Arkadasimin babasi

Arkadaşınızı bilmem ama ben olsam eşime anlatırdım heralde. Çok ciddi bişey gibi değil de böyle böyle yaptı ben de engelledim derdim.

Düşündüm de arkadaşınıza da söyleyin bence. Rahatsız oldum gibi değil de laf arasında işyerinize geldiğini falan bilsin. Babası için normal olup olmadığını onun tepkilerinden de anlarsınız gibime geliyo. Ben bu tür şeylerde saklamayı doğru bulmuyorum suçlu gibi. Çok normalse ona göre buyursun açıktan yapsın yapabiliyosa.

Arkadaşınızı bilmemde eşinize anlatmayı ihmal etmeyin . Ya ben eşlere böyle olaylarda anlatılması taraftarıyım yarın bir gün bişe olursa suçlu konumuna düşmeyeyim. Karında bana mesaj atıyordu cart curt vs dengesiz laflar edilir

kesinlikle aynı fikirdeyim
mesajın da, x amca mesajlarınıza dönemeyeceğim yazdığının da ekran görüntüsünü alıp, eşine anlatmalı
ben de böyle durumlarda eşin bilmesi gerektiğini düşünüyorum

Böyle sapık ruhlu insanları tersledikçe daha çok hoşlarına gider tacizin dozunu arttırırlarmış.Sizin adamı kibarca terslemeniz bir işe yaramaz.Önce arkadaşınızı uyarın daha da sizi rahatsız ediyorsa adama eşinize söyleyeceğinizi anlatın.

Canim cok skkin.
Esim yurt disinda is dolayisiyla. 1 ay kalacak.
Ben de yalnizim. Cok yakin bir arkadasim var, annesiyle babasi bosanmis. 1 hafta once beni aradi, pinkdreams cok hastayim yalnizim diye. Hemen evine gittim, hastaneye goturdum. Babasi da sehir disindaymis.
Neyse arkadasimi evde yalniz birakmaya gonlum razi olmadi. O gece bendeydi.
Sabah da babasi geldi. Tesekkur etti.
Buraya kadar sorun yok.
Aksam babasi yine aradi, yalnizsin biseye ihtiyacin var mi diye. Tesekkur ettim yok dedim.
Sonraki gun mesaj atti,selam Nasilsin ???
Ne bu simdi ?
Kisa kestim. Iyiyim X amca bisey mi oldu dedim ,cevap " seni merak ettim"
Dun de is yerime geldi ogle arasinda.(ctesi de calisiyorum)
Guya gecerken ugramis. Beni goresi gelmis.
X amca sen boyle yaptikca ben arkadasima bisey oldu saniyorum.
Beni merak etmene gerek yok, esim yarin donecek. Ben de cok yogunum artik mesajlarina donemeyecegim kusura bakmazsin dedim.
Bu sabah makale linki vs biseyler gondermis.
Artik bu kadari fazla, engelledim ben de.
Arkadasimla da ara ara konusuyoruz,bu durumu anlatmadim. Babasinin bu sacmaliklarindan haberi yok ki bana cok tesekkur ettigini vs soyledi.
Manyak midir nedir ya ?
Yine iletisim kurmaya calisirsa ne yapmaliyim?
Arkadasima anlatmali miyim?
Yorumlariniza ihtiyacim var..canim cok skkin.
Arkadaşının babası diye iyi davranmaya gerek yok. İlk andan itibaren ağzına sıçıp rezil etmelisin.

Allah korusun takip falan ederse evde yalnız olduğunuzu fark ederse.
Yok mu aileniz eşiniz gelene kadar yalnız kalmasanız .

