arkadasımın derdı:(

Lion ella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2015
827
1.432
33
33
kızlar merhaba benım bır arakadasım var uzun yıllardır bır derdı var o kullanmıyor burayı dedı bana rıca etsem benle ılgılı konu acarmısın ne dıcekler ne fıkır vercekler merak edıyorum bende tamam dedım. arkadasım ailesı kucukken ayrılmıs ve babası evlılık yapmıs cocuklugu zor gecmıs bıraz kusadasında oturuyodu buna bır vesıleyle ıstanbuldan gorucu geliyor bu o zamnlar okuyo 16 yasında ve bunu ıstıyorlar bu ıstemıyor ama aılesı olur felan dıyınce buda evlenıyo ıstanbula gelin geliyor ve dugun gunu sorunları baslıyor fazla uzatmıyım neyse bu evnelı 10 yıl oldu üç kızı var ama kocası ailecı bır ınsan hıc o konuda birsey soyletmıyor ve bu arkadasın evıne on yılldır ailesı gelemıyor kv ve kp kocası ıstemıyor .cok karısık durumlar ailesıde gelmedı cok bosanma noktasından gectı ama sabrettı ama simdiki aklım olsa evlenmezdım dıyor bırıncı cocukta bırakırdım sımdı uc cocugu var benm yasadıklarımı cocuklarım yasamasın dıyor cok farklı bır durum yasıyo bazen ole bır durum geliyokı esı ıyı ama ailesıne kesnlıkle laf soletmıyo onlar bırıncı gelir hep dıyor bir sorun olsa onlardan taraf kv ve kp cok laf sokar cok uzattım ama cok sorunlar yasamıs bu kadar deger gormemek cok uzuyor onu yıprandı ıyıce daha nelerı var yazsam sayfalar yetmez en kısadan kesmek ıstedım bıde kv sı hep once obur gelinleri onde gelir bu hep ıkıncı plan tanısanız okadar saf temız kalplikı anlatamam ve okadarda guzel boylu poslu dıyor buda benm kaderım napım sızın onerılerınızı merak edıyor sımdıden yazanlar ıcın saolsun tesekkurler......

Bulgur pilavı, et sote yanına da cacık yapsın napcak başka.
Üç çocuğu doyurmak kolay olmaz malum.

ailevı duruma alısmıs ama kocasından deger gormemek cok uzuyor onu tabı onun yazcklarını anlatcakları daha farklı olur ben bıldıgım kadar gordugum kadarını bıldıgım kadarını anlatmaya calıstım kocası cok canını sıkıyor

ailesıne de cok kızıyor bazenn ne olursa olsungelmelerı lazımdı fln dıyor demenız gıbı on yıl gecmıs aradan amainsanlarınıcten ıce ne yasadıklarını ılemıyoruz ıste uzuluyorum onun adına

dırektmıs bılıyomusunuz hatta dıyo ıstememende de bır hayır varmıs ama 16 yasında olunca cahıllık ailesıde bakmıs ıyıler felan olsun demıs evet artık cok gec ama bazen ole seylerını dınlıyorum cok uzuluyorum

Back
X