- 27 Nisan 2018
- 712
- 1.636
- 28
- 39
- Konu Sahibi gurbaaprenses93
Bu nasıl ince düşünce.bir şeyi kaybolsa kulağınıza çoktan gelirdi rahat olun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm lütfen yanlış anlama ama ruh sağlığın bozulmuş. Tedavi olman gerekiyor. Inan bir süre sonra çok yorulacaksin bu durumdan. Ve bu düşünceler gitgide artacak içinden çıkılmaz bir hal alacak. Tedavi ol lütfen hayat bunları düşünmek için çok kısa ve bunubtek başına başarmak zor bu da bir hastalık kabullenip çare ara derimHer seyi çok takarım kafama .Mesela bi arkadaşımla bulusuyum 1 2 gun dusunurum yanlis bi seu mi dedim felan gibi
Neden böyle düşündünüz ki çantayı siz de başka birine mi emanet ettiniz anlamadım? Çanta sürekli sizde kaldıysa birşey kaybolmuş olmasından neden endişe ettiniz? Gereksiz bir düşünce benceKızlar çok öğretmenli (50 kişi vardir) bir okulda öğretmenim. Çok yakın olmasak da bir arkadaşım var .Ikiz bebekleri var onun .Kantinde otururken bebeklere mamalarını verdi .Oradan bir şeyler felan aldı cüzdanını da çıkardı tabi .Daha sonra bebeklerin arabasi baska yerde oldugu icin iki bebegi annesi ve bir arkadasi aldi bebek arabasına götürmek için. Bana da sen de çantaları al bahçeye çik ,biz geliriz dediler .Oyle yaptim ama arabayi alirken arkadaslarini gorup lafa dalmışlar 20 dakika kadar sonra yanima geldiler .Çantalarını verdim ama içime dert oldu .Bir şeyleri kaybolmuş mdur .Hadi biri cüzdanını çıkarmadı ama biri çıkardı ya fermuarını tam kapatmadıysa diyorum ya düştüyse cüzdanı felan .o Cüzdan çıkarılan çanta sırt cantasiydu.Kizlar soramam da ne yapmalıyım,arkadasimin davranışlarına gore mi davranmalıyım yoksa bir şey düşmüş olsa bana sorarlar miydi?