Arkadaşımın bebege bağırması

schtzi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
356
224
53
32
Arkadaşlar arkadasimda kaldım 1 hafta bebegine hep bağırıyor 9 aylik daha.yavrucak agliyor hıçkıra hıçkıra çok seviyor bebegini ama birşey olsa hemen bağırıyor uyardım sizce napmaliyim.birde agladimi üzülmüyor gibi geldi bana

kimse kimsenin anneliğini sorgulayamaz. siz sadece bu yönlerini cımbızlamışsınız belli. çocuğun altını açması, emzirmesi ya da mamasını hazırlaması, ona uygun yemekler hazırlaması, üstünü yıka ütüle, dışarı çıkar, evin ısısını kontrol et, ev hanımlığı yap. bunlarda çeşitli meziyet. ha bunlar karşılığında bağırmalı mı hayır tabi ki ama bunlarla da annelik sorgulanmaz. iyi bir arkadaş olsaydınız burda konu açarak arkadaşınızı yereceğinize, uyarma peşine düşeceğinize bebeğe bakımında yardımcı olurdunuz. yani ben bebekli kadınlara bunu yaparım.

1 hafta neden arkadaşınızda kaldiniz yani belki düzeni bozuldu tahammulu azaldi.

Bagirmasini asla ve asla onaylamiyorum ama bagirsa bile üzülür mutlaka bunu size gostermek zorunda degil. Insanlarin duygularini bilemezsiniz

Uzulmedigini nasil anladiniz?

kimse kimsenin anneliğini sorgulayamaz. siz sadece bu yönlerini cımbızlamışsınız belli. çocuğun altını açması, emzirmesi ya da mamasını hazırlaması, ona uygun yemekler hazırlaması, üstünü yıka ütüle, dışarı çıkar, evin ısısını kontrol et, ev hanımlığı yap. bunlarda çeşitli meziyet. ha bunlar karşılığında bağırmalı mı hayır tabi ki ama bunlarla da annelik sorgulanmaz. iyi bir arkadaş olsaydınız burda konu açarak arkadaşınızı yereceğinize, uyarma peşine düşeceğinize bebeğe bakımında yardımcı olurdunuz. yani ben bebekli kadınlara bunu yaparım.
Peki biz niye bagirmiyoruz dediklerini bizde yapiyoruz.

Yardımcı olmak adına tavsiye istiyorum sadece

Peki biz niye bagirmiyoruz dediklerini bizde yapiyoruz.

yani cımbızlamayın lütfen dediklerimi. ben dedim ki bağırmalı mı bunun karşılığında ? hayır. ama belli ki zorlanmış yani. destek gerek. uyarı eleştiri değil. hani o bağırıyorsa ben de bağırırım modundasınız komik olmuş yorumunuz.

Bal gibi de sorgulariz bu bebelerin anne babalarinin yanlis tutumlariyla buyuyup sizin benim yada bir yakinimizin karsisina esi arkadasi ogretmeni roluyle cikiyorlar.her sekilde toplum olarak etkileniyoruz.

Bal gibi de sorgulariz bu bebelerin anne babalarinin yanlis tutumlariyla buyuyup sizin benim yada bir yakinimizin karsisina esi arkadasi ogretmeni roluyle cikiyorlar.her sekilde toplum olarak etkileniyoruz.

işte sonrada sizin gibi sadece eleştiren ufacık yardımı desteği olmayan insan olacaklar. bu daha tehlikeli hanfendi. selametle.

Yardımcı olmak adına tavsiye istiyorum sadece
Nasil bagiriyor
ne soyluyor
Bize bir iki gordugunuz durumu anlatirsaniz daha saglikli yorum yaparim.

Bagirmayi savunmuyorum ASLA sebebi olmaz bagirmak cocukta korku olusturacak.

Konusmaya başlayınca bagirarak konusacak cunki annesi onunla o sekilde iletisime geciyor

arkadaşlar niye tartışıyorsunuz?

buraya konuyu açan arkadaşım değil de kendim böyleyim diye yazsaydı yorumlar sen nasıl annesin o kadarcık bebeğe bağırılır mı yada canım lütfen daha sakin ol tarzında olurdu.

konu sahibi yardım istiyor ne yapabilirim diyor.

yani cımbızlamayın lütfen dediklerimi. ben dedim ki bağırmalı mı bunun karşılığında ? hayır. ama belli ki zorlanmış yani. destek gerek. uyarı eleştiri değil. hani o bağırıyorsa ben de bağırırım modundasınız komik olmuş yorumunuz.
Tabiki o modda degilim dediginiz cocuguna bakim hizmetlerini her anne gibi bizlerde yapiyoruz.ama bagirilmamali..sizde zaten bunu savundunuz anladim.

Örneğin kuzucuk zor uyuyo eee eee diye bağırıyor öffff uyu artik uyu gibi yerde oyuncak var dolu ağzına aliyo kusar gibi genzine gidiyor offfff diye sana demedimmi yapma bağırıyor yemek yemiyo ac ağzını ac ac diyorum sana mamayla olmaz zayifsin babanen car car ötecek böyle annemi olur zayıf diyecek gibi

Benim dusuncem soyle. bir hafta kaldiginiza gore samimi arkadasiniz.arada yanina gidip mesela siz cocukla ilgilenirken o evinin isini yapsin yemegini yapsin.yada siz bebekle ilgilenirken pazara markete gitsin.gerekirse bununla ilgili yazilar okutun.kitap hediye edin.bagirilan cocuk ilerde ozguveni dusuk kendini koruyamaz bir cocuk yada ilerde kavgaci siddete meyilli bir cocuk olur.ilerde cocugu daha hareketli yaramaz olacak o zaman napacak.bagirmanin bikac adim ilerisi el kaldirmak dovecekmi.gerekirse uzmanla gorussun yardim alsin.

Annelik ağır gelmiş. Sizin yapacağınız ne var ki şu durumda?

Back
X