Arkadaşımın derdi biraz saçma gelebilir ☺️

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.456
83
Arkadaşım bir çocuktan hoşlanıyormuş instagramdan istek göndermiş cocukta kabul etmiş ve oda arkadaşımı takip etmeye başlamış bi süre iç konuşmamışlar ama çocuk arkadaşımın attıgı storylere hep bakıyormuş sonra mesaj atmış cocuk arkadasıma konuşmuşlar arkadaşım bn seni görmüştüm seni tanıyorum diye anlatmış ona ortak tanıdıkları vr ikisinede yakın numarasını istemiş arkadaşımın oda vermiş böylelikle 1 2 ay konuşmuşlar cocuk cok ilgili cok hevesliymiş buluşmak falan istemiş daha sonra arkadaşımın rahatsızlıgı vr o yüzden arkadaş kalalım demiş çünkü arkadaşım onu görünce begenmez diye korkuyor cocukta peki öyle olsun keşke rahatsız oldugunu başta söyleseydin demiş o son gece konuşmuşlar ama yarın bir daha iç mesaj atmamış aradan 1 ay gecmiş cocuk hala arkadaşımı takip ediyor attıgı storylerin hepsine acıp bakıyor ve şimdi arkadaşım merak ediyor acaba hala bana ilgisi var mı yoksa öylesine meraktan mı bakıyor diye çok takmış bu konuya ne desem dinlemiyor buraya yazmamı kendisi istedi.

Erkek milletine akıl sır ermiyor ki. Gün geçmiyor ki yine dengesiz bir erkekle ilgili bir yazı okuyalım :)) hepsi mi aynı olur ya, aklı sıra trip yapıyordur. Arkadaşınız görüşmedi ya ona karşılık olarak. Cinsliğine bakıyordur storylere :halay:

Arkadaşın baştan kaybetmiş beğenmeyeceğini düşünüyosa ve görüşmeyecekse neden yazıyor ki?Merakından bakıyodur çocuk.Biraz özgüven gerektiriyor bu işler
Rahatsız olduğunu ögrenince cocuk buluşalım falan dememiş ki arkadaşım onu rahatsızlığından dolayı begenmicegini düşünüyor fotoğraflarda görünce çok begenmiş.

Evt arkadaşım bedensel engelli 🙁 cocuk ögrenmeden karşısına cıkmak istemedi anlatıncada cocuk iç buluşalım falan dememiş.

Zaten böyle bi erkekten hayır mı gelir? Öğrendiği gibi buluşmak istememiş bile. Arkadaşınıza lütfen şunu söyleyin, güzellik bedende değil kalpte ve akıldadır.. eğer fiziksel olarak bakıyorsa zaten bi erkek üzülmeye bile gerek yok... arkadaşınız o güzel canını sıkmasın, Rabbim güzel kapılar elbet açacak :KK200:

Zaten böyle bi erkekten hayır mı gelir? Öğrendiği gibi buluşmak istememiş bile. Arkadaşınıza lütfen şunu söyleyin, güzellik bedende değil kalpte ve akıldadır.. eğer fiziksel olarak bakıyorsa zaten bi erkek üzülmeye bile gerek yok... arkadaşınız o güzel canını sıkmasın, Rabbim güzel kapılar elbet açacak :KK200:
Çok teşekkür ederim arkadaşıma bu güzel mesajınızı ileticem. 💖

Arkadaşım bir çocuktan hoşlanıyormuş instagramdan istek göndermiş cocukta kabul etmiş ve oda arkadaşımı takip etmeye başlamış bi süre iç konuşmamışlar ama çocuk arkadaşımın attıgı storylere hep bakıyormuş sonra mesaj atmış cocuk arkadasıma konuşmuşlar arkadaşım bn seni görmüştüm seni tanıyorum diye anlatmış ona ortak tanıdıkları vr ikisinede yakın numarasını istemiş arkadaşımın oda vermiş böylelikle 1 2 ay konuşmuşlar cocuk cok ilgili cok hevesliymiş buluşmak falan istemiş daha sonra arkadaşımın rahatsızlıgı vr o yüzden arkadaş kalalım demiş çünkü arkadaşım onu görünce begenmez diye korkuyor cocukta peki öyle olsun keşke rahatsız oldugunu başta söyleseydin demiş o son gece konuşmuşlar ama yarın bir daha iç mesaj atmamış aradan 1 ay gecmiş cocuk hala arkadaşımı takip ediyor attıgı storylerin hepsine acıp bakıyor ve şimdi arkadaşım merak ediyor acaba hala bana ilgisi var mı yoksa öylesine meraktan mı bakıyor diye çok takmış bu konuya ne desem dinlemiyor buraya yazmamı kendisi istedi.

O: Story izlemiş. Like atmış
Ben: Bu çocuk bana köpek gibi aşık baksana :D

İyi de kendisine güvenmesi, kendisini sevmesi gerek önce arkadaşınızın. Ya beni beğenmezse diye bir şey yok. Olursa olur olmazsa nasip kısmet. Ha bir de beni beğenmezse korkusu varsa hep keşke başta muhabbet etmeseymiş çocukla.

Öğrendiği zamam buluşmak istemediyse büyük eşşeklik etmiş.Arkadaşının yerinde olsam sosyal medyamda tutmam bu tipi.Ama hikayelerine bakmasının bir sebebi yok bana göre öylesine bakıyor veya meraktan üzülerek söylüyorum ki ilgisi yok bence.

Ayrıca arkadaşınızın bunu değiştirme şansı yok.Kendisiyle barışıp özgüven sahibi olmazsa başka insanların bu duruma hemen adapte olmasını bekleyemez ki.Kendisi kendini olduğu gibi kabullenmemiş başkası neden kabul etsin bu özgüvensizliği görünce.

Öncelikle iç değil hiç
Baktım sürekli ic yazmissiniz
Arkadaşınızda engelini söyleyip görüşebilir çocuğun tepkisine göre sekillenir olay madem bu kadar hala takip ediyorlar birbirlerini

Back
X