• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın bir sıkıntısı var...

Tam iliskilerde bile hamile kalmak oyle kolay degil, baska arkadaslarimiz da yazmis zaten, arkadasiniz hic uzulup sikilmasin.. Bacagina degen islakliktan falan bir sey olmaz yani, ici rahat olsun :ssz:
 
ben hamile kalabilmek icin yillardir ugrasiyorum dememedigim yontem kalmadi eger iki pantolonu gecipde hamile kalirsa yok artik saka bir tarafa kesinlikle imkansiz ama bundan sonra daha dikkatli olur insallah
 
ben hamile kalabilmek icin yillardir ugrasiyorum dememedigim yontem kalmadi eger iki pantolonu gecipde hamile kalirsa yok artik saka bir tarafa kesinlikle imkansiz ama bundan sonra daha dikkatli olur insallah

inş en kısa zamanda bebeğin olur canım.cvp için tşk ederiz
 
Kızlar arkadaşım sabah resmen panik atak gibi bişey geçirdi korkudan.çok üzgünüm.bu duruma hiç gelmeseydi keşke.aslında yorumlarınızın hepsini okudu.biraz mutlu oldu ama ne oldu anlıyamadım.
 
Herkese iyi geceler kızlar.bu gece arkadaşım bende kalıyor.ve sizlere danışmak istediği ama utandığı bir problemi var.üye olduğumu duyunca yazmak istedi.konuya geçiyorum.arkadaşım nişan arefesinde ama daha resmi bişey yok.erkek arkadaşıyla bir yakınlaşma yaşamış.kıyafetler üzerlerindeyken.arkadaşı bunun pantolonunun üstüne boşalmış.bacak tarafına ıslaklık geçtiğini söylüyor.bu ıslaklıktan hamilelik olabilirmi diye üzülüyor.yani ıslaklık bacağından vajinasına akmış olabilirmi die?yaşım ondan büyük .ben öyle bir durumun olamayacağını söyledim ama birde size danışmak istedik.erkek arkadaşındada pantolon varmış.pantolondaki ıslaklık arkadaşımın pantolonuna bulaşıo yani.aman çok uzattım kusıra bakmayın.beceremesim anlatmayıda:))

erken boşalma gibi duruyor, şimdi hamile kalmasa bile ilk geceden kalır, iyi korunsun
 
Camiyi çalan kılıfını hazırlar..
Hazırlasaymış kılıfını sonuçlarına katlanamayacağı işleri yapmasın insanlar. hem de böyle bir durumdan hamile kalınacağını düşünüyorsa neden bilmediği şeyleri yaparlar?
 
Back
X