- Konu Sahibi elmalikurabiye
Herkese merhaba.Söz konusu olan arkadaşım;yaklaşık 10 senedir tanıdığım,en samimi arkadaşlarımdan biri.Herşeyimizi paylaşır,birbirimizde yatıya filan kalırdık.Aileden biri gibidir.Onun ailesi bana aileden biri gibi davranır,benim ailem ona aynı şekilde.Her neyse bu arkadaşımın bir akrabası beni çok beğeniyordu,sürekli seni kardeşime alıcam filan diye takılıyordu.Birgün bir yerde denk geldik ve o akrabasının kardeşiyle tanıştım.Ben pek hoşlanmadım baştan ama yaklaşık 2 yıldır sürekli haber gönderiyor,bir şans vermem için.Ablası aynı şekilde,nolur bir kere deneyin filan diye sürekli ısrar ediyor.Tabi ben başta istemediğim için,arkadaşım sürekli -ne olur evet desen,çok yakışıklı,şöyle zengin böyle zengin,şöyle iyi çocuk,böyle iyi çocuk- diye ısrar ediyordu o da.Ben evet diyene kadar çocuk çok iyi çocuktu,harika biriydi.Ama ben iki senedir ısrar ediyor diye görüşmeyi kabul ettim.Ne olduysa ondan sonra oldu.O harika çocuk gitti,yerine içkici,çalışmayı sevmeyen,... (daha bir sürü şey) bir çocuk geldi.Ben o çocukla görüşmeye başladığımdan beri arkadaşım hakkında kötü şeyler söylüyor.Televizyonda tipsiz biri çıkıyor,arkadaşım mesaj atıyor şu kanalı aç aynı x'e benziyor diye.Yok çok içki içermiş,çalışmayı sevmezmiş pek,para tutmazmış,nerde akşam orda sabahmış.E madem böyleydi bu çocuk niye baştan harika,süper diye bana anlata anlata bitiremediniz.Neden baştan o sana göre değil,boşver,iyi oldu görüşmek istemediğin diye söylemedin,ben görüşmek istemediğim zaman.Evet de diye canımı yedin durdun.Evet dedim işte,şimdi ne oldu?
Ya en yakın arkadaşlarımdan biri,ailemizden biri gibi,çok samimiyiz,ama bu davranışına anlam veremedim.Kötü birşeyini de görmedim.Sizce neden böyle yapıyor,yorumlarınızı bekliyorum kızlar.Kafam çok karıştı.
Ya en yakın arkadaşlarımdan biri,ailemizden biri gibi,çok samimiyiz,ama bu davranışına anlam veremedim.Kötü birşeyini de görmedim.Sizce neden böyle yapıyor,yorumlarınızı bekliyorum kızlar.Kafam çok karıştı.