- 14 Mart 2016
- 413
- 241
- 33
- 36
- Konu Sahibi brucella-morganella
-
Beni de dinlemiyor ki. Kendini tut kendini sık diyorum ama yapamıyor.. Anladığım kadarıyla vajinismus değil dayanamama problemi var.Emla ile nereye kadar devam edebilirler ki?
O arkadaşının yapacağı şey doktora gitmek.
Gerçekten ilginç arkadaşın cinselliği ne sanıyor acaba sadece erkek zevk alsın o öyle yatsın falan mı uyuşmuş şekilde nasıl zevk almayı planlıyorKızlar merhaba yeni evlenen bir arkadaşım ilk gecesinde çok acı çektiği için ilişkiye tam girememişler ve sadece 1 kere denemişler yapamamışlar acısına dayanamadığı için. Arkadaşından uyuşturucu krem (emla vs.) ile ilişkiye girdiğini öğrenmiş canının hiç acımadığını söylemiş. Ama aranızda böyle bir tecrübesi olan var mı? Fikir verirseniz seviniriz. Tek umudu o kaldı eğer faydasını gördüyseniz yazar mısınız
haklısın canm ama sadece 1 kerelik olması için onu denemek istemiş henüz tam birleşme olmamış kii bu yüzden uzgun birzGerçekten ilginç arkadaşın cinselliği ne sanıyor acaba sadece erkek zevk alsın o öyle yatsın falan mı uyuşmuş şekilde nasıl zevk almayı planlıyor
Beni de dinlemiyor ki. Kendini tut kendini sık diyorum ama yapamıyor.. Anladığım kadarıyla vajinismus değil dayanamama problemi var.
Bir iki ne fark eder karşılıklı olması gerekiyor bunun arkadaşını da üzmek istemem ama emla hadi süreyim uyuşsun tipi bir krem değil kullanım şekli uzun ve değişik sadece üst deriyi uyuşturuyor içeriye etkisi yokhaklısın canm ama sadece 1 kerelik olması için onu denemek istemiş henüz tam birleşme olmamış kii bu yüzden uzgun birz
Gerçekten ilginç arkadaşın cinselliği ne sanıyor acaba sadece erkek zevk alsın o öyle yatsın falan mı uyuşmuş şekilde nasıl zevk almayı planlıyor
Yani ne denebilir ki kendi vücudunu tanımıyor bilmiyor cinsel istek yok sadece erkek için var olan bir şey sanıyor ve biri acıyor dedi diye korkuyor şaka gibi gerçektenYıl 2018 hala genç kızlarımızın durumu çok vahim
Seksin ne olduğunu bilmeyen öğrenemeyen evli kadınlar ve anneler dolu ortalık..
haklısın canm ama sadece 1 kerelik olması için onu denemek istemiş henüz tam birleşme olmamış kii bu yüzden uzgun birz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?