Arkadaşımın derdi ne

Benim de bu huyda görümceeem var, ben ne edeyim acaba, ayni tavsiyeler mi gecerli olur?

benim de en yakin arkadas diye bildigim biri vardi gecen yil. hep ikimiz birlikte takilir birlikte vakit gecirir hem iyi gunumuzde hem kotu gunumuzde birlikteydik. kendisinin eş krtiterleri konusunda yuksek takintilari vardi hep. esimle tanistik, surekli bana "bak shalini iyi tani, eger bi problem varsa simdi ortaya ciksin iyi arastir vs tavsiyeleri vardi ben de tabi hep iyi niyet olarak baktim. ama bi taraftan da esimin meslegini kucumsuyordu surekli( esim y.lisans mezunu ama memur olarak atanmis) sonra aileler tanisti. neden bu kadar acele ediyorsun vs insani asagi ceken cumleleri oldu. evde isteme ve soz olacagi zaman onu da cagiracaktim. ta ki su cumlesini duyuncaya kadar:"bi geliyim bakalim gorumcelerin kv nasil. iyice bi inceleyeyim" yani insan incelemek icin mi gelir yoksa destek olmak icin mi? ben de "canim soz gunumuz degisti c.tesi olacak hem de gunduz dedim. onlar sehir disinda oldugu icin enisteleri ve abileri icin izin cok sikinti olacakmis dedim. (aslinda pazar gunu oldu) bu kez de "oo simdiden onlar sana isteklerini yaptiriyorlar bana kalirsa sen bu adamla evlenme birak gitsin e getirdi ama şok oldum bu cevap karsisinda. isteme ve soz oldu. ve o gunden sonra her gun aramaya basladi nişanlin degisti mi, bi problem var mi diye. ha bire açik ariyor. her cumlemin altindan olumsuz sonuc cikarmaya calisiyor. olumsuz bisey desem rahatlayacak. ben dugun hazirliklarindan bahsederken o "asil yuzunu gostermiyor olabilir dikkat et tarzi laflari oldu. dugun gunune kadar. annesiyle arkamdan konusmuslar. "shalini yaşi buyuk oldugu icin adami bulur bulmaz atladi diye. laf arasinda agzindan kacirdi. şok ustune şok yasadim.(32 yasinda evlendim) sonra hayatimdan cikardim. bazen en yakin bildiklerimiz haset olup belli etmeyebiliyorlar

Ben benim iyiligimi istemeyen kiskanc olan Zeyneple arkadasligimi keserdim.
Elifle de gorusmezdim. Cunku bana laf getiren benden de baskasina laf goturur diye dusunurum. Zeynep Elife her bulustugunda sizden icin koca parasi yiyor catır catir dediginde Elifin bos durdugunu sanmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…