- 31 Ekim 2014
- 356
- 224
- 53
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki biz niye bagirmiyoruz dediklerini bizde yapiyoruz.kimse kimsenin anneliğini sorgulayamaz. siz sadece bu yönlerini cımbızlamışsınız belli. çocuğun altını açması, emzirmesi ya da mamasını hazırlaması, ona uygun yemekler hazırlaması, üstünü yıka ütüle, dışarı çıkar, evin ısısını kontrol et, ev hanımlığı yap. bunlarda çeşitli meziyet. ha bunlar karşılığında bağırmalı mı hayır tabi ki ama bunlarla da annelik sorgulanmaz. iyi bir arkadaş olsaydınız burda konu açarak arkadaşınızı yereceğinize, uyarma peşine düşeceğinize bebeğe bakımında yardımcı olurdunuz. yani ben bebekli kadınlara bunu yaparım.
Yardımcı olmak adına tavsiye istiyorum sadecekimse kimsenin anneliğini sorgulayamaz. siz sadece bu yönlerini cımbızlamışsınız belli. çocuğun altını açması, emzirmesi ya da mamasını hazırlaması, ona uygun yemekler hazırlaması, üstünü yıka ütüle, dışarı çıkar, evin ısısını kontrol et, ev hanımlığı yap. bunlarda çeşitli meziyet. ha bunlar karşılığında bağırmalı mı hayır tabi ki ama bunlarla da annelik sorgulanmaz. iyi bir arkadaş olsaydınız burda konu açarak arkadaşınızı yereceğinize, uyarma peşine düşeceğinize bebeğe bakımında yardımcı olurdunuz. yani ben bebekli kadınlara bunu yaparım.
Peki biz niye bagirmiyoruz dediklerini bizde yapiyoruz.
Bal gibi de sorgulariz bu bebelerin anne babalarinin yanlis tutumlariyla buyuyup sizin benim yada bir yakinimizin karsisina esi arkadasi ogretmeni roluyle cikiyorlar.her sekilde toplum olarak etkileniyoruz.kimse kimsenin anneliğini sorgulayamaz. siz sadece bu yönlerini cımbızlamışsınız belli. çocuğun altını açması, emzirmesi ya da mamasını hazırlaması, ona uygun yemekler hazırlaması, üstünü yıka ütüle, dışarı çıkar, evin ısısını kontrol et, ev hanımlığı yap. bunlarda çeşitli meziyet. ha bunlar karşılığında bağırmalı mı hayır tabi ki ama bunlarla da annelik sorgulanmaz. iyi bir arkadaş olsaydınız burda konu açarak arkadaşınızı yereceğinize, uyarma peşine düşeceğinize bebeğe bakımında yardımcı olurdunuz. yani ben bebekli kadınlara bunu yaparım.
Bal gibi de sorgulariz bu bebelerin anne babalarinin yanlis tutumlariyla buyuyup sizin benim yada bir yakinimizin karsisina esi arkadasi ogretmeni roluyle cikiyorlar.her sekilde toplum olarak etkileniyoruz.
Nasil bagiriyorYardımcı olmak adına tavsiye istiyorum sadece
Tabiki o modda degilim dediginiz cocuguna bakim hizmetlerini her anne gibi bizlerde yapiyoruz.ama bagirilmamali..sizde zaten bunu savundunuz anladim.yani cımbızlamayın lütfen dediklerimi. ben dedim ki bağırmalı mı bunun karşılığında ? hayır. ama belli ki zorlanmış yani. destek gerek. uyarı eleştiri değil. hani o bağırıyorsa ben de bağırırım modundasınız komik olmuş yorumunuz.
Size de selametle anlayamadik birbirimizi uzatmama gerek yok.işte sonrada sizin gibi sadece eleştiren ufacık yardımı desteği olmayan insan olacaklar. bu daha tehlikeli hanfendi. selametle.