• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın düğününde ne giymeliyim?

Punchshe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.652
8
116
İstanbul
Evet arkadaşlar bir türlü karar veremiyorum haziranda evlenecek arkadaşımın düğününe katılacağım ve benim gibi bir kaç samimi arkadaşım daha gelecek, onlarda çok şık elbiseler bakıyorlarmış duyumlarıma göre
Ama ben nasıl birşey bakacağıma bir türlü karar veremiyorum..
1,68 boyundayım zayıfım beyaz tenliyim saçlarım siyah büyük ihtimallede siyah olarak katılacağım düğüne
Düğün şık bir yerde olacak bir de kınası var
Yalnız bu hazır giyim abiyelerden giyinmek istemiyorum hepsi birbirinin aynısı çünkü
bacaklarım ince olduğu için çok mini şeyleride açıkçası kaldıramayabilirim.
Orta uzunlukta bir elbise topuklu bir ayakkabı düşünüyorum fakat
aklımda bir model oturmadı varmı bana önerebileceğiniz modeller??
Ağır olsun fakat çokta ağır olmasın yaş 26 sonuçta cenazeyede gitmiyorum
modern bir çizgisi olsun istiyorum
kına içinde beyaz bir bahar elbisesi düşünüyorum.. taçlar falan almış öyle takacakmışız deniz kenarında olacak :18:

Mekana göre değişir ne giyeceğin
Diğer arkadaşlarınla fikir alışverişi yapsaydınız ne tarz giyebiliriz diye
Uzun bi abiye istemiyorsun sanırım sade şıklıktan yana kullanıcaksın seçimini o yüzden bu sene moda olan şu modele bakabilirsin
Fuşya yada kırmızı ayakkabılar büyük ama şık bi kolye ve topuz saçla mükemmel görünebilirsin

http://fashiononlinenews.com/image/201012201805374703.jpg

yok bu modeller demode olmak üzere :( evet sade ama güzel bir şey olsun istiyorum diğer arkadaşlarda pek bir şey söylemiyorlar malesef evet boyum çok uzun ve kalıbım geniş olmadığı için uzun elbise modelleri bana pek yakısmıyor..

Back
X