Arkadasimin amaci ne?

Mirta Merve Boluğur ruju övgüye giriyor mu?
Haha benim bahsettiğim çok başka bir şey :) hatta bununla ilgili durum bile paylaşmıştım ekliyim şuraya. Bazıları derdi olan insanlar üzerinden ego tatmini yapıyor yorum yazdığı her konuda. Konu sahibinin arkadaşı bana onları hatırlattı :)

Kesinlikle çok benzer bir örnek. Aslında o arkadaşınızla aranızda bir sevgi bağı var. Bizim de var. Yoksa tabiki kestirip atmayı ben de bilirim. Bazen insanlar içsel sıkıntılarını bu şekilde yansıtıyor sanirim. Ara verip devam etmek güzel olmuş, resetlenip kaldığınız yerden devam

Hemen bi mutteşemm deyip geleyim

Çok sıkıntılı davranışlar kimse kusura bakmasın

Arkadaşınız belki de hep böyleydi siz yeni görmeye başladıniz.

Kendimden örnek vereyim. Çok güzel bir arkadasligim vardı yıllarca çok keyif aldığım. Sonra bir baktım sizin gibi benim arkadaşımda her şeyden şikayet ediyor istisnasız her şeyden ve her şeyin en doğrusunu o biliyor. Onun söylediğine göre hayat şekilleniyor vs. Böyle böyle ufak tefek şeyler göze batınca çok basit bir sebepten mesafe koydum/koyduk. Şimdi bir yerde rastlasirsak merhaba iyi günler.
Ben de maziye bakınca sizin gibi kendimi sorguluyorum. Bizim iletişimimiz bitince sosyal medya vb platformlarda hiç kendisi ile alakalı olmayan abuk sabuk şeyler yayinliyordu. Normalde herkesi eleştirirdi. Kısacası sevgimiz ağır basınca eksikler göz ardı ediliyor.

Haklısınız. Gerçekten seviyorum kendisini belki de o yüzden anlam veremiyorum. Biraz objektif bakmak için duygulardan sıyrılıp gözden geçirmek lazım olanı biteni

Kaç yaşındasınız? ne iş yapıyorsunuz ? Kaç yıldır arkadaşsınız? Bunlar önemli noktalar.

Sonuçta yıllardır tanışıyor olsanız bile insanlar büyüyor ve değişiyor. Eğer yaşınız daha gençse (20li yaşlar) ve ortamlarınız da farklıysa (iş ya da Üni) birbirinizden ayrı ve uzak şekilde değişmişsinizdir belki. Eğer sizin mesleki statünüz ya da hayatta geldiğiniz nokta arkadaşınızınkinden daha iyi bir nokta ise, içten içe sizi sevse bile sizi kıskanıyor be kendini size kanıtlamaya çalışıyor olabilir.

Sonuç olarak insanlar değişebilir, ilişkiler bitebilir. Eğer arkadaşlığınız size keyif vermiyorsa bir süre durumu gözlemleyin ya arkadaşınızla konuşun ya da arkadaşlığınızı tekrar değerlendirin.

Haklısınız. Gerçekten seviyorum kendisini belki de o yüzden anlam veremiyorum. Biraz objektif bakmak için duygulardan sıyrılıp gözden geçirmek lazım olanı biteni
Ve konuşmak. Muhakkak sakin bir dille konuşun. Ben konusmamistim bu yönüyle pişmanım. Çünkü güzel arkadaşlıklar kolay kazanılmıyor. Kolay bitiriyor.

Çok basit dikkat çekme çabası. Yani aslında ilgi göremediği için sanki erkeğini etkilemeye çalışan, yeteneği olmadığı halde varmış gibi davranan, asla kendi olmayan bir karakter. Bu yaptıklarının konuşulmasını, övülmesini istiyor evet ama çırpındıkça batıyor farkında değil. Zaten gerçek anlamda eğitimli, kültürlü biri böyle şeylerle uğraşmaz, asla kendini ispatlamaya çalışmaz. Hatta övüldüğünün, sevildiğinin farkında bile değildir çünkü onun tek derdi, amacı kendisini daha fazla geliştirip eksikliklerini tamamlamaktır. O yüzden siz ne deseniz onun gözünde cahil kalırsınız :)

Cok iyi bir tespit tebrik ederim
Zaten gerçek anlamda eğitimli, kültürlü biri böyle şeylerle uğraşmaz, asla kendini ispatlamaya çalışmaz.
Ve buna aşırı katılıyorum

İçten içe eziklik hissediyor. Kendini size anlattığı iç dünyasındaki karakter gibi olmak istiyor ama degil o da biliyor. İç doyumu eksik olduğu için bir şekilde egosunu tatmin etmek istiyor buna ihtiyacı var.

Onun derdi sen degilsin. Onun derdi kendisi. Biseyler ispatlamaya calisiyo kendisine. Yakinda söner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…