduğum halde en yakın arkadaşımın düğününe giderken dizimin hemen üstünde bir etek giydiğim için duymadığım laf kalmamıştı ve ağlaya ağlaya gitmiştim..
Ben de hep kız çocuğu olarak kendimi keşfetmeye çalıştıkça hep baskılanmıştım. Babam ve abim tarafından.
Gömlek giydiğimde içine V yaka tişört istediğim zaman kime dekolte gösterecekmişim O yaka iyiymiş biraz bol giyseymişim..
O zamanlarda bedenimi çok seviyordum çok güzel bir kızdım ve fiziğim de çok düzgündü.
En güzel yıllarım böyle baskılardan istediğim hiçbir şeyi giyemeden geçti gitti. Ama içimde hep bir uktedir..
Evlendim çocuğum oldu ben değiştim fiziğim değişti.
Çocuğun oldu artık hayatın bitti artık önceliğin bebeğin dediler. Yüzlerine evet dedim, ama hayır önce kendim, ben. Ben iyi olup iyi hissedersem ona çok daha iyi bakarım dedim hep.
Kilo aldım
Ben şikayet ettikçe Eşim her halimle çok güzel olduğumu söyler.
Evet eskisi gibi bir fiziğe sahip değilim ama bedenimi böyle de kabullendim kendimi böyle de çok seviyorum. Kadın olarak gücümün farkındayım
Cilt bakımıma özen gösteriyorum oje sürdüğümde daha enerjik hissediyorum mesela. İyi bir kombin yaptığımda daha iyi hissediyorum dışarıda.
Daha önce ay insanlar ne der şöyle davranayım böyle yapayım derken şuan kim ne derse desin diyorum.
Önce kendini sev. Kendine değer ver. Gerisi gelecek emin ol![]()
Eminim çok güzel bir kadınsınızdır her halinizle. Size kocaman sarılıyorum..Kadınlık, dişilik, kadınsı hissetme tarzı şeylere pek katılmıyorum ben.yani kadınsan kadın gibi kadınsındır ya.genetik bir durum bu.ben de kadınsı dedikleri giyim tarzını pek kullanmıyorum.ne etek giyerim ne elbise ne topuklu ayakkabı.bir dönem denemiştim ama etekle, elbiseyle kendini yeterince iyi hissedemedim.ben bu değildim sanki.makyaj desen arada sırada çok hafif fondöten, göz kalemi.zaten erkekler bile fondöten, pudra kullanabiliyor.ama eksikliğini de pek hissetmedim.arada kafamı kurcaladı ama aynen devam ettim.çok etkili olduğunu da düşünmüyorum ilişkiler konusu aura, enerji meselesi bence.ilişki bulma sorunu yaşamadım.kendimi gayet de kadınsı hissediyorum.ilişkilerimden zevk alıyorum.bence tarz meselesi.
Biter heralde artık bu zulüm.ben de benzer şeyler yaşadım.bayramda, seyranda, düğünlerde sürekli sana güzel bir elbise alalım diye konusu geçerdi.giderdik elbise bakmaya onun eteği biraz daha uzun olsaydı, onun önü biraz kapalı olsaydı, onun kolları kısa kollu olsaydı cart curt derken en son yine pantolon gömlekle giderdim.bu senaryo kaç defa yaşandı sayısını bile bilmiyorum.hele bir de kabinden çıktıktan sonraki annemle teyzemin o yüz buruşturup oramı buramı çekiştirmesi var ya sinirden deliriyorum.anlatırken bile sinirlendim.herkesin en pahalı abiyelerle geldiği en yakınların düğününe bile pantolon gömlekle gitmiştim.insan ailesi olunca sevemiyor da ne diyelim.umarım azalarak bitmişlerdir.