Arkadasimin birlikteligine nasil tepki vermeliyim?

Bakirelik dediğiniz şey bundan daha az önemli ama emin olun. Başı belaya girebilir.
Doğru ya da yanlış tartışılır ama onun dışında sorun olmaz bence. Kız küçük oldu mu kimisi yaşı dikkate alıyor kimisi almıyor, ama erkek küçük oldu mu hiçbir şey olmaz :/

Bu yasta ne dersen de zaten dikkate alicagini sanmiyrum yasi kucuk ilerde pisman olma ihtimali yuksek

Bence hiç karışma sen istediğini yaşamakta özgür, zaten sana ne diye söylüyoki böyle bişeyi çok enteresan. Pek normal değil gibi, bu kişi en yakın arkadaşın mı şimdi? İnsan ne diye duyururki böyle bişeyi bu rahatlığı çok rahatsız edici

Doğru ya da yanlış tartışılır ama onun dışında sorun olmaz bence. Kız küçük oldu mu kimisi yaşı dikkate alıyor kimisi almıyor, ama erkek küçük oldu mu hiçbir şey olmaz :/
Ben olmasını umud ediyorum. Sorun olsun çünkü bu bir suç. Hukuk devletiysek ve yasaya aykırı bir durum varsa ortada, yaptırım uygulanmalı. Kişiler de aykırı davranmamalı. Bu kafa yapısıyla hareket edersek daha yaşanılır bir ülkemiz olur. :KK200:

Bir de kızın bunu en yakın arkadaşı ile paylaşmış olmasında ne var? Ben de söylemiştim yakın arkadaşıma. Nasıl yaptığını anlatmıyor ya, kendince önemli bir paylaşımda bulunmuş sadece.

Ben de eşimle ilk birlikte olduğumu arkadaşıma söylemiştim hatta dayanamayıp anneme bile söylemiştim çok kızmıştı tabi. Ama o an o kadar mutluydum ki içimde tutamıyordum kimseye söyleyemeyince de zor bastırıyordum

Bir de kızın bunu en yakın arkadaşı ile paylaşmış olmasında ne var? Ben de söylemiştim yakın arkadaşıma. Nasıl yaptığını anlatmıyor ya, kendince önemli bir paylaşımda bulunmuş sadece.
Bence bu çok özel bişey iki kişi arasında kalmalı diye düşünüyorum. Herkesin görüşü farklı tabi

Benimde bi kız arkadaşım var evlenmeden önce biriyle birlikteydi o kişiyle ilişkileri vardı (Ada'm evliydi) bigün bana söyledi,bende haliyle Ada'm evli olduğu için çok kızdım kızın bana cevabı "napim koskoca adamla pastaneyemi gidim dedi " nereye istersen git dedim bende :) azımın payını aldım oturdum anlıcan :) seni rahatsız etmiyorsa karışma,biz hala görüşüyoruz şimdi başkasıyla evli.

Ben de eşimle ilk birlikte olduğumu arkadaşıma söylemiştim hatta dayanamayıp anneme bile söylemiştim çok kızmıştı tabi. Ama o an o kadar mutluydum ki içimde tutamıyordum kimseye söyleyemeyince de zor bastırıyordum
Nasıl yani evlenmeden öncemi oldu ve annene söyledin :)) yanlış anladım sanırım :)

O zaman niye evleniyor üstüne düğün yapıyoruz? Davul zurna eşliğinde gerdek kutlaması yapılıyor?
Düğünü gerdek kutlaması olarak görmek ne kadar doğru evlilik sadece sevişmekmi?
Dediğim gibi ben özel bi durum olduğunu düşünüyorum ve iki kişi arasında kalmasının doğru olduğunu savunuyorum. Sizin düşüncenizi kötülemedim zaten.

Back
X