• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılmak için yeterli sebep mi

Kıskansa kıskanıyor, darlıyor derdiniz adam rahat bırakmış aramamış bu sefer de kıskanmıyor diye kompleks yapıyorsunuz. O sizi arkadaşınızdan neden kıskansın bilmiyorum ama siz belli ki onu aile ortamından kıskanmışsınız. Sevgilisiniz, ailecek çıkılan bir doğum günü kutlamasına davet edilmek zorunda değilsiniz. Her şeyin yeri ve zamanı var. Şu olaya bakınca da tavır yapması gereken kişi siz değilsiniz. Sevgili kişisine sabır diliyorum.
Nişana davet etmeyi biliyor ama

Hanımefendi o nişan. Sülalelerce, arkadaşlarca onlarca insanın bulunduğu organizasyon. Bu, aile içinde olan bir kafede oturma, doğum günü kutlama planı. Sizi dahil etmek zorunda değiller.
Ama çocukluk arkadaşıma danıştım hatalı diyo sevgilin benim kız arkadaşım olsa çağırırım dedi

Çocuğun yaptıklarını syayım mı 1 gün izni var ve benle görüşmek yerine kuzenleriyle takılıyor 10 saatte bir yazıyor

Ayrılma. Çünkü sen ayrılınca barışmak için kendini rezil ediyorsun. Bırak o zaten yeni birini bulunca senden ayrılacak.

Ama çocukluk arkadaşıma danıştım hatalı diyo sevgilin benim kız arkadaşım olsa çağırırım dedi
Tamam, çocukluk arkadaşınıza danışın bundan sonra o zaman buraya yazıp bizim her dediğimize karşılık haklı çıkmaya çalışmakla uğraşmayın.

1 senelik ilişkim var. Dün çocukluk arkadaşım var erkek onunla buluştuk kendisi zaten şehir dışında olduğu için senede 1 anca görüşürüz. Sevgilimle hala yüz yüze tanışmadılar ama. Ben akşam onunla buluşacaktım iş çıkışı erkek arkadaşıma söyledim tamma oturun haber verirsin dedi ben de eve geçiyorum tamam dedim. Ben arkadaşımla oturdum hiç aramadı sadece yazdı. Bi insan hiç kıskanmaz mı, neyse sonrasında yengem aradı dedi abimin doğum günü için kafede oturacakmışız dedi. Tamam dedim. En son naptın diye yazdı eve geçtim dedim. O aranmayınca ben aradım. Beni niye davet etmedin dedim. Nasıl yetişcen nasıl gelicen dedi. Bize de son dakika söylediler dedi. Sonra tartıştık bana dedi ki her zaman dışarı çıktığımda huzurumu kaçıp beni darlıyosun dedi. Kapattı telefonu. Sabahta günaydın aşkım yazmış ben hiç yazmadım tüm gün o da ben cevap vermeyince ne yazdı ne aradı. Hatalı değil mi telafi etmesi gerekmiyor mu? Hep böyle ama zar zor buluşmaya çağırıyorum benimle çocuğu
Hatayı bir de karşıda mı görüyorsun? Ayrılır umarım çekilmezsin çünkü

1 senelik ilişkim var. Dün çocukluk arkadaşım var erkek onunla buluştuk kendisi zaten şehir dışında olduğu için senede 1 anca görüşürüz. Sevgilimle hala yüz yüze tanışmadılar ama. Ben akşam onunla buluşacaktım iş çıkışı erkek arkadaşıma söyledim tamma oturun haber verirsin dedi ben de eve geçiyorum tamam dedim. Ben arkadaşımla oturdum hiç aramadı sadece yazdı. Bi insan hiç kıskanmaz mı, neyse sonrasında yengem aradı dedi abimin doğum günü için kafede oturacakmışız dedi. Tamam dedim. En son naptın diye yazdı eve geçtim dedim. O aranmayınca ben aradım. Beni niye davet etmedin dedim. Nasıl yetişcen nasıl gelicen dedi. Bize de son dakika söylediler dedi. Sonra tartıştık bana dedi ki her zaman dışarı çıktığımda huzurumu kaçıp beni darlıyosun dedi. Kapattı telefonu. Sabahta günaydın aşkım yazmış ben hiç yazmadım tüm gün o da ben cevap vermeyince ne yazdı ne aradı. Hatalı değil mi telafi etmesi gerekmiyor mu? Hep böyle ama zar zor buluşmaya çağırıyorum benimle çocuğu
Sen erkek arkadaşla gez ,o ailesiyle çıkamasın. Siz kendinizi kraliçe falan mı sanıyorsunuz.Aklı varsa onun seni bırakması lazım.

evli olmayan insanlar her aile aktivitesine katılmaz ki. çok boğucusunuz ondan ayrılıyorlar yakında bu da ayrılır

Çocuğun yaptıklarını syayım mı 1 gün izni var ve benle görüşmek yerine kuzenleriyle takılıyor 10 saatte bir yazıyor
Daha önce açtığım bi konuda çocuğu haksız görmüştü herkes şimdi ben hatalı

Ahh şeyma ahh...
Hiç yaşadığın olaylarda neden sonuç ilişkisi kuramıyor musun ?
Bi de mimarlık okumuşsun, e bence iyi kötü çıkarımlar yapabiliyor olman lazım.

Çocuk zaten tırt, o bambaşka bi mesele de sen de ilişki insanı değilsin güzelim.

Seni doğru düzgün arayıp sormayan, görüşmekten kaçan bi adam zaten sevgilin değildir
Böyle bi adamdan seni kıskanmasını falan bekliyorsun tuhaf yani.

E genel tabloya bakınca çocuğun neden kaçtığı da belli. Muhtemelen seni anlamıyor, ne garip kız diyor içinden. O da neden ayrılmıyor o da garip. Dursun bi köşede lazım olur diyor muhtemelen.

Ahh şeyma ahh...
Hiç yaşadığın olaylarda neden sonuç ilişkisi kuramıyor musun ?
Bi de mimarlık okumuşsun, e bence iyi kötü çıkarımlar yapabiliyor olman lazım.

Arada öyle cikarimlar yapabiliyor. Mesela sevgilisi varken arabası olan biri denk geliyor direkt onunla sevgili oluyor. Bazen çok yokluğa düşüyor o zaman eski sevgililerine sarıyor falan. Yillardir yazıyoruz kendisine ama bir arpa boyu yol alamadı henüz.

öncesinde bunalttığınız için işte adam artık uzak duruyor. bir erkekle nasıl konuşacağını bilirsen kalkıp fizandan gelir.
Arkadaşım var kız köpek giib davranıyo çocuğa aşırı değer veriyor çocuk ona sanırım öyle olmak lazım

Arkadaşım var kız köpek giib davranıyo çocuğa aşırı değer veriyor çocuk ona sanırım öyle olmak lazım

Hı hı çok mantıklı . Bence de öyle yap.

bul bi tane ezik, sünepe, kendine saygısı olmayan birini, sonra vur sopayı sırtına sırtına...
trip at, hatta arada tokat at

Seymacım neden sağlıklı bi ilişki yaşamak istemiyorsun ?
Arkadaşın da normal değil sevgilisi hiç normal değil.

Senin erkek arkadaşım dediğin çocuk da normal değil
Sen de normal değilsin.

Gel bi devrim yap ve bugünden itibaren sağlıklı bi düşünce sistemi geliştirmeye niyet ediyorum de.
Bence yapabilirsin.

Back
X