- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Foto var tabi ama arkadaşımın rahatsızlıgı fotodan anlaşılacak gibi degil ondan begenmez diye düşünüyor.Nasil begenmezse intagramda hic mo fotosy yok arkadasinin
Yanlış anlamazsanız eğer, bir yerinde engeli mi var. Çünkü resim paylaşıyor arkadaşınız ama görüşmeye gitmiyorFoto var tabi ama arkadaşımın rahatsızlıgı fotodan anlaşılacak gibi degil ondan begenmez diye düşünüyor.
Rahatsız olduğunu ögrenince cocuk buluşalım falan dememiş ki arkadaşım onu rahatsızlığından dolayı begenmicegini düşünüyor fotoğraflarda görünce çok begenmiş.Arkadaşın baştan kaybetmiş beğenmeyeceğini düşünüyosa ve görüşmeyecekse neden yazıyor ki?Merakından bakıyodur çocuk.Biraz özgüven gerektiriyor bu işler
Bedensel olarak rahatsızRahatsizligi ne peki ?
Evt arkadaşım bedensel engelliYanlış anlamazsanız eğer, bir yerinde engeli mi var. Çünkü resim paylaşıyor arkadaşınız ama görüşmeye gitmiyor
Rahatsız olduğunu ögrenince cocuk buluşalım falan dememiş ki arkadaşım onu rahatsızlığından dolayı begenmicegini düşünüyor fotoğraflarda görünce çok begenmiş.
Evt arkadaşım bedensel engellicocuk ögrenmeden karşısına cıkmak istemedi anlatıncada cocuk iç buluşalım falan dememiş.
Çok teşekkür ederim arkadaşıma bu güzel mesajınızı ileticem.Zaten böyle bi erkekten hayır mı gelir? Öğrendiği gibi buluşmak istememiş bile. Arkadaşınıza lütfen şunu söyleyin, güzellik bedende değil kalpte ve akıldadır.. eğer fiziksel olarak bakıyorsa zaten bi erkek üzülmeye bile gerek yok... arkadaşınız o güzel canını sıkmasın, Rabbim güzel kapılar elbet açacak
Ben teşekkür ederim, huzurlu gecelerÇok teşekkür ederim arkadaşıma bu güzel mesajınızı ileticem.
Sağolun sizedeBen teşekkür ederim, huzurlu geceler
Arkadaşım bir çocuktan hoşlanıyormuş instagramdan istek göndermiş cocukta kabul etmiş ve oda arkadaşımı takip etmeye başlamış bi süre iç konuşmamışlar ama çocuk arkadaşımın attıgı storylere hep bakıyormuş sonra mesaj atmış cocuk arkadasıma konuşmuşlar arkadaşım bn seni görmüştüm seni tanıyorum diye anlatmış ona ortak tanıdıkları vr ikisinede yakın numarasını istemiş arkadaşımın oda vermiş böylelikle 1 2 ay konuşmuşlar cocuk cok ilgili cok hevesliymiş buluşmak falan istemiş daha sonra arkadaşımın rahatsızlıgı vr o yüzden arkadaş kalalım demiş çünkü arkadaşım onu görünce begenmez diye korkuyor cocukta peki öyle olsun keşke rahatsız oldugunu başta söyleseydin demiş o son gece konuşmuşlar ama yarın bir daha iç mesaj atmamış aradan 1 ay gecmiş cocuk hala arkadaşımı takip ediyor attıgı storylerin hepsine acıp bakıyor ve şimdi arkadaşım merak ediyor acaba hala bana ilgisi var mı yoksa öylesine meraktan mı bakıyor diye çok takmış bu konuya ne desem dinlemiyor buraya yazmamı kendisi istedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?