• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımin arkasından bjr şey söyledim çok utaniyorum .

Biri bana böyle bir şey deseydi asla yüzüne bakmazdım o kişinin. Çok ağır bir itham. Erkek düşkünü...

KK ergen mi doldu anlamadım. Biri 15 yaşındayım çok çirkinim der, biri bu kadar basit bir lafın nereye gideceğini bilmez....
Çıkmakta özgürsünüz sizi bağlamadık buraya, her konuya cevap yazma gibi bir yükümlülüğünüzde Yok

Ne dediğiniz değil ama arkasından konuşmanızı affetmeyebilir..
Nasıl biri bilmiyorum belki de takmaz..
Erkek arkadaş düşkünü demek istediniz belki açıklayın.. kendi kararı..

Allah razı olsun bin kere bin kere. ..bunu duymak sevindirdi.zaten kendimi inanılmaz suçlu hissediyorum.bir de burda neler yazmislar .Allah razı olsun sizden.ben de bilmiyordum bir de inanmiyorlar. bir de arkadaşımla aramızda söyle bir muhabbet vardı. biz makine mühendisliğinde okuyoruz arkadaşım 100 erkekle selfi cekicem falan diyordu ordan dolayi demistim ona da söyledim bu yüzden dediğimi anlayışla karşıladı. ama yine de çok pişmanım. Allahtan kaç gündür aklıma geliyorda en azından telafi edebildim . sürekli öbür dünya aklıma geldi

Ayip yap nasil korkutmuslar seni boyle ah kuzucum ya. Sen takma nolur.
Kk da bi konu aciyosan gidisati tamamen ilk yorumlar belirler.
Baktin ilk yorumlar kotu? o zmn butun konuda genel olrak oyle gider. Bi vurani gorunce digerleride vurur.
Ne varmis bi kelimeyi bilmemekte? Nolmus yani? Cilkini cikarttiniz haaa.

Bence senin bi eksikligin yok kzum, sadece Turkce dilimizin azmine( bu kelimemi kullanilirduki burda? Bilemedim) ugradin. Bi kelime cok cok farkli yerlere cekilebilir.
Mesela ornek veriyim.
Benim cok sevdgim, camilerde hocalik yapan bi tandgim var. Zamaninda kv istemye geldiginde sirf " cay koyuyummu anne" dedigi icin elestiri yagmuruna tutuldu. Neymis " koyuyumda nasil bi kelime, sen kime koyuyon? cay katiyimmi diyceksin" mis.
Oyle yani.
Cay koyuyum demek " koyucam sana" mi demek?
Erkek duskunu demek " sen erkeklerle yatip kalkiyon şillik" mi demek?

Kendinizi bu kadar uzup hirpalamayin lutfen. Olabilir boyle seyler, herkesin basina gelebilir. Onemli olan telafi etmekti siz de etmissiniz bana kalirsa. Erkek duskunu diyince ben de direk sizin soylemek istediginiz sekilde anladim mesela... Uzmeyin kendinizi...

Sırrı söyleme dostuna o da söyler dostuna diye boşuna dememişler.
Ben olsam asla ama asla affetmezdim. Ki bu affedilir bir şey değil. Arkadaşınız onun hakkında kime o sözü soylediyseniz onun gözünde 'erkek düşkünü'... Maalesef artık arkadaşınız hakkında oluşan bu yargıyı duzeltemezsiniz. Boşuna dememişler 1000 düşün 1 söyle..

Siz zaten pişman olmuşsunuz açıklamanızı yapmışsınız. Sizin erkek düşkünü demenizle o kişi erkek düşkünü olmuyor. Bana ilkokul 3. Sınıfta bir arkadaşım arkamdan şıllık demişti hem de anlamını bilmeden. Öğretmen çok kızmıştı tabii. Ben o yaşta onun demesiyle öyle miydim ? Hayır.

Bir dahakine bir laf ederken daha çok dikkat edersiniz zaten arkadaşınız niyetinizi bilir, sizi bizden daha iyi tanır o sebeple anlayışla karşıladıysa çok takılmamıştır.

