• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın doğum günü...

Joule

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
1.612
8
66
İstanbul
Arkadaşlar,
Çok yakın 5yıllık bir arkadaşım var. Kendisini çok severim ve aramız iyidir.
Yaklaşık 4 gün sonra doğum günü ve ben bir sebepten dolayı ona kırgın ve kızgınım.
Geçen sene arkadaşlarını, kuzenlerini toplayıp hiç beklemediği bir sürpriz yapmıştım.
Bu sene de bir arkadaşla pasta yapıp kutlayacaktık.
Ama bu soğukluk girince ben parti vermekten vazgeçtim. Dahası videoyla herkesin doğum gününü kutlamasını sağlayıp izletecektim. Ama işte...
Sadece doğum gününü kutlamayı düşünüyorum bir de kendi ailesiyle kutlamasına çağırırsa uğramayı düşünüyorum. Çünkü kırgınım.
Sizce napmalıyım?

Kırgınlığınızın sebebine bağlı daha çok.
Olayınız öyle çok da büyütülcek bsey değilse yani, sıradan her arakadaşın arasında geçebilecek şeylerdense bence 5 yılın hatrına doğum gününün kutlanmasını hak ediyordur.
Çok seviyorsan ve aranız da iyiyse kutlamakta fayda var diye düşünüyorum. :31:

Kırgınlığınızın sebebine bağlı daha çok.
Olayınız öyle çok da büyütülcek bsey değilse yani, sıradan her arakadaşın arasında geçebilecek şeylerdense bence 5 yılın hatrına doğum gününün kutlanmasını hak ediyordur.
Çok seviyorsan ve aranız da iyiyse kutlamakta fayda var diye düşünüyorum. :31:

Yok kutlayacağım zaten. Orası kesin :) Sadece sürpriz bir partiden vazgeçtim. O kadar. Yani yanında olayım mı olmayayım mı orasını kestiremiyorum :)

Kuru kuru nasıl kutanır anlamadım?
Yani hediye vs. den mi bahsediyorsunz

yani sadece 'doğum günün kutlu olsun ' demek kuru kuru kutlamak olabilir . illa hediye almana gerek yok ama değerli olduğunu hissedebileceği bir biçimde kutlayabilirsin. artık 'kendini nasıl değerli hissettirebilirim ?' dersen orası da sana kalmış senin arkadaşın sonuçta :55: ama tekrar söylüyorum aranızdaki ağır bişey değilse tabi.:68:

Back
X