• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılmak için yeterli sebep mi

Kıskansa kıskanıyor, darlıyor derdiniz adam rahat bırakmış aramamış bu sefer de kıskanmıyor diye kompleks yapıyorsunuz. O sizi arkadaşınızdan neden kıskansın bilmiyorum ama siz belli ki onu aile ortamından kıskanmışsınız. Sevgilisiniz, ailecek çıkılan bir doğum günü kutlamasına davet edilmek zorunda değilsiniz. Her şeyin yeri ve zamanı var. Şu olaya bakınca da tavır yapması gereken kişi siz değilsiniz. Sevgili kişisine sabır diliyorum.

1 senelik ilişkim var. Dün çocukluk arkadaşım var erkek onunla buluştuk kendisi zaten şehir dışında olduğu için senede 1 anca görüşürüz. Sevgilimle hala yüz yüze tanışmadılar ama. Ben akşam onunla buluşacaktım iş çıkışı erkek arkadaşıma söyledim tamma oturun haber verirsin dedi ben de eve geçiyorum tamam dedim. Ben arkadaşımla oturdum hiç aramadı sadece yazdı. Bi insan hiç kıskanmaz mı, neyse sonrasında yengem aradı dedi abimin doğum günü için kafede oturacakmışız dedi. Tamam dedim. En son naptın diye yazdı eve geçtim dedim. O aranmayınca ben aradım. Beni niye davet etmedin dedim. Nasıl yetişcen nasıl gelicen dedi. Bize de son dakika söylediler dedi. Sonra tartıştık bana dedi ki her zaman dışarı çıktığımda huzurumu kaçıp beni darlıyosun dedi. Kapattı telefonu. Sabahta günaydın aşkım yazmış ben hiç yazmadım tüm gün o da ben cevap vermeyince ne yazdı ne aradı. Hatalı değil mi telafi etmesi gerekmiyor mu? Hep böyle ama zar zor buluşmaya çağırıyorum benimle çocuğu
Çocugu sıkmayın.Bu tür sıkmalar sonucunda dayanamaz ayrılır sizden

1 senelik ilişkim var. Dün çocukluk arkadaşım var erkek onunla buluştuk kendisi zaten şehir dışında olduğu için senede 1 anca görüşürüz. Sevgilimle hala yüz yüze tanışmadılar ama. Ben akşam onunla buluşacaktım iş çıkışı erkek arkadaşıma söyledim tamma oturun haber verirsin dedi ben de eve geçiyorum tamam dedim. Ben arkadaşımla oturdum hiç aramadı sadece yazdı. Bi insan hiç kıskanmaz mı, neyse sonrasında yengem aradı dedi abimin doğum günü için kafede oturacakmışız dedi. Tamam dedim. En son naptın diye yazdı eve geçtim dedim. O aranmayınca ben aradım. Beni niye davet etmedin dedim. Nasıl yetişcen nasıl gelicen dedi. Bize de son dakika söylediler dedi. Sonra tartıştık bana dedi ki her zaman dışarı çıktığımda huzurumu kaçıp beni darlıyosun dedi. Kapattı telefonu. Sabahta günaydın aşkım yazmış ben hiç yazmadım tüm gün o da ben cevap vermeyince ne yazdı ne aradı. Hatalı değil mi telafi etmesi gerekmiyor mu? Hep böyle ama zar zor buluşmaya çağırıyorum benimle çocuğu
Bacım ne olsun istiyosun adam demekki sana yeterince güveniyor asıl bu soruyu benim sormam lazımdı 4 sene önce bi arkadaşım mesaj attı hala başıma kakiyor erkekle kadından arkadaş olmaz diye üstüne kıskanıp kısıtlaması bunaltmasi cabası böyle olmak dahamı iyi sence bence sen çok abartmışsın ayrılmalı mıym çok saçma bir soru

Ben toplumdaki herkes çok çok saygılıymış kimse sevgilisini kıskanmıyormuş gibi yalan bir edebiyat yapmayacağım. Eminim burada çok modern cümleler kuran insanların “birçoğu” da hayatlarındaki insanın karşı cinsten arkadaşla görüşmesini bir ufak da olsa kıskanır. Şahsen benim kocamın baş başa görüşeceği bir kız arkadaşı olamaz. Kıskanmadı mı diye düşünmekte haklısınız bence bu yüzden. Hatta ben acaba siz onu dahil etmediğiniz için trip mi attı diye düşündüm. Ama siz de hiç kendiniz arkadaşınızla tanıştırma zahmetinde bulunmamış, adamı davet bile etmemişsiniz bir de üstüne sonrasında sen neden beni davet etmedin diye adamın aile buluşmasına trip atıyorsunuz.. bu şaka mı?

sizi önemsemiyor olabilir mi? ben biraz öyle birşeyler sezdim. kıskançlık, darlama vs gibi bir şey değil de.

Sen terör ıstıyorsun herhalde benim eşimde çok kıskançtır sürekli olay çıkarır imkanı yok böyle birşeyin ne dilediğinize dikkat edin bence🙈

Çocukluk arkadaşınızla buluştuğunuzda erkek arkadaşınızın kıskanacağı bir durum mu oluyor da kıskansın ya da kıskanması gerekiyor? Sonra erkek arkadaşınız da yengesinin d.gününü kutlamaya gitmiş siz zaten başka bir plan yapıp arkadaşınızla buluşmuşsunuz ne demeye çağırsın sizi?
Ömür törpüsü gibisiniz kesinlikle bunlar ayrılmaya sebep. Erkek arkadaşınızın azıcık aklı varsa ayrılır net.