Erkek duskunu lafinin baska ne anlami olabilir saniyodunuz ilginc.
Ben olsam asla affetmem tartisirdim kimseye arkamdan oyle konusturmam. Siz anlamini bilmiyorsaniz bile o sozu soylediginiz kisiler suan arkadasiniz hakkinda oyle dusunduler
Anlamini bilmiyordum demekle temizlenecek bir olay degil acikcasi

Hiç mi birinin arkasindan bir şey söyleyip pişman olmadıniz hata yaptım telafi etmeye çalışıyorum.daha napıyım üzülüyorum pişmanım agliyorum dedim ne kadar katisiniz kimse istemez arkasindan bir şey denmesini . vicdanim rahat etmedi dedim.biraz anlamaya çalışın bu kadar zor mu.yaptığım hafif demiyorum ama insanlar ne hatalar yapıyor da dönüp bakmıyor arkasına. en azından sizden küçük leri hayattan sogutmayin . ne erkek duskununun ne başka kötü bir kelimeyi bilmiyorum.inanması b uakdar zor mu .
Ben insanların "bunu bilmiyordum " diyecek kadar saf olmalarını anlamıyorum. İnanmıyorum da. Hem de bunu diyen 20 yaşındaysa.. Bu kadar uzun açıklama yapmana gerek yoktu. Hoşça kal

Kimse halimi anlamadı.suan agliyorum arkadaşım da önemli değil beni tanıyan bilir dedi.ve sorun çözüldü. erkek duskununun anlamını söyle biliyordum.erkeklerle arkadaş olmak için can atan .
Canım pisman olmuşsun itiraf edip özür dilemissin arkadasinda kotu karsilamamis uzme tatli canini.

Söylediginiz kisilerin yanina gidip durumu telafi edebilirsiniz.Kizlar ben gecen gun yanlis bi yorum yaptim.Erkeklerle daha iyi anlasip arkadaslik kurabiliyor anlaminda kastetmistim dersiniz.Arkadasiniza bahsetmeniz hoş olmamis.Anlamini bilmemenize de çok saşirdim.

Erkek düşkünü, erkeğe düşkün olan demektir. Bunun apayrı bir manası yok ki bilemeyesin.

Eşimin babaannesi
Konuşmayı bilmiyorsan sus derdi
Sizin konuyu okuyunca aklıma geldi

erkek düşkünü anlamını bilmemek tuhafmış.

zürefanın düşkünü beyaz giyer kış günü desem hiç anlamayacaksın demek :işsiz:

kelimelerine dikkat et bence, ben bir kadına başka bir kadının erkeklerle olan münasebeti hakkında konuşmasını ve yaftalamasını uygunsuz buluyorum. bu konuda kimseye söz hakkı düşmez.

Ayip yap nasil korkutmuslar seni boyle ah kuzucum ya. Sen takma nolur.
Kk da bi konu aciyosan gidisati tamamen ilk yorumlar belirler.
Baktin ilk yorumlar kotu? o zmn butun konuda genel olrak oyle gider. Bi vurani gorunce digerleride vurur.
Ne varmis bi kelimeyi bilmemekte? Nolmus yani? Cilkini cikarttiniz haaa.

Bence senin bi eksikligin yok kzum, sadece Turkce dilimizin azmine( bu kelimemi kullanilirduki burda? Bilemedim) ugradin. Bi kelime cok cok farkli yerlere cekilebilir.
Mesela ornek veriyim.
Benim cok sevdgim, camilerde hocalik yapan bi tandgim var. Zamaninda kv istemye geldiginde sirf " cay koyuyummu anne" dedigi icin elestiri yagmuruna tutuldu. Neymis " koyuyumda nasil bi kelime, sen kime koyuyon? cay katiyimmi diyceksin" mis.
Oyle yani.
Cay koyuyum demek " koyucam sana" mi demek?
Erkek duskunu demek " sen erkeklerle yatip kalkiyon şillik" mi demek?
Canim benim okurken ne kadar sevindim ki anlatamam.içimi rahatlattin.arkadaşım da çok normal karşıladı ben de burdaki yorumları okuyunca bana küser nefret eder falan dedim.ama beni tanıdığı için anlayışla karşıladı. Birde tamam kötü bir şeydi. Yaptığım. ama gidip söylemek de herkesin yapabilecegi bir iş değil. içim rahat etseydi zaten ne keyfimi bozardjm.onu ona söylerken nasıl kendimi yedim ağladım anlatamam.ben onu sevmesem neden bu kadar dert ediyim . aslinda bjr de ben bu kelimeyi kendim içinde kullandım .çünkü o bahsettigim 100 erkekle selfi olayı zaten ikimizin fikriydi . bunu soylwdigimde ve hediye de aldığımda çok sevinecegini düşünüyorum ama yine de ilk gorusmeden korkuyorum.beni anlamana da çok sevindim . o kadar güzel rahatlattin ki anlatamam.bir de ben inatla pişman olduğumu söylemem ragmen neler dediler.yine söylüyorum doğru değil ama napiyim yani olanla ölene care yok.