Canim cok skkin.
Esim yurt disinda is dolayisiyla. 1 ay kalacak.
Ben de yalnizim. Cok yakin bir arkadasim var, annesiyle babasi bosanmis. 1 hafta once beni aradi, pinkdreams cok hastayim yalnizim diye. Hemen evine gittim, hastaneye goturdum. Babasi da sehir disindaymis.
Neyse arkadasimi evde yalniz birakmaya gonlum razi olmadi. O gece bendeydi.
Sabah da babasi geldi. Tesekkur etti.
Buraya kadar sorun yok.
Aksam babasi yine aradi, yalnizsin biseye ihtiyacin var mi diye. Tesekkur ettim yok dedim.
Sonraki gun mesaj atti,selam Nasilsin ???
Ne bu simdi ?
Kisa kestim. Iyiyim X amca bisey mi oldu dedim ,cevap " seni merak ettim"
Dun de is yerime geldi ogle arasinda.(ctesi de calisiyorum)
Guya gecerken ugramis. Beni goresi gelmis.
X amca sen boyle yaptikca ben arkadasima bisey oldu saniyorum.
Beni merak etmene gerek yok, esim yarin donecek. Ben de cok yogunum artik mesajlarina donemeyecegim kusura bakmazsin dedim.
Bu sabah makale linki vs biseyler gondermis.
Artik bu kadari fazla, engelledim ben de.
Arkadasimla da ara ara konusuyoruz,bu durumu anlatmadim. Babasinin bu sacmaliklarindan haberi yok ki bana cok tesekkur ettigini vs soyledi.
Manyak midir nedir ya ?
Yine iletisim kurmaya calisirsa ne yapmaliyim?
Arkadasima anlatmali miyim?
Yorumlariniza ihtiyacim var..canim cok skkin.
Owww sen neredeyse kızı yaşındasın bu adam kafayımı yemiş bence arkadaşınıza söyleyin babası başka arkadaşlarınıda rahatsız etmesinin

Eğitim sektöründe çalışıyorum, benzer bir durumu öğrencimin babası ile yaşadım.
Çocuğun bir problemi vardı, danışmanı olarak ailesi ile görüşmek durumunda kaldım. Neyse sorunu çözdük, babası rica etsem telefonunuzu alabilir miyim dedi? bende hiç düşünmeden verdim. Vermez olaydım, her gün mesaj? Lizge naberrr? Bugün ne yapıyorsun? vs. Bir iki azarladım yok kurtulamıyorum. Akşam 8-9 aralıksız arıyor, cevap vermiyorum yine arıyor. En son telefonumu eşim açtı, bir daha eşimi aramayın, iletişim kurmak isterseniz okulu arayın dedi. Bende tamamen engelledim. Adam bu seferde okulu arıyor, santralde hemen bağlıyor. Çocuğu çağırdım durumu anlattım. Ondan sonra kesildi çok şükür.
Size tavsiyem eşinizle paylaşın, arkadaşınızı da uyarın. Ya baban çok ilgi gösteriyor sağolsun ama ben rahatsız oluyorum. eşimde işime geldiğini duysa mesaj attığını öğrenirse rahatsız olur. Rica etsem babanla uygun bir dille konuşabilir misin? falan de. Ama mutlaka de.
Bu arada arkadaşının babası tam bir terbiyesiz, haddini bildirmek gerekiyor.

ıs yerıne yıne gelırse ısım var deyıp odadan cıkın veya musaıt degılım demek mı lazım acaba dırek gonderın yanı
tekrar ulasmaya calısırsa arkadasınıza soyleyın bence rahatsız oldugunuzu bılsın

Biseye ihtiyacin var mi derken:) gozumun onune yesilcam sahneleri geldi :)

Adam senden faydalanmak istiyor bu kadar net soluyorum bunu..uzak dur cvp verme mumkunse arkadasinla aranada mesafe koy..
O tür birşeye ihtiyacım olsa sana mı söylerim dingil!! deyip mort etmek gerek böyle teneşir paklayasıca kart sığırları

O tür birşeye ihtiyacım olsa sana mı söylerim dingil!! deyip mort etmek gerek böyle teneşir paklayasıca kart sığırları
Direkt soleyemediginden bole bole yakinlik kurmaya calisiyo.. ayni ortama girse bu kadin bunla bi kac defa.. belki kadinin o anki yanliizligindan boslugundan faydalancak.. evlerden irak olsun kart horoz

Arkadasiniz babasini az cok taniyordur. Babandan beklemzdim tarzi bir konusma yerine "ya ben seni eve biraktiktan sonra baban merak ettim seni diye aradi mesaj atti kalkti is yerime geldi sasirdim acikcasi gerek yoktu bunlara esim geldi zaten merak edilecek birsey yoktu " derseniz o da neyi kastettiginizi anlar..

Terbiyesiz adam kizi yasinda evli barkli kadina mi ilgi duyuyor :sinirli: bir daha iletisim kurmaya kalkarsa daha sert ve kesin konusun.

Back
X