Arkadaşımın anlam veremedigim tutumu.

pembe4044

Eğer çok istersen, hayatta her şey mümkün 🎈
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2013
568
487
323
Hayirli aksamlar hanimlar. Sizlere bir sey danismak istiyorum. Birkac ay evvel en yakin arkadaşima aradigimda ulasamadimi, mesaj attigimda kesik kesik mesajlar aldigimi farkettim.Ne oldugunu anlayamadim ancak bu durum bir muddet boyle devam etti. Ya konuşmuyorduk ya kesik kesik dedigim gibi.Ne oldugunu sordugumda hep gecisiyordu tam bir cevap alamamistim.

Sonra bir gun bana yazdi. Cok tuhaf hissettigini, bana karsi icinde bir mesafe olustugunu soyledi.Sebebi varmis. Sebebini de soylemedi, bu ara ben yokmusum gibi dusun ben uygun zamani buldugumda seninle konusurum, bu aralar yazma arama , ben de zor durumda kaliyorum sen arayinca konusmak istemedigim icin dedi. Ben birkac sey daha yazdim cevap vermek icin ancak oyle kaldi bu zaman oldu.

Çok da sevdigim bir arkadasim, en yakinim.Liseden. Birlikte yıllarımız, cok guzel anilarimiz gecti. O da ben de birakmadik birbirimizi hic bu zaman kadar. Sizce tekrar konusmaya calismali miyim ? Bir muddet daha beklemeli miyim ? Ben de tohmet altinda kalip kendimi suclu hissediyorum acikcasi.

Sebep benim direkt ona karsi yapmis oldugum bir muameleden dolayi degilmiş, sen bir sey yapmadigindan eminsin zaten söylesem de degistirebilecegin bir sey degil dedi. Ben de bu durumda ne dusunecegimi sasirdim açıkçası.

Son düzenleme:
Yani artik hic konusmayacak bile olsak da insan tohmet altinda kaliyor ama.Sebebini bilmek istiyor. Kimse bir belirsizlik icinde kalmak istemez
Yazmak istememin bir sebebi de oydu.

Sizin ailenizden biri mi bir şey dedi ona? Veya evliyse kocası sizinle ilgili konuşma onunla demiş olabilir.

Bir sebebi olmalı. Koca insan bu ne tripler? Bir sorunun varsa açıkla. Ben de kendimi savunayım değil mi? Tabi ki aramayın açıklama zahmetine bile katlanmıyorsa.

Cok tesekkur ederim fikirlerinizi paylaştığınız icin. Hayir kimse bir sey demez. Ailemle yasiyorum ikimizde bekariz. Yeni mezun olduk sayilir üniversiteden. Ben de anlamadim ve bu durum beni cok uzdu ince dusunen bir insanim maalesef

bu yakın arkadasım dedıgınız yakın arkadasınız degıl
yakın arkadaslar bır sorun oldugunda o anda cozer cunku
bırsey yapmadıgından emınsın soylesem bırsey degısmeyecek demıs sıvrızekalı
bır soylesın bakalım ona da sız karar verın hadsızlık bence yaptıgı
kırıldıysa kıırıldım desın sız umursadıgınız ıcın sormussunuz bır sorun varsa cozelım dıye
kendısı ust perdeden konusuyor
ınsan gıbı sormussunuz ıste duzgun cevap vermeyı bılmıyor
belkı hıc farkında bıle degılsınız eger bırsey yaptıysanız da duzeltme fırsatıda vermıyor

hıc geregı yok zaten degısmeyecekmıs ya soylese de hanı o yuzden sıldım senı dersınız :)

Ben de analam veremedim.Normalde bir sekilde konusurduk olan seyleri. Ilk defa boyle oldu.

Yani benim derdim ve uzuntum de bu aslinda. Konusmayi gorusmeyi biraktim artik en azindan bu hale gelmemize neden olan seyi bilme hakki taninsaydi bana. Zan altinda kaliyorum uzuluyorum

Ona karşı kasıtlı yapılmış birşey yoksa böyle çocuk gibi küsmesi saçma. Görüşmeyi kesin kıymete binersiniz merak etmeyin. Ben olsam böyle bir insanı hayatımda tutmam

Muhtemelen hiçbir sebep yok, saçma sapan yok söyleyemem bilmem ne çocuk gibi davranışlar.
Aramayın yazmayın mantıklı olan bu fakat ben duramazdım İpleri tamamen koparan saçmaladığını belirten bi mesaj yazardım.

Eski sevgililer konusunda bir problem yaşanmış olabilir mi? Örneğin sizin eski bir sevgilinizle ilişkiye başlaması, yazışması bundan dolayı da suçluluk duyması vb.?

Belki de hic bilemeyeceğim de. tam kafayi yemelik ya da ben olaylari aşamıyorum bilmiyorum

Eski sevgililer konusunda bir problem yaşanmış olabilir mi? Örneğin sizin eski bir sevgilinizle ilişkiye başlaması, yazışması bundan dolayı da suçluluk duyması vb.?
Yok zannetmiyorum oyle bir ihtimal yok denecek kadar az. Hatta direkt yok

Belki de hic bilemeyeceğim de. tam kafayi yemelik ya da ben olaylari aşamıyorum bilmiyorum
Hıcte kafayı yeme.
Anlıyorum seni sucun neyse bilmek belki de kendını acıklamak istiyorsun.
Ama inan bana elle tutulur bısey degıldır hatta bence sebep bile olmayabilir.
İse basladiysa cevre yapmistir, simdilik senın vaden dolmustur.
Sen dostluğa omurluk bakabilirsin ama oyle degıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…