arkadaşımın bir sıkıntısı var...

arkadaşınız niçin gecikti biliyomusunuz stresten buda ona ders olur zaten birdaha da yapmaz

Arkadasın beni guldurdu Allah da onu guldursun emi keşke o kadar kolay kalınsaymış hamile hamamdan hamile kaldım vardı bi ara da

eğer öyle bişey olursa doğacak çocuğu müzede sergilesinler..
mucize ne de olsa...
şaka bi yana..
bu işler o kadar kolay değil ne yazıkki.....

ben 4 senedir çocuk olsun diye neler yaptımda hamile kalamadım öyle pantolondaki ıslaklıkla hayatta hamile kalınmaz imkansız yani

Kızlar idrar testi sonucu negatif çıktı çok şükür:)yorum yapan herkese tşk ederiz:)

Kızlar idrar testi sonucu negatif çıktı çok şükür:)yorum yapan herkese tşk ederiz:)

şuraya yazıyorum arkadaşın bu sefer de araştıracak ve idrarda negatif çıkması kesin sonuç vermiyor diye kendini yemeye başlayacak

hatta adet görünce de üstüne gördüm belki diyecek

gidişat hep aynı

Nişan arifesinde resmi bir şey yokken iyi cesaret teprikler :) o kadar kolay olsaydı o işler herkes her ilişkiden hamile kalırdı
Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

gerçektenmi ya?inanır artık umarım:)yoksa hayatımız 9 ay beklemekle geçicek.doğmadığını anlayınca vazgeçicek:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…