Arkadasimin babasi

Esim cok sinirli.
Ya adama bisey yaparsa ?
Ama soylediklerinizi ben de dusunuyorum.
Kac yasinda adam ya Hic mi utanmasi yok arlanmasi yok. Igreniyorum herseyden
Yok kardesim, bunlarda ne utanma ne arlanma ne zerre seref haysiyet hicbirsey yok. Bu yuzden bunlardan hersey beklenir. Bugun bunu yapan yarin beterinide yapar, hicbisey yapamazsa iftira falan atar. Esin bunu bilmeli arkadasinda bilmeli. Tamam gizledin ettin bu zaman kadar ama bardagi tasirdi yani namussuz. Uygun bir dille ikisinede anlat. Bu benim fikrim, sahsen eslerin bu tur seylerden haberi olmali diye dusunuyorum.

Söyleme esine basinizi belaya sokmayın. Arkadasina da soyleme. Sonucta babasi ve o adamla yasamasa bile babasi, bagini koparamaz.

Arar acmazsin. Yazar donmezsin. Asla arkadaşına gitme. Haber linki gibi linklerle casus program atmislardi arkadasima, link yollarsa acma.
Bir sure dikkatli ol, eve girip cikarken vs.

Devam ederse arkadasina soyle. Eşinin gelmedigini falan soyler babasina. Istedigi bilgiye ulasir. O yuzden arkadasina fazla bilgi verme.

Pis herif. Midesine...

Ya ben bunu nasil soylerim onu da bilmiyorum.
Baban bana bunlari dedi diyecegim o da ... Dusunemiyorum

Esim cildirir elinden kaza cikar. Tutamam ben onu su an yurt disinda, is icin orda. Belki ordayken soylerim diyecegim de yok gelince de cildirir. Adami hastanelik eder.
Allah kahretsin bu adami.

Bak geçen burda bir konu vardı. Benzer demeyeyim de, eşine anlatmasa da kadının üstesinden gelebilecegi bir konuydu.Konudaki çoğu kişi, eşine söyle söyle git söyle deyip durdu kadin gitti söyledi sonra olaylar olaylar.eşi kendini kaybetti ve olaylar alevlendi.Söyleyeceksen çok iyi düşün.

Acaba neden bize inandırıcı gelmedi

Rica ediyorum bu kadar ahlaki bir meseleyi burda eglence fake bir konu yapacak kadar vicdanimi kaybetmedim.
Ben fikir almak istedim. Fikir alip konunun kapanmasini talep edecegim.

Pislik herif. Yaşından başından utansın. İnşallah artık seni rahatsız etmez ama sana takmış gibi. Biraz bekle yine rahatsız ederse arkadaşına söyle. O da babasına söz geçiremiyorsa o zaman eşine söyle.

Esime de arkadasima da su asamada bisey soyleyemecegim. Arkadasimla arama mesafe koydum zaten bi haftadir kizi da aramiyorum babasi yuzunden.
Bir daha ufacik bi sekilde iletisim kursrsa soyleyecegim. Yoksa is cok fazla buyuyecek

65 yaşında ki dede çok cesur hareketler yapıyor.Her türlü tepki görmesine rağmen..
Biraz hayal ürünü gibi..

Degil mi

65 yasindaki adamlarin hayvanlara cocuklara tecavuz ettigi toplumda, bu adamin bana boyle bir igrenclikte bulunmasi tamamen benim hayal gucum.

Ne kadar asagilik bir hayal gucum varmis ki kahramani 65 yas yapmisim.

abiniz, kuzeniniz falan varsa onlar konuşsun sapık amcayla. usulünce tehdit ediversinler adamı. bu kadar azarlandıktan sonra hala ararsa utanmadan arkadaşınıza da anlatın bence. ben olsam direkt eşime söylerim. oradayken birşey yapamaz, yanınıza gelene kadar biraz yatışır.

Rica ediyorum bu kadar ahlaki bir meseleyi burda eglence fake bir konu yapacak kadar vicdanimi kaybetmedim.
Ben fikir almak istedim. Fikir alip konunun kapanmasini talep edecegim.
Umurım doğru değildir

Biz neler gördük burada

Kronik fakeler cinsel fakeler rüstem abiler

Sen haklısın ama bizde şüphelenmekte haklıyız

Ben buraya gelin geldim,ailem de burda degil. Belki ordayken soylersem sakinlesir ama guvenemiyorum ki.
En iyisi susacagim. Insallah bi daha aramaz.

Umurım doğru değildir

Biz neler gördük burada

Kronik fakeler cinsel fakeler rüstem abiler

Sen haklısın ama bizde şüphelenöekte haklıyız

Size bisey demiyorum.
Hakikaten bu kadar haysiyet yoksunu bir konuyu buraya yazip insanlarin vakitlerini calacak bir vicdanim yok.
Buraya yazmaya utandim ben bunu.
Zaten fikir alip kapanmasini rica edecegim.
Allah kimseyi boyle bir seyle karsilastirmasin.
Babam yasindaki adam. Ne kadar tiksindigimi ben anlatamam.

Ne yapacağınıza en iyi kendiniz karar verirsiniz.
Arkadaşınızı siz biliyorsunuz.
Kendimi yerinize koyuyorum, en yakın arkadaşıma sanırım böyle bir şey söyleyemezdim.
Söylemekle ne kazanacağım? Ne kaybedeceğim? Arkadaşım ne hissedecek? Diye düşünürdüm.

Bir daha arama cesareti olmayacak şekilde ağzına s.cardım o ayrı...
tehdit de ederdim.

Eşime ise kesin söylerdim. Bu gibi meseleleri saklamayı doğru bulmuyorum.
Telefonda söylemeyin. Geldiğinde sakince konuşun. Biraz bağırır çağırır da adamın adresini mi biliyor sanki kalkıp gitsin? Sabaha kadar da sakinleşmiş olur zaten sonrasında.

Sapık bu adam, başka açıklaması olamaz. İnsan hiç kızının arkadaşına göz diker mi? Terbiyesiza bak. Verdiğin tepki iyi olmuş. Adama bak, evli olmandan bile çekinmiyor.

Eşinizden gizlemeniz çok büyük bir hata. Kesinlikle gizlemeyin anlatın. Hatta bence bir savcılığa gidip dilekçe verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…