- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.382
- 88
- 35
- Konu Sahibi Pinkdreams0
-
Yok kardesim, bunlarda ne utanma ne arlanma ne zerre seref haysiyet hicbirsey yok. Bu yuzden bunlardan hersey beklenir. Bugun bunu yapan yarin beterinide yapar, hicbisey yapamazsa iftira falan atar. Esin bunu bilmeli arkadasinda bilmeli. Tamam gizledin ettin bu zaman kadar ama bardagi tasirdi yani namussuz. Uygun bir dille ikisinede anlat. Bu benim fikrim, sahsen eslerin bu tur seylerden haberi olmali diye dusunuyorum.Esim cok sinirli.
Ya adama bisey yaparsa ?
Ama soylediklerinizi ben de dusunuyorum.
Kac yasinda adam ya Hic mi utanmasi yok arlanmasi yok. Igreniyorum herseyden
Eger adam tekrar pesinize dusmezse arkadasiniza da soylemeyin o zaman. Tekrarlamamasi muhim.Ya kiza nasil soylicem inanin bilmiyorum. Esim duyarsa cildirir. Artik arayacagini sanmiyorum. Bu meseleyi boyle kapatsam mi yoksa arkadasima soylesem mi
Ne yapacagimi bilemiyorum
Ya kizlar ben bu adami engelledim ya.
Dunden beri sms atip durdu.
Sana ulasamiyorum kotu bisey mi var diye arayip durdu.
Acmadim acmadim sonunda dayanamadim.
Noldu kotu bisey mi var,cevap vermiyosun dedi.
Arkadasimin babasi tarafindan rahatsiz olacak derecede aranmaktan daha kotu ne olabilir dedim. Rahatsiz oluyorum yeter ya aramayin dedim. Esim de burda, neyi merak ediyosunuz hayirdir dedim.
Esin gelene kadar birbirimize yoldas olurduk dediiiiii!!!!!!!
Igrenc asagilik yaratik
Delirdim ya,agzima geleni saydim.
Yok sen yanlis anladin, kizim gibi gordun seni vs dedi. Kapattim sinirden elim ayagim titredi.
Ben simdi bunu arkadasima anlatayim mi?
Esime anlatayim mi?
Yoksa bu konuyu burda kapatayim mi?
Esim duysa cildirir, yurt disinda.
Adama bisey yapmasindan korkuyorum. Adam icin degil tabii. Kontrolsuz sinirlenince,elinden kaza cikarsa
Igrenc ya pislik herif. 65 yasinda ya utanmasi yok
Elinden kaza çıkabilir diyorsan konuyu kapat. Birdaha rahatsiz edebilir korkusu varsa adamın kızına anlatirsin. Yazık ona da bir travma olacak. Belki de biliyordur babasinin huylarini.Arkadasini da esini de en iyi sen taniyorsun bizler değil.
Niyeyse bu konu bana inandırıcı gelmedi
Acaba neden bize inandırıcı gelmediNiyeyse bu konu bana inandırıcı gelmedi
Acaba neden bize inandırıcı gelmedi
65 yaşında ki dede çok cesur hareketler yapıyor.Her türlü tepki görmesine rağmen..Acaba neden bize inandırıcı gelmedi
Pislik herif. Yaşından başından utansın. İnşallah artık seni rahatsız etmez ama sana takmış gibi. Biraz bekle yine rahatsız ederse arkadaşına söyle. O da babasına söz geçiremiyorsa o zaman eşine söyle.
65 yaşında ki dede çok cesur hareketler yapıyor.Her türlü tepki görmesine rağmen..
Biraz hayal ürünü gibi..
Umurım doğru değildirRica ediyorum bu kadar ahlaki bir meseleyi burda eglence fake bir konu yapacak kadar vicdanimi kaybetmedim.
Ben fikir almak istedim. Fikir alip konunun kapanmasini talep edecegim.
abiniz, kuzeniniz falan varsa onlar konuşsun sapık amcayla. usulünce tehdit ediversinler adamı. bu kadar azarlandıktan sonra hala ararsa utanmadan arkadaşınıza da anlatın bence. ben olsam direkt eşime söylerim. oradayken birşey yapamaz, yanınıza gelene kadar biraz yatışır.
Umurım doğru değildir
Biz neler gördük burada
Kronik fakeler cinsel fakeler rüstem abiler
Sen haklısın ama bizde şüphelenöekte haklıyız
Ya kizlar ben bu adami engelledim ya.
Arkadasimin babasi tarafindan rahatsiz olacak derecede aranmaktan daha kotu ne olabilir dedim. Rahatsiz oluyorum yeter ya aramayin dedim. Esim de burda, neyi merak ediyosunuz hayirdir dedim.
Igrenc asagilik yaratik
Yok sen yanlis anladin, kizim gibi gordun seni vs dedi. Kapattim sinirden elim ayagim titredi.
Esime anlatayim mi?
Adama bisey yapmasindan korkuyorum. Adam icin degil tabii. Kontrolsuz sinirlenince,elinden kaza cikarsa
Sapık bu adam, başka açıklaması olamaz. İnsan hiç kızının arkadaşına göz diker mi? Terbiyesiza bak. Verdiğin tepki iyi olmuş. Adama bak, evli olmandan bile çekinmiyor.Ya kizlar ben bu adami engelledim ya.
Igrenc asagilik yaratik
Esime anlatayim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?