arkadaşımın banyo yapmama alışkanlığı

gamyoncu

o artık melek annesi
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
3.252
46
363
36
mrhb kızlar bugün arkadasımdan inanılmaz şeyler duydum arkadasımk banyo yapmayı sevmedıgını anlattı bana ya nasıl olur hayretler içerisindeyim adet olduktan ve eşiyle ilişkiye girdikten sonra bile banyo yapmıyormuş böyle birşey olabilirmi ya nedenini sorunca ise sadece sebebi istememesiymiş.saçları banyo yapmaya yapmaya dökülüyormuş ama yine de yok değişemiyormuş ve ben bu arkadaşıma nasıl yardımcı olabilirim?:44:

bence yıkanmadığı için koktuğunu bunun da eşinin soğutabileceği fikrine inandırabilirsen belki değişir 1 ihtimal

öhhh yani abdestsiz mi geziyor yaaa
kendi kokusunu almıyormu bu insan????
ara ara kötü koktugunu falan ima et ona
hatta dırek soyle bence. çöpü mü attın sen suyu dökülmüş galiba üstüne falan de :S
ilk aklıma o geldi. kötü koku=çöp :))
arkadas yazmıs kocasının ondan soguyabılcegını söyle..

İnanmıyorum o şekilde abdestsiz nasıl geziyor herşyeden önce çok günah ya bırakın kötü kokmayı sen söyle dinimizde temizlik ne kadar önemlidir anlat canım özellikle eşiyle bir münasebeti olduktan sonra mutlaka ama mutlaka yıkanması gerektiğini filan anlat ne bileyim işte ya çok şaşırdım kaç yaşında arkadaşın

valla canım hiç sanmıyorum zaten temizlik imandan gelir die bir söz var ben hiç inanmıyorum dinden gözünün korkup değişeceğine bu yaşına kadar bilmiyor olmasına iimkan yok hiç kimse bişey sölememişse film de izlememiş

banyo yapmayı sevmesin ama koksun mühim değil o zaman.. bu demek oluyor

insanları alışkanlıklarından(alışamamış doğrusu ama:26:)vazgeçirmek çok zor.. ama yetişkin bir bayanın bu zihniyette olması beni çok şaşırttı.. abdestsiz geziyor yani her daim,hayretler içerisindeyim..

valla öyle bir arkadaşım olsa hemen onu çevremden uzaklaştırırdım.oda etrafında kimse kalmayınca gider banyo yapardı
ama gerçekten evlenmiş biri olduğuna göre en azından 18 yaşından büyüktür ve bunu bilmesi gerekir.normal zamanları bırakalım hadi yapmasın ama adetten sonra ve ilişkiden sonra nasıl rahat ediyor anlamıyorum ben bebek istediğimden dolayı 15 20dk yatmak zorunda kalsamda yine de içim rahat etmiyor.
ama birde şu var kocası da birşey demiyorsa sen ne diyebilirsinki.ama bence dolaylı yönden söylemeyi boşver ve direkt kokuyorsun de.gerçekler acıdır.bir insanın yüzüne tokat gibi yapışmazsa bir laf anlamaz başka şekilde.

Günahı da mı bilmiyor arkadaşınız. Öffff nasıl kokuyordur ya :s iğrenç Toplum içinde nasıl rahat gezebiliyor:S

yaşı kaç ? belki depresyondaDIR çoğu bundanda banyo yapmaz veya banyosu çok ilkeldir içeride ısıtıcı yok bir sürü sebep var hangişsini nerden bileceğiz belki tembel, veya alışkanlık ergenken annesi uyarmadıysa kızıyla ilgilenmediyse ki var böyle rahat anneler bir tek msenin sözünle banyoda yapacak cinsten değil bu bayan birde et yiyenler ,sucuk ,pastırma yiyenler acaip pis kokar evleri dahi kokar ben hemen bu kokuyu alırım burnum çok keskin sen sadece şunu şöyle eşin senden tiksinir ve boşar de

bilmediğinden yıkanmıyor değilki kadın...
yıkanmayı sevmediğini söylemiş, bence yapacağınız birşey yok... rahatsızlık duyuyorsanız görüşmezsiniz olur biter....

çok enteresan ya böyle insanlar da evlenebiliyo ya ona daha da şaşıyorum :S eşi koku alamıyor anlaşılan

eşi de yıkanmıyordur belki. körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı :))

var böyle insanlar yaa. yatılı okulda çoktu. bi tanesi yıkanmıyordu.sadece kuaföre gidiodu saçını yıkatıodu fön çektiriodu. vücudunu yıkamıodu hiç.

huy meselesi görgü meselesi.

bir psikiyatriste gitsin hemen

bencede çünkü normal bir şey değil bu durum
okurken midem bulandı insanlar ne kadar farklı ama iyi yönden bakarsak su faturası çok az gelir ben çok yıkanıyorum elime geçen herşeyi yıkıyorum çok su harcıyorum diye eşim şikayet eder de bazen

ben birkaç sefer dolaylı yoldan anlatmaya çalıştım ama anlamadı.Psikiyatri fikrine pek sıcak bakmıyor başka konular için konuştuğumuzda öyle söylemişti.yüzüstü de bırakmak istemiyorum yardımcı olmak istiyorum o nedenle bu konuyu açtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…