Arkadasimin babasi

Arkadaşınızı bilmemde eşinize anlatmayı ihmal etmeyin . Ya ben eşlere böyle olaylarda anlatılması taraftarıyım yarın bir gün bişe olursa suçlu konumuna düşmeyeyim. Karında bana mesaj atıyordu cart curt vs dengesiz laflar edilir
Bir de şu var canım erkek sonuçta sinirlenir birşey yapar,hırslanır. En iyisi arkadaşınla görüşmeyi kes. Eğer sorarsa da baban yüzünden hareketleri rahatsız ediyor ben ev li insanım yanlış anlaşılır deyip kes.

Ya kizlar ben bu adami engelledim ya.
Dunden beri sms atip durdu.
Sana ulasamiyorum kotu bisey mi var diye arayip durdu.
Acmadim acmadim sonunda dayanamadim.
Noldu kotu bisey mi var,cevap vermiyosun dedi.
Arkadasimin babasi tarafindan rahatsiz olacak derecede aranmaktan daha kotu ne olabilir dedim. Rahatsiz oluyorum yeter ya aramayin dedim. Esim de burda, neyi merak ediyosunuz hayirdir dedim.

Esin gelene kadar birbirimize yoldas olurduk dediiiiii!!!!!!!
Igrenc asagilik yaratik

Delirdim ya,agzima geleni saydim.
Yok sen yanlis anladin, kizim gibi gordun seni vs dedi. Kapattim sinirden elim ayagim titredi.
Ben simdi bunu arkadasima anlatayim mi?
Esime anlatayim mi?
Yoksa bu konuyu burda kapatayim mi?
Esim duysa cildirir, yurt disinda.
Adama bisey yapmasindan korkuyorum. Adam icin degil tabii. Kontrolsuz sinirlenince,elinden kaza cikarsa :(
Igrenc ya pislik herif. 65 yasinda ya utanmasi yok

Kizlar lutfen bi akil verin.
Sapigin biri bana musallat :(
Arkadasima soyleyeyim degil mi ???

Valla ben anlamadım bu adam sizin numaranızı nasıl bulmuş,işyerinizi nereden biliyor da geliyor ne cesaret ve alaka çevresinde kadın mı yok ya arkadaşınıza söyleseniz ayrıca bu kız neden annesini aramamış babası şehir dışındayken annesibe gitmemiş enteresan bana çok inandırıcı gelmediniz açıkçası engellemişsiniz zaten.

Rahatsiz etmeye devam ederse polise sikayet et. Esine de anlat durumu. Sonra böyle psikopatlar affedersin "o bana yesil isik" yakti demeye de utanmaz.

Kizlar lutfen bi akil verin.
Sapigin biri bana musallat :KK43:
Arkadasima soyleyeyim degil mi ???
Aaaa nasıl bir şeref.siz Allahım ya ne demek yoldaş olmak kesinlikle şöyle arkadaşına ki bilsin baksana adamın duracağı yok kart horoz böylelerini tenesir paklar ya kızı yaşında utanmaz

Ay manyak ya daha neler neler duyacağız. Bence esine soyleme. Tekrar ederse davranisi anlatirsin. Ama senin o tavrindan sonra devam etmez ederse Bence arkadasina Anlatmalisin. Salak herif.

Valla ben anlamadım bu adam sizin numaranızı nasıl bulmuş,işyerinizi nereden biliyor da geliyor ne cesaret ve alaka çevresinde kadın mı yok ya arkadaşınıza söyleseniz ayrıca bu kız neden annesini aramamış babası şehir dışındayken annesibe gitmemiş enteresan bana çok inandırıcı gelmediniz açıkçası engellemişsiniz zaten.

Adam numarami arkadasimdan almis.
E bu benim en yakin arkadasimin babasi.
Nasilsin iyi misin is guc muhabbetinde konustuk. Bilmez mi ?
Annesiyle aralari iyi degil. Kiz babasiyla yasiyor zaten.
Siz inanmayin. Kimseyi inandirmak zorunda degilim

Aaaa nasıl bir şeref.siz Allahım ya ne demek yoldaş olmak kesinlikle şöyle arkadaşına ki bilsin baksana adamın duracağı yok kart horoz böylelerini tenesir paklar ya kızı yaşında utanmaz

Ya ben ne yapayim?
Kiza mi soyleyeyim yoksa konuyu olmamis gibi mi kapatayim

Ay manyak ya daha neler neler duyacağız. Bence esine soyleme. Tekrar ederse davranisi anlatirsin. Ama senin o tavrindan sonra devam etmez ederse Bence arkadasina Anlatmalisin. Salak herif.

