Arkadaşımın derdi

SelenSeymen

2 kız 2 oğlan :)
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.677
25
158
Merhaba kızlar arkadaşım aradı az önce.Üzüldü onun için keyfim kaçtı.Arkadaşımın eşinin çocuk giyim mağazası var.Mağazada iki tane kadın çalışıyor.Biri kocasından ayrılmış.Diğeri bekar.Bekar olan arkadaşıma demiş ki "bak ......... abla, A...... kocanın peşinden hiç ayrılmıyor.elinde çay bardağıyla devamlı peşinde.Güya çay götürüyor. Bodrum kata felan inerken de hemen arkasında<tenhaymış orası> Geçen günde kocası ameliyat olmuş.O kadında gelmiş hastaneye.Görümcesi de ordaymış.Tutmuş bu kadının elini " Gel A..... GEL.Elleri üşümüş ısıtıver adamın ellrini" demiş.A damın elinin üstüne koymuş.Arkadaşıma sen ne dedin dedim hiç bişey diyememiş öylece donmuş kalmış.Çok sinirlendim ya görümcesine.Yaptığına baksanıza.Kadınlar birbirlerine niye böyle şeyler yapıyolar . Kocası da demekki yüz veriyo ki cesaret edebiliyolar.Yazık ya arkadaşıma

Aynı durumda ben olsam kadının hasta odasından çıkarıp bir güzel saçını başını yolarım.İşten kovulduğunuda söylerdim.

Görümce cadısınada cüretinin sebebini sorar,ağzının payını verir,kovmaktan beter ederdim.

Kocamda iyileştikten sonra canına okur,kızı kovduğumu söyler ve birdaha karşılaştıklarında bile selam verirse olacaklara katlanacağını hatırlatırdım!

Kadının en büyük düşmanı yine kadın arkadaş

Aynen canım bende olsam hastanede olay çıkartırdım.Ama arkadaşımın dili tutulmuş br an.Şaşkınlıktan herhalde.Bende dedim kovun diye ama ah o görümce var ya çok fena.kovdurmazmış kadını.

ayy Allah korusun böyle birşey kimsenin başına vermesin

kovdurtsun kadını tek çare

Arkadaşım bana bunu bir sene önce anlatmıştı.Ama kocama güveniyorum diyordu.Kocası da namazlı abdestli.Acaba adam bir senede bozdumu niyeti

bi sene önce anlatılan bir olayı niye şimdi paylaştınız anlamadım..Ne dememmizi bekliyorsunuz ki..
olay 1 sene önce olmadı.Bir sene önce arkadaşım kdını pek gözüm tutmadı gibisinden bişeyler söylemişti.Anlattıklarım daha yeni yaşanmış.Ayrıca bişey demek zorundada değilsin

Son düzenleme:
Arkadaşın da resmen saftirik gibi kalmış öyle.
Bir şeyler söyleyin de aklını başına alıp o kadını uzaklaştırsın kocasından.
Kocasıyla da konuşsun bu ne be.

arkadaşına geçmiş olsun canım olan olmuş gibi duruyor.
bir de arkadaşın çalışıyor mu? çalışmıyorsa evde canım sıkılıyor deyip dükkana gitsin bir kaç gün. Olayı iyice gözlemlesin eğer bir şey varsa ikisinin de suratına tükürsün ve kadının çekineceği bir yakınına haber versin. O zaman işi bırakmak zorunda kalır.

Tüm kabahat kadındaymış gibi kovdurtsun bilmem ne demişsiniz. Sanki konu sahibinin arkadaşının kocasından yüz bulmasa herhangi bir şey yapabilecekmiş gibi. Kadını işinden etmek çözüm mü, kusura bakmasın kimse de belki eşi peşinden koştu zamanında da yüz buldu. Kadın boşanmış diye yaftalanmış resmen.
Ben konu sahibinin arkadaşının yerinde olsam iş yerine daha sık giderim. Benim de dikkatimi çeken somut bir şey olursa o kadını bizzat ben kovarım. Ama bunu başkasının lafıyla ya da şüphesiyle yapmam.

benim 20 yillik en samimi dostumun esine karsi bile bu kadar samimi davranmam. Herkes mesafesini haddini bilecek. Bence kadini alsin karsisina konussun, zaten kadin durust namuslu bir kadinsa bu konusmadan sonra kendi istifa eder, yok degilse de o zaman esiyle konusup esinin onayiyla da isten cikartilacaktir. yok esi isten cikarmam derse de o kocayla hayat gecirmem acikcasi.

cok dogru soylemıssınız...baska bır arkadas da tepkısız kalmasaymıs demıs bncede olay cıkartıp tepkısını koysaymıs dha ıyı olurmus ama yınede gec degıl ıs yerıne gdıp kendı varlıgını hıssetrebılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…