Abla bunlar bizi saftirik belliyo ondan böyle dalga konusu açıyolar.
Övünülecek bir şey değil ama örnek olarak veriyorum artık çocuklar öyle hale geldiler ki
bunları bilme yaşı 20lerin çok çook altına düştü yani kaldı ki 28 yaşında genç bir bayan bilmicek mümkün mü Allah aşkına.
Birde hadi tedirgin oldu panki oldu fln.. erkek arkadaşının kotuna değmiş zaten akışkan bir şekilde kızın bacağına deyemez çünkü ondada kot var kaldı ki
iki kotu geçecek hala akışkanlığını koruyup bilmemnerelere doğru süzülecek.. yapmayın yaa milleti salak sanıyolar bu forumda.
Ramazan ayında baydı artık ondanboşver bacım bizede eğlence çıkıyo işte
Herkese iyi geceler kızlar.bu gece arkadaşım bende kalıyor.ve sizlere danışmak istediği ama utandığı bir problemi var.üye olduğumu duyunca yazmak istedi.konuya geçiyorum.arkadaşım nişan arefesinde ama daha resmi bişey yok.erkek arkadaşıyla bir yakınlaşma yaşamış.kıyafetler üzerlerindeyken.arkadaşı bunun pantolonunun üstüne boşalmış.bacak tarafına ıslaklık geçtiğini söylüyor.bu ıslaklıktan hamilelik olabilirmi diye üzülüyor.yani ıslaklık bacağından vajinasına akmış olabilirmi die?yaşım ondan büyük .ben öyle bir durumun olamayacağını söyledim ama birde size danışmak istedik.erkek arkadaşındada pantolon varmış.pantolondaki ıslaklık arkadaşımın pantolonuna bulaşıo yani.aman çok uzattım kusıra bakmayın.beceremesim anlatmayıda:))
hay maşallah ışın kılıcı mı bu, iki pantolonu geçip... tövbe tövbee
Abla bunlar bizi saftirik belliyo ondan böyle dalga konusu açıyolar.
Övünülecek bir şey değil ama örnek olarak veriyorum artık çocuklar öyle hale geldiler ki
bunları bilme yaşı 20lerin çok çook altına düştü yani kaldı ki 28 yaşında genç bir bayan bilmicek mümkün mü Allah aşkına.
Birde hadi tedirgin oldu panki oldu fln.. erkek arkadaşının kotuna değmiş zaten akışkan bir şekilde kızın bacağına deyemez çünkü ondada kot var kaldı ki
iki kotu geçecek hala akışkanlığını koruyup bilmemnerelere doğru süzülecek.. yapmayın yaa milleti salak sanıyolar bu forumda.
Ayşe Kulinin kitabında böyle bir olay geçiyordu. %1 ihtimal de olsa olabilir. Kız Bakire olmasına rağmen kimseye anlatamadılar kitaptan hatırladım.
nettede böyle şeyler okudu die arkadaşım zaten korktu.
dikkatli birisiniz demekki negüzel.hayatınızın içindede bu özelliğinizi değerlendirmenizi tavsiye ederim
O zaman eczaneden alırsınız test uygularsınız.
Hayatta imkansız diye bir şey yoktur. bende kitabı okuyunca şaşırmıştım. Nasıl olur demiştim. O kitapta gerçek hayat ökyüsüydü.
Adam pantolon ustundeyken saldir suldur bosaliyosa erken bosalma problemi var, Allah sifasini versin
arkadaşımın adeti 3 gün gecikti.test alıp yapıcakmış eczaneden.okadar burda yazılar yazıldı yinede inanmadı kızlar.
Hamileyse ne surpriz olur ama
Adini da houdini koyarsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?