Arkadaşımın Durumu

Nocturne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
37
0
36
Diğer
Merhaba kızlar.

Arkadaşımın 6 aylık bir ilişkisi var.Her ikiside ciddi düşünüyorlar. Ancak olay şudur ki erkek arkadaşı beraber yaşama fikrini sunmuş. Kız arkadaşımda bana ters demesine rağmen sevgilisi yinede bir düşün vs gibi sözler söylemiş.Bunun üzerine arkadaşımda ben evlenmeden aynı evde yaşamayı düşünmüyorum demiş. Erkek arkadaşıda evlenmemiz için daha çok erken bazı işlerim düzene girmeden evlenemem gibi birşeyler söylemiş. Şimdi arkadaşım çok huzursuz sevgilisi onu zorlamamasına rağmen bu teklifi yapmasından dolayı acaba benimle eğleniyor mu? Gözünde basit kız gibi mi görünüyorum? gibi sorularla kendini yiyip bitiriyor.Çok kuşkulu birisi oldu.Ben ne yapacağımı şaşırdım.Onun üzülmesine dayanamıyorum.Sürekli bu konuya takılıp duruyor.Beraber yaşama teklifinin sadece evlenmeyi düşünülmeyen kızlara yapılacağına takmış.Ne desem dinletemedim.Sizce ne yapmalıyım kızlar?Onu bu kuşkularından ve düşüncelerinden nasıl uzaklaştırmalıyım?

zorlamamışmı daha nasıl zorlanır ki bi düşün demiş neyini düşünecek.arkadaşın haklı daha 6 aylık bir ilişki ve ne çabuk ciddi düşünecek aşamaya gelinmiş hadi onu geçtim aynı evde kalmak gibi bir teklif getiren bir insan art niyetlidir.sizin gibi bayanlar daha iyi niyet arasınlar böyle şeylerin içinde çokkkkk kullanılırsınız çokkkk.bana böyle bir teklifle gelicek erkek arkadaşım arkama bile bakmadan terk ederim .herzaman seviyeli ve ciddi ilişkiler en saygılı olanıdır.

Birebir arkadaşımın ağzından çıkanlar böyle.Çok zorlamadı ama o teklifi yaptı dedi.Bende içine sinmeyen birşeye kimse zorlayamaz bu kadar kara kara düşünmektense o zaman senin için doğru olanı yap dedim.Arkadaşımda ben ayrılamam çok seviyorum diyor.İki arada kaldım.Ne yardan ne serden durumunda arkadaşım bilemiyorum nasıl davranacağımı ne fikir vereceğimi şaşırdım.

erkeklerde duygu kalmamış artık, akılları sadece cinselliğe çalışıyor. arkadaşınız haklı üzülmekte ama malesef günümüzde erkekler böle artık..

arkadaşınızda ayrılsın o çocuktan, önüne baksın.. böyle boş adamlar için üzülmeye değmez.

Arkadaşınızın yerinde kim olsaydı aynı şeyi düşünürdü...birlikte yaşama durumuna karşıyım kabul edene de saygı duyarım ama yanlış bence... arkadaşınıza bir düşün demiş bence de arkadaşınızın bir düşünsün ama birlikte olduğu insan doğru mu değil mi onu düşünsün...

Bazı çevrelerde çiftlerin evlenmeden önce beraber yaşayıp, sonra da evlenmeleri söz konusu olabiliyor. Bir ihtimal erkek arkadaş olaylara bu gözle bakarak böyle bir öneri getirmiş olabilir. Bu durumda arkadaşınız olumsuz cevabına saygı gösterip, ilişkiyi normal şekilde devam ettirmesi beklenir.

Yok eğer, erkek arkadaşı onu basit bir kız gibi görüp bu teklifi yaptıysa, bu ayrımı yapmaktan aciz biri için vay, beni gezilecek kız gibi görüyor diye dertlenmenin bir alemi yok. Arkadaşınız bu durumda üzüntü çekebilir süphesiz, ama en azından karşısındakinin niyetini ve kapasitesini öğrenmiş olur, hayatını ona göre düzenler.

Gereği yok birlikte yaşamanın.
Henüz 6 aylık bir ilişki
Kaç yaşında bu arkadaşlarınız

anneleri babaları yokmu bunların sanki kimi kimsesi yokmuş gibi hareket ediliyor herşeyden önce onlar böyle birşeye evet dermi,uygun bulurmu bir kız çoçocuğunun bir erkekle evlenmeden aynı evde yaşamasına.ayrıca arkadaşınız tanıyormu görüştüğü kişinin ailesini ,çevresini araştırmişmı kimdir nedir diye çevresinde nasıl tanınır bunlar az çok fikir verir nasıl bir insanmış araştırsın .ayrıca benim fikrim aynı evde yaşama düşüncesiyle gelen adamla evlilik kurulmaz bana kalsa hiç araştırmasın ama madem üzülüyor çok seviyor ben herşeye rağzıyım deyip devam etsin böyle düşüncelere sahip bir erkekle.herzaman derim bu işler mantık işi ,ama seviyorum işte o bunu demek istememiştir ,o öyle bir insan değildir , bikerelik hoş göreyim gibi iyi niyetli düşünceler gelecekte geri dönülemeyecek hatalara ,pişmanlıklara yol açar .

yok artık dıyorum.ne yanı sımdı bız bırlıkte yasamadan evlendık hata mı ettık.ya da kac sevgılıyle bırlıkte yasanır.dıyelım kı 2 ay sonra ayrıldılar.bı dahakıyle de mı bırlıkte yasayacak.bunun sonu nereye varacak

Yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar bugün konu halledilmiş.Neticede çocuk hata yaptığının farkına varmış ve özür dilemiş.

doğru söylüyorsun canım 6 ay olmuş gel beraber yaşayalım oh ne ala . kız arkadasını uyar canım kötü bir niyetinin olmadıgı ne malum ? herkesede güvenılmez hele 6 ay tanıdıgın birine asla !...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…