Arkadaşımın anlam veremedigim tutumu.

Hayirli aksamlar hanimlar. Sizlere bir sey danismak istiyorum. Birkac ay evvel en yakin arkadaşima aradigimda ulasamadimi, mesaj attigimda kesik kesik mesajlar aldigimi farkettim.Ne oldugunu anlayamadim ancak bu durum bir muddet boyle devam etti. Ya konuşmuyorduk ya kesik kesik dedigim gibi.Ne oldugunu sordugumda hep gecisiyordu tam bir cevap alamamistim.
Sonra bir gun bana yazdi. Cok tuhaf hissettigini, bana karsi icinde bir mesafe olustugunu soyledi.Sebebi varmis. Sebebini de soylemedi, bu ara ben yokmusum gibi dusun ben uygun zamani buldugumda seninle konusurum, bu aralar yazma arama , ben de zor durumda kaliyorum sen arayinca konusmak istemedigim icin dedi. Ben birkac sey daha yazdim cevap vermek icin ancak oyle kaldi bu zaman oldu.
Çok da sevdigim bir arkadasim, en yakinim.Liseden. Birlikte yıllarımız gecti. Sizce tekrar konusmaya calismali miyim ? Bir muddet daha beklemeli miyim ? Ben de tohmet altinda kalip kendimi suclu hissediyorum acikcasi.
Sebep benim direkt ona karsi yapmis oldugum bir muameleden dolayi degilmiş, sen bir sey yapmadigindan eminsin zaten söylesem de degistirebilecegin bir sey degil dedi. Ben de bu durumda ne dusunecegimi sasirdim açıkçası. 🤦‍♀️
Yahu biraaaak ne hali varsa gorsuun
Bulunmaz hint kumasi sankim mubarek 😏😏😏😏

Hıcte kafayı yeme.
Anlıyorum seni sucun neyse bilmek belki de kendını acıklamak istiyorsun.
Ama inan bana elle tutulur bısey degıldır hatta bence sebep bile olmayabilir.
İse basladiysa cevre yapmistir, simdilik senın vaden dolmustur.
Sen dostluğa omurluk bakabilirsin ama oyle degıl.
Yangıncığıma tamamen katılıyorum bence de sebep falan yok, birşey uyduramadığı için de söyleyemem demiş.

Yangıncığıma tamamen katılıyorum bence de sebep falan yok, birşey uyduramadığı için de söyleyemem demiş.
Aynen oyle. Dostuna kırılan soyler. Ustelık konu sahıbı sormusta.daha napsın.
Zaten bısey yaptıysa simdilik boyle devam edelim bigun seni ararım denmez ki, senı gormek istemiyorum falan denir.

Yani bilemiyorum ama. O zaman 9yilin ardindan durup dururken neden boyle bir sey olsun ki?Yeni tanismiyoruz somucta.Kafama gore değilmiş bu insan diye bir durum yok yani.
Hatta ayni yere atansak vs.diyordu

Yaa ozel degilse sebep neydi ? Olabilir tabii akil akildan ustundur ancak her sey guzelken bir an da boyle olmasi tuhaf geldi bana bilmiyorum yani.Sizin ne olmustu?

Yaa ozel degilse sebep neydi ? Olabilir tabii akil akildan ustundur ancak her sey guzelken bir an da boyle olmasi tuhaf geldi bana bilmiyorum yani.Sizin ne olmustu?
Bıtane bisey olmadı.
Yıllar ıcınde olan seyler birikti. Bı sure sonra onun o seytanliklarından sıkıldım.
Herseyı bilerek yapıp ınsan olcmesınden sıkıldım. O musaıt degılken evıme misafir kabul ediyorum dıye surat yapmasından sıkıldım. O musaıt degılmıs gelemiyormus neden kabul etmısım gıbı sacma sapan seyleri vardı.
Seviyorum dedım yıllar dedım anılar dedım ama bi yerde bıktım.
Sonra bir olay oldu ve olayda bariz kavga ettik, bıldıgın kavga.
Bu da isime geldı. Gorusmeyı kestik.
Bır arkadasın kızının dogum gununde yanıma geldi konusmak ıcın, konusalım dedım.
Soze dırekt 'sen benimle nasıl küs durursun' dıye girdi 😂😂😂
Bak boyle dedım, arkamı dondum gıttım.
Kendime bile tahammulum yok, kimseyi cekemem bunu farkettim.

Hiçte kendini suçlama. Konuşmak istemeyeni zorla konuşturamazsin. Yetişkin insanlar konuşarak sorunlarını çözer. O çocuk gibi kaçmayı tercih etmiş ve açıklama bile yapmamış. Üzerine düşme derim, işi düşünce zaten sana dönecektir.

Anladimm bir nevi kafaniz rahattir artik. Bazen bize zarar veren insanlardan da arinmak gerek gercekten. 🌸 Keske benim de bir sebebim olsaydi en azindan sundan dolayi derdim.Ne diyelim hayirlisi

İki yetişkin insansınız sizinle bir sorunu varsa söyler ve ona göre arkadaşlığınıza devam edersiniz veya etmezsiniz. Arkadaşınız çocuk gibi davranıyor. Sizin yerinizde olsam bir daha muhattap olmazdım

Yani bilemiyorum ama. O zaman 9yilin ardindan durup dururken neden boyle bir sey olsun ki?Yeni tanismiyoruz somucta.Kafama gore değilmiş bu insan diye bir durum yok yani.
Hatta ayni yere atansak vs.diyordu
Süre önemli değil; arkadaşlar,eşler bile bir gün sebepsiz gidebilir tecrübe ile sabittir:)) Canınızı sıkmayın diyeceğim ama sıkacaksınız, o sebeple içinizi rahat ettirecek bir eylemde bulunun ama sakin ve pasif değil de deşarj olmak gibi olsun😉

Cok tesekkur ederim.mesajiniz icin. Cok anlayislisiniz gercekten dediginiz gibi insanin cani sıkılıyor, ama hiçbir sey benden onemli olmamali diyerek kendimi motive ediyorum 🍀

Sakın yazma seni yakın arkadaşı olarak görseydi bir sorun olduğunda seni karşısına alıp düzgünce paylaşırdı bir sorun varsa çözmeye çalışırdı o uzaklaşmayi seçmiş bırak öyle kalsın zorlama

Ilk basta cok samimi arkadas orta yazismalarda sevgili gibi sona dogru ayrilik yazismasi okudum; o seni silmis bir ara ararim demek turlayayim etrafa bakinayim isim duserse ararim demek o yuzden ne ara nede aramasini bekle onune bak derim

Back
X