Arkadaşımın derdi ne

Lafı soyleyen arkadaşım cok sessizdir yani kesin bana söylemeyecegini düşündüğü için ona boyle söylemiştir zaten . o yüzden onun bi suçu yok icimde tutamadım falan dedi. Onun oyle şeylerle işi olmaz zaten hep pozitif düşünelim derdinde

Bence sizde oylesiniz hep pozitif düşünelim konusunda

İşe telefonunu açmayarak başlayabilirsiniz.
Sorarsada kocamın parasını yemekle meşguldüm açamadım diyin anlayacaktır.
Ya içim cok garip oldu ben cok asosyal bir tipim hic arkadaşım olmadığı icin kaybetmeyi dusunmek bile istemiyorum biliyorum sacma ama yalnız kalmaktan korkuyorum yeni arkadaslik dostluk edinebilir miyim benim birde abim var belki sürekli gelen konuskan hani muhabbeti iyi bir kiz arkadasim daha olsaydı hemen zeynebe resti cekebilirdim
Elif'in de Zeynep'e doğru diyorsun dediğini düşündün niyeyse. Her konu açıldığında o lafları diyecek cesareti yanındakilerden alıyordur muhtemelen.

Bence ikisiylede aranıza bir mesafe koyun.

Mesela benim eşim de gelir bazı arkadaslarimin dedikodusunu yapar yanında agzinin payini veririm konu kapanır. Ama arkasindan arkadaşıma gidipte eşim senin için şöyle söyledi ama merak etme bende şöyle şöyle ağzının payini verdim demem.
Ha illa o kisiyle aranizdaki iliskiye dikkat rt demeye getiriyorsa bunun bin tane yolu var.

Kaliteli bir yalnızlık sahte kalabalıktan iyidir.

Hem seni kiskaniyor hem kocanda gozu var. Hic bir sey deme laf yetiştirme arkadasindan duyduguna dair yuz goz olmaya degmez bunlar. Sana laf yetiştirenlede goruşmeyi kes oburuylede.

"arkadasim zeynep biz sevgiliyken surekli bana hic yakismiyorsunuz hem sen lise mezunusun o seni hep ezer .universite oku yani aciktan okuman sacma mutlaka seni basit kadin sanar"

Şu lafları okuduğumda bile, sizi kıskandığını, canınızı sıkmak istediğini anladım. Siz anlamakta çok geç kalmışsınız.
Arkadaşlığımi bitiremem diyorsanız, her aradığında eşinizin size nasıl prenses muamelesi yaptığını, ne kadar mutlu olduğunuzu anlatın. Bir süre sonra o aramaktan vazgeçecektir. Mutlu olmanıza tahammülü olmadığı çok belli.

Arkadaşınız fesat biri. Hayatınizdan çıkartın.

insan kendisi oyle olmayınca şok oluyor nasıl böyle düsünebiliyor diye.

Benzer şeyleri kuzenimde yaşadım. annelerimiz kardes ikimizde tek kızız diye bizi kardeş gibi buyuttuler siz birbirinice Abla kardeş olun dediler.

Taki benim düğünüme kadar ben hep onu can yoldaşım zannettim.

Kendisi kendi isteğiyle okumadı görücü usuluyle evlendi. Eşi kişilik olarak çok iyi çok efendi bir insan. zaman zaman maddi sıkıntılar çektiler ama eşi yine her istediğini aldı dısarıda yemeklere gotürdü. Durmadan maddi durumlarından sıkayet edip duruyordu. Ben de ona bak esin cok iyi insan seni mutlu etmeye calısıyor hem caliskanda gelip gecici bu surec diye teselli ediyordum.

Ben universite okudum ve esimle tanısarak evlendim. Daha istememde bana laf sokmaya basladı. kayinvaliden böyle kayinpederin boyle. Abla niye öyle diyorsun gayette düzgün insablar dedim. Düğunümde suratı bes karıstı.

