- 2 Nisan 2013
- 3.612
- 2.072
- 37
merhaba kk kadınları ben 2 senelık evlıyım 2 bucuk sende nısanlı kaldık esımle uzatmadan konuya geçmek ıstiyorum.... evlendıgımden berı 4 kere felan görümcem eşime bosanıp sureklı sıze temmellı gelıcam dıyor sankı ben kapının ıtıyım bana sormak yok... yaşı 40 2 oglu var bırı evlı bırı 22 yaşında ama hıc çalısmamıs bugune kadar çalışmıyr akşama kadar pc bşında enıste kzıncada gorumcem oglunu savunuyor ben hak verıyorum enısteye en son gecen gun eşim ben rısklı bı hamılelık gecırdıgım ıcın 15 gunlugune bıze cagırdı ama gorumcem esımın maaş gunu hesaplayıp maaş aldın eger yarın para gonderırsen once kucuk gorumcme ordan bıze bızdede 3 gun kalıp kaynanamlara ordanada evıne gıtcekmıs ve hepımız ayrı ayrı şehırlerdeyız eşimde dedıkı bız sıkıntılı durum dıye cagırıryorum sen turst gıbı gezmek ıstıyorsun 3 gunlugune gelıceksen hıc gelme (butun yol paraları ve haşlıgı eşim gondercektı) bsefer eşime dedı eger kabu edersen temellı sıze gelıcam calısır parada getırırım eşimde ben vebal alamam 2 kocaman ogun var caslıssınlar baksınlar dedı ozaman sustu kızlar ben evlendıgımden erı sureklı aynı konu esıme soruyorum şaka yapıyordur dıyor ama ben cıddı oldugunu bılıyorum kaynanamlar hayatta evlı oglu varken banamı duser boşanıp gelmesıkı esı haklı adam ogluna çalıs dıyor gorumcem arka cıkıyor savunuyor bıde adamı dovemey kalkıyor oglu gormcem cok duşkun ogluna bılıyorum bıze temellı gelse oglunuda 1 aya kalmaz getırır akşama kadar uyuyan bı cocuk hanı haklı olsa kaynanamlar hayatta olmasa evlı oglu olmsa gercekten zor durumda olsa bakayım ama oyle bı durum yok ve benım babam vefat ettı annem 2 kardesımle kaldı teklıf ettı esım ben kabul etmıycegını bılıyordumkı annem asla ben kocmın kapısını kapatmam kımsenın evınde yaşayamam ne sız rahat edersınız nede ben rahat ederım gecınemeyız anlaşamayız dedı ve kabul etmedı... eşimin ailesı sanıyorlar bız cok rahatız durmurmuz ıyı ama degıl esımın 2 kıredı yuklu borcu var bankaya bıde tub bebek yaptırdık maddı anlamda sıkıstık ama allah sukur gecınıyoruz yanı ama onlar bızı mıltı mıryarder sanıyorlar yol parası haşlı... vs kv ve kp gonderıyo arda 200 durmumuz olsa keske daha cok gonderse hıc karısmam hatta ben tesfk edıyorum hepınız ayda 200 gondersenız cok rahat yaşarrlar dıyorum eşime ama grumcemde vs para beklıyorlar bızden yol parası haşlık vs eşimde borcu oldugunu bılıyorlar anlamadım gıttı moralım bozuk yazmak ıstedım kızlar belkı hamılelıkte ıyıce hormonlar tavan yaptı boşa sınırlenıyorum bılmıyorum hıc ama tekrar aynı sey olursa esıme ve gorumceme ne demelıyım sızce?