Ya kiza nasil soylicem inanin bilmiyorum. Esim duyarsa cildirir. Artik arayacagini sanmiyorum. Bu meseleyi boyle kapatsam mi yoksa arkadasima soylesem mi
Ne yapacagimi bilemiyorum

Ya ben ne yapayim?
Kiza mi soyleyeyim yoksa konuyu olmamis gibi mi kapatayim
Yok asla olmamış gibi yapma arkadaşına kesinlikle şöyle cunki bu kadar ileri gittiyse bilemezsin Allah korusun ne yapmaz arkadaşına muhakkak anlat ve de ki eğer tekrarı olursa kesinlikle şikayet ederim rezil olur yani şok oldum evladı yaşında utanmaz herif

Yok asla olmamış gibi yapma arkadaşına kesinlikle şöyle cunki bu kadar ileri gittiyse bilemezsin Allah korusun ne yapmaz arkadaşına muhakkak anlat ve de ki eğer tekrarı olursa kesinlikle şikayet ederim rezil olur yani şok oldum evladı yaşında utanmaz herif

Cok agir seyler dedim artik arayamaz gibime geliyor. Bi daha ararsa zaten artik hemen polise veririm.
Off off nerden geldi basima :(

Arkadasimin babasi tarafindan rahatsiz olacak derecede aranmaktan daha kotu ne olabilir dedim. Rahatsiz oluyorum yeter ya aramayin dedim. Esim de burda, neyi merak ediyosunuz hayirdir dedim.

Igrenc asagilik yaratik

Yok sen yanlis anladin, kizim gibi gordun seni vs dedi. Kapattim sinirden elim ayagim titredi.
Esime anlatayim mi?
Adama bisey yapmasindan korkuyorum. Adam icin degil tabii. Kontrolsuz sinirlenince,elinden kaza cikarsa :KK43:
İğrenç yaratık...
Mutlaka eşinize anlatın. Gerekirse arkadaşınızada anlatın. Fakat esinize muhakkak anlatin. Sapik pis bir adam bu sonucta, ne yapacagi belli olmaz. Esiniz bilmeli.
Kaldiki soyleme diyenlerde var burada ama daha gecenlerde bir uyenin esine isyerinden bir kiz musallat olmus mail falan atmis ama esi bunu gizleyince burada herkes adami haksiz gormustu. Ki dogrular yani eslerin boyle seyleri bilmesi lazim.
Bilsinki onlem alin. Sapiktir, bunlarin curreti hicbirseyde yok. En basitinden bir iftira atar esinizde neden bana zamaninda soylemedin der.
Sinir oldum aksam aksam şerefsize

Cok agir seyler dedim artik arayamaz gibime geliyor. Bi daha ararsa zaten artik hemen polise veririm.
Off off nerden geldi basima :KK43:
Malesef artık tehlike her yerden gelir oldu yok söylemen gerek şöyle düşün bir de bak seni rahatsız etti evli olduğun halde utanmadan belki kaç genç kadını ediyor ne biliyim bilse iyi olur gibi geldi bana

İğrenç yaratık...
Mutlaka eşinize anlatın. Gerekirse arkadaşınızada anlatın. Fakat esinize muhakkak anlatin. Sapik pis bir adam bu sonucta, ne yapacagi belli olmaz. Esiniz bilmeli.
Kaldiki soyleme diyenlerde var burada ama daha gecenlerde bir uyenin esine isyerinden bir kiz musallat olmus mail falan atmis ama esi bunu gizleyince burada herkes adami haksiz gormustu. Ki dogrular yani eslerin boyle seyleri bilmesi lazim.
Bilsinki onlem alin. Sapiktir, bunlarin curreti hicbirseyde yok. En basitinden bir iftira atar esinizde neden bana zamaninda soylemedin der.
Sinir oldum aksam aksam şerefsize

Esim cok sinirli.
Ya adama bisey yaparsa ?
Ama soylediklerinizi ben de dusunuyorum.
Kac yasinda adam ya Hic mi utanmasi yok arlanmasi yok. Igreniyorum herseyden

Malesef artık tehlike her yerden gelir oldu yok söylemen gerek şöyle düşün bir de bak seni rahatsız etti evli olduğun halde utanmadan belki kaç genç kadını ediyor ne biliyim bilse iyi olur gibi geldi bana

Haklisiniz. Icime de sinmiyor.
Kim bilir kac kiza yapti ?????
Yoldas oluruz ne demek ya ?????
Boyle bi seye nasil cesaret eder

Bu arada esim hala gelmedi.
Ordayken anlatsam daha mi iyi olur ?
Sakinlesir orda hic olmazsa degil mi?

Igrenc asagilik yaratik

Esime anlatayim mi?
Adama bisey yapmasindan korkuyorum. Adam icin degil tabii. Kontrolsuz sinirlenince,elinden kaza cikarsa :KK43:
Elinden kaza çıkabilir diyorsan konuyu kapat. Birdaha rahatsiz edebilir korkusu varsa adamın kızına anlatirsin. Yazık ona da bir travma olacak. Belki de biliyordur babasinin huylarini.Arkadasini da esini de en iyi sen taniyorsun bizler değil.

Back
X