Arkadaşımın Dengesizliği

Cloudydreams

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2017
455
225
53
32
Merhabaa hanımlar,

Morelimi bozan bir konu uzun olursa şimdiden kusura bakmayın.

Çalıştığım yerden iş arkadaşım abi derim ailesi sürekli kız bakıyordu istemiyordu, bu böyle 1 sene gitti.
Hem kızkardeşimin hemde benimde arkadaşım olan ayşe diyelim evlenmek istiyorum ben falan diye konu açmış arkadaşıma. Ayşe ailesinden çok çekmiş abisi ablası kaçırılmış, abisi yeni cezaevinden çıkmış dağınık bir aileler ve bu süreçte ayşe okulu bırakıp evine sahip çıkmıştır.
Normalde hiç böyle şeyler yapmam aslında x abiyle ayşe güzel olurlar birbirlerine iyi gelirler dedim ve aracı oldum x abi aşık oldu ayşede öyle..
8 aydır sevgililer buraya kadar çok güzel ikiside mutlu oldukca bende mutlu oluyorum. x abi maddi anlamda baya baya güçlü ama yokluktan geleme, insan halinden anlayan, mutevazı bir ailesi var hepsi iyiler ve artık iş ciddiye binsin istiyorlar.
Kızın annesi kızı ekmek kapısı olarak görüyor çünkü kız giderse para da gidicek sürekli bu işi erteleyip, kızı doldurup sorun yaşamasını sağlıyor.
2 ay önce kadar tanışma için haber gönderdiler hala bir dönüş alamadıkları için benim arayıp kızın annesiylede ailecek görüştüğüm için bilgi almamı istediler tanışma hemen olmuyorsa anneler olarak iki kadın oturup tanışıp sohpet edelim dediler ve bende aradım güzelce anlattım kız annesi 6 ay sallarım ben kafalarında ben ne dersem o olucak edalarında.
Karşı tarafa bunu belli etmeden en uygun zamanda görüşebiliceklerinin bilgisini verdim.Buraya kadarda sorun yok.
Ayşe beni aramış çok sinirlendim annem yakında s..tiri çeker, biz haber vericektik onun annesi kim ki böyle birşey yapıyor dedi ve kan tepeme çıktı.
x abi sırf kız deniz seviyor diye yatta doğum günü partileri, istanbuldan bilmem nereye sırf merak ediyor diye gezmelere götürürken, her ceşit çiçek alıp arabalara dökerken, hem kıza hem annesine 5 taş alırken hiçbir sorun yok ama..
Şuanda aracı olduğum için çok pişmanım arkadaşıma da yazdım. Hiçbişekilde karışmayacağım diye belirttim. İkiside birbirini seviyor en azından x abi ama böyle de gidişat kötü gözüküyor. Sizce birşey yapmalı mıyım yoksa kenara çekilip beklemeli miyim?
Not: x abi eğer kötü bir şekilde sonlanır ise bu hikaye ülke değiştirir ve dönmez heralde çok aşık olduğu içinde yıkılır büyük ihtimal ve ben sebep olmuş gibi suçlu hissederim kesin.

Karışmayın derim... bekar mısınız bilmiyorum ama ben kendimi düşünerekten x abiyle olurdum herhalde öyle erkek kaldı mı ya :)))

şaka bir yana ikili ilişkilere karışmamak en iyisi en sonunda kötü siz olursunuz. yetişkin insanlar ne yapacaklarsa onu yapsınlar. ayşe de anası da böyle kapı bulmuşlar zaten bırakmak istemezler herhalde 5 taşlar falan o ne yaa :)

Kızı niye bu kadar gömdünüzki. Adam da hediye almasaymış. Zengin diye her dediğine he demek zorundalar mı yani.

İyi olur Allah'tan, kötü olur kuldan bulunur diye boşa dememiş atalarımız..siz tanıştırmaya aracılık etmişsiniz..ailelerin görüşmesi sizi alakadar etmez karışmayın yoksa demediğiniz laflar bile "x bize böyle söyledi" olacak .

kenara çekil. kızın aklı varsa zaten annesini idare ederi. yalnız senin de yatlara taşlara takılman abes. alan razı veren razı..

Peki bu x abi bu kadar zenginse kızın annesinin onu istememesi anormal değil mi?Zengin damat işte.Onlarada bakar belki.

Kızı niye bu kadar gömdünüzki. Adam da hediye almasaymış. Zengin diye her dediğine he demek zorundalar mı yani.
Kızı gömmedim neden kızı gömeyim ama durum bu şekilde ikisini de tanıyorum sonuçta. İkisi güzel olur diye düşünürken rahat eder, iyi bir insan vs vs diye düşünerek söyledim zaten. Olmayan birşey söylemiyorum

İnşallah öyle birşey olmaz ya ilk kez böyle bişey yaptım şimdiden pişmanım

anlamadım ayşe neye kızdı?
Ayşe neye kızdı bende bilmiyorum adamın ailesinin yanına gidiyor ediyor hiçbir sorun yok ama tanısma meselesini annesi salladıkça sallıyor sürekli hapisten çıkmış abisi bahane. Adam herşeye razıyım yeterki sorunsuz olsun ben elimden geleni yaparım diyor

Bilemiyorum bırakırlar mı bırakmazlar mı ama çok sinir oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…