Aynı iş yerinde çalışıyoruz erkek arkadaşımla. Bugün doğum günüm. Gece mesaj atmış kutladı. İş yerinde de denk gelmedik göremedim bugün. Gün içinde hiç yazmadı iş konusu hariç. Ben çıkıyorum eve gidicem dedim tamam dedi. Aramadı bile. Dün pazar izinliydik. Dün aslında kutlamasını bekledim. Arkadaşımın babası hastanede dedi dün görüşmedik. Söyledim de hediye aldım ama plan yapmadım dedi. Sizce ayrılsam mı

4 aylık ilişkim var. Aynı iş yerinde çalışıyoruz. 4 kişilik ekibiz. Bu çocukta patronun akrabası. İyi birisi seviyorum da ama bana zaman ayırmıyor. Mesela geçen gün iş çıkışı oturalım dedim yorgunum eve gidicem dedi. Ertesi gün arkadaşı aradı Pendike çağırdı tamam dedi. Sonra plan iptal oldu o zaman dedim biz oturalım istemiyorum eve gitmek istiyorum dedi. Sebebi sorunca da oturduğumuzda da hep trip atıyorsun surat asıyosun dedi. Çok sıkıyosun beni dedi. Bi de genelde her gün seni işte görüyorum zaten diyor. Ama aynı değil ki. Benim patron çok içer her akşam iş çıkışı mutlaka birini alır yanına içmeye gider. Bazen sevgilimi götürüyor mesela o içmiyo ama ben çok laf ediyorum istemiyorum. Bi kere dayanamadım ayrıldım 2 gün sonra barıştım aynı işte olunca ayrı da kalamıyorum. Şimdi yılbaşında napıcaz dedim ben yılbaşında bi şey yapmam ailemle olurum dedi. Ona da trip attım her şeye surat asıyosun sorun çıkacak şeyler buluyosun dedi. Ne yapmam lazım benim işten de ayrılsam diyorum anca öyle ama iş yok iş bulamıyorum

Sana bu adamdan ayrık dedik anlatamadik. Sen bu ilişkiler konusunda birine yapisinca birakmiyorsun. En son bu adam için işten bile ayrıldın. Bak eski konuların yukarıda. Sen bütün ilişkilerinde terkedilmeden birakmiyorsun. Bekle adam terketsin anca o zaman ayrilirsin. Ya adam seninle vakit geçirmek istemiyor ne diye zorluyorsun?

Oyy çok yorucusunuz yahu! Siz ondan ayrılmadan o sizden ayrılır bu gidişle ve haklı da!
Neden kıskansın adam? Arkadaşınızla keyifli vakit geçirin diye aramamış bile, haber verirsin demiş geçmiş. Olması gereken bu.
Abisinin doğum gününde sizin ne işiniz var ayrıca? Nişanlın değil, kocan değil. Adamın her aktivitesine katılamazsınız ki. Hele ki ailesiyle olan bir durumsa. Ee o zaman siz de arkadaşınızla olan buluşmaya davet etseydiniz onu, siz neden onu dahil etmediniz?
Değiştirin kafa yapınızı. Sorun çıkarmak için sorun çıkarıyorsunuz şuan sadece.

Oyy çok yorucusunuz yahu! Siz ondan ayrılmadan o sizden ayrılır bu gidişle ve haklı da!
Neden kıskansın adam? Arkadaşınızla keyifli vakit geçirin diye aramamış bile, haber verirsin demiş geçmiş. Olması gereken bu.
Abisinin doğum gününde sizin ne işiniz var ayrıca? Nişanlın değil, kocan değil. Adamın her aktivitesine katılamazsınız ki. Hele ki ailesiyle olan bir durumsa. Ee o zaman siz de arkadaşınızla olan buluşmaya davet etseydiniz onu, siz neden onu dahil etmediniz?
Değiştirin kafa yapınızı. Sorun çıkarmak için sorun çıkarıyorsunuz şuan sadece.
Abisinin nişanına çağırdı ama

Kıskansa kıskanıyor, darlıyor derdiniz adam rahat bırakmış aramamış bu sefer de kıskanmıyor diye kompleks yapıyorsunuz. O sizi arkadaşınızdan neden kıskansın bilmiyorum ama siz belli ki onu aile ortamından kıskanmışsınız. Sevgilisiniz, ailecek çıkılan bir doğum günü kutlamasına davet edilmek zorunda değilsiniz. Her şeyin yeri ve zamanı var. Şu olaya bakınca da tavır yapması gereken kişi siz değilsiniz. Sevgili kişisine sabır diliyorum.
Nişanına davet etti ama abisinin tğm ailesiyle tanıştırdı doğum gününe çağırmadı ama

Nişanına davet etti ama abisinin tğm ailesiyle tanıştırdı doğum gününe çağırmadı ama
Hanımefendi o nişan. Sülalelerce, arkadaşlarca onlarca insanın bulunduğu organizasyon. Bu, aile içinde olan bir kafede oturma, doğum günü kutlama planı. Sizi dahil etmek zorunda değiller.

Bacım sana dağ ayısı lazım. Sal bu çocuğu kendine barzo birini bul. Eminim çok daha mutlu olursun böyle seni kıskanır dakika başı arar darlayıp durur kısıtlar filan. Tam sana göre.

Back
X