- 10 Ekim 2015
- 7.195
- 9.105
- 118
- Konu Sahibi Papatya129
- #21
Bakirelik dediğiniz şey bundan daha az önemli ama emin olun. Başı belaya girebilir.Bakireligini kaybetmesi bile umrumda degilken bunu takacagini hic sanmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakirelik dediğiniz şey bundan daha az önemli ama emin olun. Başı belaya girebilir.Bakireligini kaybetmesi bile umrumda degilken bunu takacagini hic sanmiyorum
Bakireliği kaybetmek büyük bir olay değil, doğru kişiyle doğru zamanda olduğu sürece doğal bir durum, suç da değil; ama 18 yaş altı biriyle birlikte olmak suç.Bakireligini kaybetmesi bile umrumda degilken bunu takacagini hic sanmiyorum
Doğru ya da yanlış tartışılır ama onun dışında sorun olmaz bence. Kız küçük oldu mu kimisi yaşı dikkate alıyor kimisi almıyor, ama erkek küçük oldu mu hiçbir şey olmaz :/Bakirelik dediğiniz şey bundan daha az önemli ama emin olun. Başı belaya girebilir.
Ben olmasını umud ediyorum. Sorun olsun çünkü bu bir suç. Hukuk devletiysek ve yasaya aykırı bir durum varsa ortada, yaptırım uygulanmalı. Kişiler de aykırı davranmamalı. Bu kafa yapısıyla hareket edersek daha yaşanılır bir ülkemiz olur.Doğru ya da yanlış tartışılır ama onun dışında sorun olmaz bence. Kız küçük oldu mu kimisi yaşı dikkate alıyor kimisi almıyor, ama erkek küçük oldu mu hiçbir şey olmaz :/
Bence bu çok özel bişey iki kişi arasında kalmalı diye düşünüyorum. Herkesin görüşü farklı tabiBir de kızın bunu en yakın arkadaşı ile paylaşmış olmasında ne var? Ben de söylemiştim yakın arkadaşıma. Nasıl yaptığını anlatmıyor ya, kendince önemli bir paylaşımda bulunmuş sadece.
Nasıl yani evlenmeden öncemi oldu ve annene söyledin :)) yanlış anladım sanırım :)Ben de eşimle ilk birlikte olduğumu arkadaşıma söylemiştim hatta dayanamayıp anneme bile söylemiştim çok kızmıştı tabi. Ama o an o kadar mutluydum ki içimde tutamıyordum kimseye söyleyemeyince de zor bastırıyordum
O zaman niye evleniyor üstüne düğün yapıyoruz? Davul zurna eşliğinde gerdek kutlaması yapılıyor?Bence bu çok özel bişey iki kişi arasında kalmalı diye düşünüyorum. Herkesin görüşü farklı tabi
Evet evlenmeden bikaç yıl önce. Çok kızmıştı.Nasıl yani evlenmeden öncemi oldu ve annene söyledin :)) yanlış anladım sanırım :)
Düğünü gerdek kutlaması olarak görmek ne kadar doğru evlilik sadece sevişmekmi?O zaman niye evleniyor üstüne düğün yapıyoruz? Davul zurna eşliğinde gerdek kutlaması yapılıyor?
E kızması normal olmuş kadın şok geçirmiştir:))Evet evlenmeden bikaç yıl önce. Çok kızmıştı.
Bide eşimle ilişkimi onaylamıyordı bunu da duyunca başından aşağı kaynar sular inmişti kadınınE kızması normal olmuş kadın şok geçirmiştir:))
İyi cesaret etmişsiniz ya, annenizle aranızdaki bağ baya kuvvetli sanırım. Yani insan annesine nasıl seviştim derkiBide eşimle ilişkimi onaylamıyordı bunu da duyunca başından aşağı kaynar sular inmişti kadının![]()
Kadına zorla kalp krizi geçirtmek falan mıydı amaçBide eşimle ilişkimi onaylamıyordı bunu da duyunca başından aşağı kaynar sular inmişti kadının![]()