- 21 Mart 2017
- 455
- 225
- 53
- 32
- Konu Sahibi Cloudydreams
-
İşte olmadı olmadı gitti kıza aşık oldu. Kendisi haber salıp kız aramadı ailesi ona haber salıp kız aradıbu x abi bu kadar iyiyse niye ona buna haber salıp kız aramış ki
karışmayın bence siz..
İşte olmadı olmadı gitti kıza aşık oldu. Kendisi haber salıp kız aramadı ailesi ona haber salıp kız aradı
Kızı gömmedim neden kızı gömeyim ama durum bu şekilde ikisini de tanıyorum sonuçta. İkisi güzel olur diye düşünürken rahat eder, iyi bir insan vs vs diye düşünerek söyledim zaten. Olmayan birşey söylemiyorumKızı niye bu kadar gömdünüzki. Adam da hediye almasaymış. Zengin diye her dediğine he demek zorundalar mı yani.
İnşallah öyle birşey olmaz ya ilk kez böyle bişey yaptım şimdiden pişmanımİyi olur Allah'tan, kötü olur kuldan bulunur diye boşa dememiş atalarımız..siz tanıştırmaya aracılık etmişsiniz..ailelerin görüşmesi sizi alakadar etmez karışmayın yoksa demediğiniz laflar bile "x bize böyle söyledi" olacak .
Ayşe neye kızdı bende bilmiyorum adamın ailesinin yanına gidiyor ediyor hiçbir sorun yok ama tanısma meselesini annesi salladıkça sallıyor sürekli hapisten çıkmış abisi bahane. Adam herşeye razıyım yeterki sorunsuz olsun ben elimden geleni yaparım diyoranlamadım ayşe neye kızdı?
Yan yana çok tatlılar inşallah kötü bitmezTürk filmi tadında
Bilemiyorum bırakırlar mı bırakmazlar mı ama çok sinir oldumKarışmayın derim... bekar mısınız bilmiyorum ama ben kendimi düşünerekten x abiyle olurdum herhalde öyle erkek kaldı mı ya:)))
şaka bir yana ikili ilişkilere karışmamak en iyisi en sonunda kötü siz olursunuz. yetişkin insanlar ne yapacaklarsa onu yapsınlar. ayşe de anası da böyle kapı bulmuşlar zaten bırakmak istemezler herhalde 5 taşlar falan o ne yaa :)
Tamam da sürekli olan gelir kapıları kapanıcak ?Peki bu x abi bu kadar zenginse kızın annesinin onu istememesi anormal değil mi?Zengin damat işte.Onlarada bakar belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?