- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelik mümkün degil gibi görünüyor ama korkacağı işlere kalkışmasın mümkünse bir daha.. Sabretsin az evlenmeyecek mi eninde sonunda
Ya böyle bir şey hiç olabilir mi allasen:))
Niye şaka olsun ki? Soruyu siz sordunuz. Verilebilecek iki cevaptan birini verdim.şakamı bu şimdi?
Tam iliskilerde bile hamile kalmak oyle kolay degil, baska arkadaslarimiz da yazmis zaten, arkadasiniz hic uzulup sikilmasin.. Bacagina degen islakliktan falan bir sey olmaz yani, ici rahat olsun![]()
ben hamile kalabilmek icin yillardir ugrasiyorum dememedigim yontem kalmadi eger iki pantolonu gecipde hamile kalirsa yok artik saka bir tarafa kesinlikle imkansiz ama bundan sonra daha dikkatli olur insallah
inş en kısa zamanda bebeğin olur canım.cvp için tşk ederiz
Sperm vücut ısısını bulamazsa anında ölür ki zaten ne gebeliği :)))))
Herkese iyi geceler kızlar.bu gece arkadaşım bende kalıyor.ve sizlere danışmak istediği ama utandığı bir problemi var.üye olduğumu duyunca yazmak istedi.konuya geçiyorum.arkadaşım nişan arefesinde ama daha resmi bişey yok.erkek arkadaşıyla bir yakınlaşma yaşamış.kıyafetler üzerlerindeyken.arkadaşı bunun pantolonunun üstüne boşalmış.bacak tarafına ıslaklık geçtiğini söylüyor.bu ıslaklıktan hamilelik olabilirmi diye üzülüyor.yani ıslaklık bacağından vajinasına akmış olabilirmi die?yaşım ondan büyük .ben öyle bir durumun olamayacağını söyledim ama birde size danışmak istedik.erkek arkadaşındada pantolon varmış.pantolondaki ıslaklık arkadaşımın pantolonuna bulaşıo yani.aman çok uzattım kusıra bakmayın.beceremesim anlatmayıda:))
İnsanların nasıl ürediğiyle ilgili pek bir fikri olmayanlar sevişmesin bence.
hay maşallah ışın kılıcı mı bu, iki pantolonu geçip... tövbe tövbee![]()
erken boşalma gibi duruyor, şimdi hamile kalmasa bile ilk geceden kalır, iyi korunsun