Erkek düşkünü, erkeğe düşkün olan demektir. Bunun apayrı bir manası yok ki bilemeyesin.
Erkege düşkün derken ne biliyim daha basit düşündüm. 100 erkekle selfi cekinme olayını yazmıştım . yani demek istedigim erkek arkadaş olsun yani ciddi anlamda arkadaş. yani bazıları mesela erkek kankalari vardır erkeklerin daha komik olduğunu düşünürler. öyle bir mantıkla söyledim. ki arkadaşım zaten kimseyle cikmadi . çok güzel bir kız olmasına rağmen. hani ben arkadaşımın kimseyle çıkmadığını bile bile nasıl erkeklerle çıkan,her erkegin peşinde koşan ,parmağında oynatan bir anlamda kullanabilirim ki

Söylediginiz kisilerin yanina gidip durumu telafi edebilirsiniz.Kizlar ben gecen gun yanlis bi yorum yaptim.Erkeklerle daha iyi anlasip arkadaslik kurabiliyor anlaminda kastetmistim dersiniz.Arkadasiniza bahsetmeniz hoş olmamis.Anlamini bilmemenize de çok saşirdim.
Aynen o şekilde. erkeklerle arkadaşlık konusunda iyi .iyi olmak istiyor. anlamını öğrendiğime iftira atmış gibi olmiyim diyebilir diledim

Canim benim okurken ne kadar sevindim ki anlatamam.içimi rahatlattin.arkadaşım da çok normal karşıladı ben de burdaki yorumları okuyunca bana küser nefret eder falan dedim.ama beni tanıdığı için anlayışla karşıladı. Birde tamam kötü bir şeydi. Yaptığım. ama gidip söylemek de herkesin yapabilecegi bir iş değil. içim rahat etseydi zaten ne keyfimi bozardjm.onu ona söylerken nasıl kendimi yedim ağladım anlatamam.ben onu sevmesem neden bu kadar dert ediyim . aslinda bjr de ben bu kelimeyi kendim içinde kullandım .çünkü o bahsettigim 100 erkekle selfi olayı zaten ikimizin fikriydi . bunu soylwdigimde ve hediye de aldığımda çok sevinecegini düşünüyorum ama yine de ilk gorusmeden korkuyorum.beni anlamana da çok sevindim . o kadar güzel rahatlattin ki anlatamam.bir de ben inatla pişman olduğumu söylemem ragmen neler dediler.yine söylüyorum doğru değil ama napiyim yani olanla ölene care yok.

Ay kiz kendini yedin bitirdin???
Neden ama? kac kere hata yaptigini yazmissin. Dunyada tek senmisin bunu yapan. Benim yanlis bildgim kelimelri duysan benimkisi neymis dersin. Yabanci bi ulkede yasiyorum ve cok cok eksiklerim var. Turkcem vasat.
Bide aglamis ya kiyamam. Ben dogrusu cogu kisinin gidip boyle ozur diliyxegini dusunmuyorum. Bide aglayarak. Asla. Bu icinin ne kdr temiz oldugunu gosterir. Dertlenme. Sen arkadasinla olayi cozdunmu? tamamdir. Konunu kpattir burda bos bos azar isitme.

Back
X