Arkadaşım ah aldığını düşünüyor sizin yorumlarınızı bekliyoruz

Zaten birisinin nasıl biri olduğunu anlamak için baya bi süre tanıman gerekiyor. Ah falan almamıştır
Yani flört aşaması zaten bir hazırlık test süreci. Herkesin her an vazgeçme potansiyelinin yüksek olduğu bir dönem. Her hareketi tartılıp biçiliyor. Fazla duygusal yaklaşıyor. Bir ayrılık kararı alınca hemen uygulanamıyor insan bazen gayet insani olarak anlatsamda pek etkisi olmadı sanırım

Arkadaşım ya bu adama aşık oldu desem yaşanmışlık yok boşluktan oluşan bir bağımlılık olabilir belki. Bu kadar ısrarla sadece adamın tarafından bakması garip. Üstelik adam düzgün biri de değil
O kafadan bakarsak iki yakamızın bir araya gelmemesi lazım. Hiçkimsenin hemde

Arkadaşım geçen yıl bir müddet biriyle görüşüyor. İşi yoğunluğu dolayısıyla sadece 1 defa görüşüp devamında ilişki uzaktan devam ediyor. İlişkilerinin bu arada adı yok flört arkadaşlık arası bir şey gübi oluyor. Arkadaşım bu arada aynı zamanda işi yoğunluğu sebebiyle kimseyle görüşemediği için biraz da psikolojik olarak boşlukta. Sosyal hayatı bitik gibiydi yani.
Bu adam kızı ara ara yokluyor ve halini hattını soruyor kız buna alışıyor ama adamın yaşantı tarzı kötüydü. Bana anlattığında adamla ne kadar zıt karakterde olduklarını söylesemdee tamam deyip bir müddet sonra yine adamla iletişime geçiyordu. Sonunun olmadığını biliyorum ama ona çekilirken kendimi buluyorum diyordu.
Adam boşanmış ve alemlere akalım modunda,arkadaşım ise saf masum erkekleri tanımayan bir kız. Koz adamı biraz araştırıyor ve sağlıklı olmayan yaşayış tarzını farkediyor. Bu noktadan sonra iletişimleri ara ara devam etse de koz tüm görüşme tekliflerini geri çeviriyor. Kız yazmadıkça adam hiç yazmamaya başlıyor. Ama kız adama karşı bir alışkanlık geliştirdiği için ara ara da olsa yazıyor. Adam ortak bir arkadaşlarına inşaallah evlenemez benim duygularımla oynadı demiş. Adam hovarda bir tip güvenilecek gibi de biri değil ama sanırım arkadaşımla evlenmeyi düşünüp gözüne kestirmiş en başta. Çünkü gerçekten saf masum erkekleri bilmeyen bir kız. Adam belki unutmak istedi ama arkadaşım iletişime geçtiği için umuda mı kapıldı. Ayrıca adamın bu kötü hayat tarzı arkadaşımla iletişimdeyken de devam ediyormuş. Yani yeni sayfa açacak olsa tüm bunları bitirip devam etmez miydi. Arkadaşım onunla geleceğim olmayacağını bilerek ona yazdım diye vicdan azabı çektiğini ve aylardır uyuyamadığını söyledi. Adam ah etmekte haklı mı. Kendisi bunun için tedavi görüyor yorumlarınız çok değerli olac
Kötü birinin bedduası tutmaz ?

Kiz evlenelim diyip adama ceyiz aldirmamis ya, hoslanmamis reddetmis neyin ahi? Bosuna takilmayin boyle seylere, adam da zaten bayilsa hayatini duzeltirdi..

Hem arkadaşınız hem siz safsınız bence. Adamın evlenmeyi düşündüğü ya da hayal kırıklığına uğradığı falan yok. Kendini acındırıp kızı kendine çekmeye çalışıyor. Kızı fiziksel kullanacak o kadar. Evlenmek isteyen adam kız yazmadan yazmamazlık eder mi? Böyle saçma ah aldım vs diyip diyip kötü enerjileri kendinize çekerseniz asıl o zaman kötü şeyler olur. Ortada hiçbir şey yok.
+1
Bence de, bu şekilde ah aldım falan diye inanıp kötü şeyleri cekmeyin kendinize. Yanlis yaptığını dusunuyorsa tövbe etsin, dua etsin ama böyle hovarda birinden uzaklaştığı için -ki herif ilgilenmiyormus bile, ne evlenmek istemesi, ayak yapıyor- kendini suçlu falan hissetmesin. Vesvese, kaygı sizinkisi.

+1
Bence de, bu şekilde ah aldım falan diye inanıp kötü şeyleri cekmeyin kendinize. Yanlis yaptığını dusunuyorsa tövbe etsin, dua etsin ama böyle hovarda birinden uzaklaştığı için -ki herif ilgilenmiyormus bile, ne evlenmek istemesi, ayak yapıyor- kendini suçlu falan hissetmesin. Vesvese, kaygı sizinkisi.
Bence kız kendisi hala adama yaklaşmak istiyor adamın söylediklerini de bahane ediyor. Niye bu hovardanın peşindesin dediklerinde ah almayım diye diyecek. Ah almayım diye tekrar yazdım adama. Kararlı bir kadın zaten bütün bunların saçmalık olduğunu bilir ve kendine yanlış telkinler vermez.

Bence kız kendisi hala adama yaklaşmak istiyor adamın söylediklerini de bahane ediyor. Niye bu hovardanın peşindesin dediklerinde ah almayım diye diyecek. Ah almayım diye tekrar yazdım adama. Kararlı bir kadın zaten bütün bunların saçmalık olduğunu bilir ve kendine yanlış telkinler vermez.
Ben gerçekten vesvese yaptığını düşünüyorum, bu vebal aldim, helallik alayim mevzulari çok popüler ilişki konularında:KK53:

Ben gerçekten vesvese yaptığını düşünüyorum, bu vebal aldim, helallik alayim mevzulari çok popüler ilişki konularında:KK53:
Ya adamla yazışmışlar sadece ne helalliği fjfjfk. Adam kimlere kimlere yazıyor kimlere kimlere ahh ediyordur. 🤣 Sanki tonla borca sokup nikah arefesi terk etti adamı hayret bişi. Basbaya aşık olmuş işte, bahane arıyor.

Ya adamla yazışmışlar sadece ne helalliği fjfjfk. Adam kimlere kimlere yazıyor kimlere kimlere ahh ediyordur. 🤣 Sanki tonla borca sokup nikah arefesi terk etti adamı hayret bişi. Basbaya aşık olmuş işte, bahane arıyor.
Manipülatif tipler de çok kullanıyor bu hakkımı helal etmiyorum ağızlarını, herif de öyle biri bence, hem hovarda hem vebal ayaklarında reis :KK53:

Uyuyamıyorum diyor sanki bir adamın canına kastetti

Manipülatif tipler de çok kullanıyor bu hakkımı helal etmiyorum ağızlarını, herif de öyle biri bence, hem hovarda hem vebal ayaklarında reis :KK53:
Adamın profilini göstermişti instagramda. Elle yapılan bir küfür işareti var ya onu yapıp gönderi olarak paylaşmış. Adam yaşının adamı değil

Adamın profil paylaşımşları felaket aslında olgunluğu yok besbelli. Ergen gibi elle yapılan bir küfür işaretini yapıp paylaşan bir tip. Neyini beğeniyorsun bunun dedim

Back
X