Esim muhendis is basvurularinda bulunuyor daha yeni mezun nişanlıyız. abla dua et iyi bir ise girebilsin dedim. zamanında onun esi icin cok dua etmistik beraber iyi bir isi olsun diye oldu da. Bana dediki "aman ortalık mühendis kaynıyor ben fabrikada çalısan amcama sordum ne kadar maas alıyorlar diye bana dediki muhendis o kadar cok ki biri gidip biri geliyor asgari ucret bile alamiyorlar seninki gör bak asgari ucretten bile düsük ise girecek"

Sok olmustum bu sozlerine. uzuldugum esiminin is bulamamasi degil bu durumun onu gayette mutlu etmesi ve bana o anki hasetinin gözlerinden fışkirmasıydı.

Esim is de buldu ustelik hic issizde kalmadı sorun o değildi. Ben hayatımın hayal kirikligini yasamistım. Beraber büyüdügüm ablam dedigim insan benim esim issiz kalsa gobek atacaktı olurda fazla kazansa hırsindan catlayacaktı. Çatladı da çunkü esim ortalamanın ustu bir maasla işe basladı.

Bitirdim çıkardim hayatımdan. Annem cok kızdı saçmalıyorsun dedi o senin ablan beraber buyudunuz sen yanlis anlamıssindir oyle demek istememistir dedi dinlemedim.

Ne evine gidiyorum ne o bana geliyor ki ilk cocugunda bekardım zor bir bebek diye hep yardımına giderdim bebegiyle ilgilenirdim dinlensin diye.

Simdi akraba ortamında denk gelirsek merhaba merhaba.

Ben kuzenime bunu yapabildiysem siz haylı haylı yaparsınız el kızına.

Kıskançlıktan öte bişey bu çok dikkat edin iletişimi kesin .bu tipten herşey beklenir.

Cidden nazara gelirsin Allah korusun. Kıskançlık çok kötü bişey bu konu da şüphe yok ama eğitim konusunda eğer imkanın varsa açıktan da olsa okuman kendin için iyi olur. Çalış çalışma kimseyi ilgilendirmez ama varsa ben bu bölümü açıktan okuyabilirim dediğin bölüm oku ilerde çocuklarına güzel örnek olursun en başta kendin için diyorum tabi önemli olan sensin. Zor da değil isteyince oluyo

Benim anlamadığım nokta, Zeynep haset biri ve bu hareketleri sizi kıskandığı için yapıyor da, Elif neden size laf taşıyor. İçimde tutamadım falan bu hiç de mantıklı veya masum bir açıklama değil. Eğer Elif iyi niyetli olsa, gerekli tepkiyi Zeynep e verir, O nun her defasında böyle konuşmasına müsaade etmezdi. Sessiz biri falan demişsiniz ya. Asıl böylesinden korkulur. Yüzüne karşı sessiz ama arkandan lafını yetiştiren.

Cidden kiskaniyor mu ya ben niyeyse konduramiyorum . annesine anne derim o da benim anneme der o dereceyiz yani nasil mesafe koyacagim onu da bilmiyorum
Mimar adamın parasını yiyecek diye niye kıskansın anlamadım. Eşiniz kaç yaşındaki? Sosyal araştırma konusu gibi bir şey mı bu? Yani maaşlı adamı buldu parasını yiyecek diye kim kimi kıskanır ki? Eğer öyle biri varsa uzak durun zaten. Kıskanılacak bir şey yok çünkü. Sizin gibi olan bir sürü kadın var zaten. Az bulunan bir şey mı ki

Cidden kiskaniyor mu ya ben niyeyse konduramiyorum . annesine anne derim o da benim anneme der o dereceyiz yani nasil mesafe koyacagim onu da bilmiyorum
Annesine nie anne diyon annen varken ayyys neyse ayol kiskandigi okadar bellkki seni ayirip mimari kapma derdinde haset zeyno zeyno mardinli zeynoo uzak dur derim ben sağaa

Ayy harbiden haaa kim dost kim dusman bilinmez ben ikisindende uzak durudum sahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…