- 30 Aralık 2016
- 2.944
- 10.150
- 128
ogretmen bir arkadasim vardi cok mantikli akilli cocuk egitimde bilgili sabirli ve cok hassas biri ne kadar iyi bir anne olacagini dusunurdum dogum yaptiktan bir kac ay sonra ziyarete gittim bana dediki biliyormusun benim bunaldigim hicbirseye yetemedigimi hissettigim osirada bebegin surekli agladigi ve benim kendimi cok caresiz hissedip elimden hicbisey gelmedigi icin yeterr artik suss nolur diye bagirdigim oldu dedi ve bunu soylerken bile gozleri doldu simdi sorarim size burda ve cevremizde bir suru kadin cocuklarini ortada birakip sevgili koca pesinde kosarken arkadasim gibi annelere kotu anne demek haksizlik degilmi konuyu acan arkadasa sunu tavsiye ederim birdaha arkadasina giderseniz ona yardimci olun yemegi o yapiyorsa bebege siz bakin onun bebege davranislarini izleyip ayyy nasil anne demeyin onemli bisey yok canm bebektir yemeyebilir sonra yedirirsin gibi konusun evinde bir hafta kalmissiniz iyi anne olup olmadigini sorgulamissiniz o bunu hissetmedi mi sizce sizede ispat cabasina girdi ve sonuc yine ilk yorumumda bahsettigim gibi