tşk edicem tabi insanlar vakit ayırıp yazıolar.tuhaflık bunun neresinde?cvp için tşk ederiz ...........kelimeyi otomatige bağlamışsınız dikkatimi çekti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşk edicem tabi insanlar vakit ayırıp yazıolar.tuhaflık bunun neresinde?cvp için tşk ederiz ...........kelimeyi otomatige bağlamışsınız dikkatimi çekti
tşk edicem tabi insanlar vakit ayırıp yazıolar.tuhaflık bunun neresinde?
dikkatimi çekti demiştim yanılmıyorsam..3 kez cevap verenede aynı şekilde
Herkese iyi geceler kızlar.bu gece arkadaşım bende kalıyor.ve sizlere danışmak istediği ama utandığı bir problemi var.üye olduğumu duyunca yazmak istedi.konuya geçiyorum.arkadaşım nişan arefesinde ama daha resmi bişey yok.erkek arkadaşıyla bir yakınlaşma yaşamış.kıyafetler üzerlerindeyken.arkadaşı bunun pantolonunun üstüne boşalmış.bacak tarafına ıslaklık geçtiğini söylüyor.bu ıslaklıktan hamilelik olabilirmi diye üzülüyor.yani ıslaklık bacağından vajinasına akmış olabilirmi die?yaşım ondan büyük .ben öyle bir durumun olamayacağını söyledim ama birde size danışmak istedik.erkek arkadaşındada pantolon varmış.pantolondaki ıslaklık arkadaşımın pantolonuna bulaşıo yani.aman çok uzattım kusıra bakmayın.beceremesim anlatmayıda:))
Cık bir şey olmaz![]()
evet iki taraftada pantolon varmışşimdi anlamadığım esas çocukta da pantolon varmıymış. kızdada pantolon var ise o ıslaklık o iki pantolonuda aşıp esas kızın bacağını nasıl ıslatmış... hadi ıslattı diyelim bacağa değen ıslaklık!!!!! nasıl acaba hamile kalırmıyım düşüncesi doğurmuş
vallahada anlamadım billahada anlamadım![]()
evet iki taraftada pantolon varmış
anladım peki arkadaşınız kaç yaşında
size eksik anlatmış olabilr mi?
utandığı için.
çünkü en az 20 yaşında dır bacaktaki ıslaklık bebeğe neden olmaz bilir yani bunu.
hay maşallah ışın kılıcı mı bu, iki pantolonu geçip... tövbe tövbee![]()
28 yaşında.küçükte deil vede eğitimli biri.yani anlatmadığı birşey olduğunu düşünmüyorum çünkü zaten çocukluk arkadaşım.herşeyi paylaşıoruz.çekinmez heralde bana anlatmaktan.bacagından hamile kalınmayacağımı biliyorda .acaba o ıslaklık vajinaya bir şekilde akmış yada değmişmidir die korkuyor .öyle anlattı
La bi bitmediniz haa
Arkadaşına söyle evet hamile kalacak hemde %1000 hatta ikiz olacak![]()
Herkese iyi geceler kızlar.bu gece arkadaşım bende kalıyor.ve sizlere danışmak istediği ama utandığı bir problemi var.üye olduğumu duyunca yazmak istedi.konuya geçiyorum.arkadaşım nişan arefesinde ama daha resmi bişey yok.erkek arkadaşıyla bir yakınlaşma yaşamış.kıyafetler üzerlerindeyken.arkadaşı bunun pantolonunun üstüne boşalmış.bacak tarafına ıslaklık geçtiğini söylüyor.bu ıslaklıktan hamilelik olabilirmi diye üzülüyor.yani ıslaklık bacağından vajinasına akmış olabilirmi die?yaşım ondan büyük .ben öyle bir durumun olamayacağını söyledim ama birde size danışmak istedik.erkek arkadaşındada pantolon varmış.pantolondaki ıslaklık arkadaşımın pantolonuna bulaşıo yani.aman çok uzattım kusıra bakmayın.beceremesim anlatmayıda:))
bu cevaba bayıldım
konu sahibi öyle bir ihtimal dahi yok merak etmeyın.
tebrik ederim gerçekten bu şekilde kalmayı başarırsa tarihe geçerbirde detay öğrenmek lazım arkadaşınızdan malum hamile kalmak için o kadar uğraşanlar var belki formülü böyledir
![]()
kızlar bi güldürmeyin insanı ya:)
hahahhay cevap süperrr.... ben 36 yaşındayım öpüşmekle bile hamile kalınacağını zanneden bir nesildik :) biz bile aştık bunları da bu yeni nesile noluyo....