Arkadaşım ah aldığını düşünüyor sizin yorumlarınızı bekliyoruz

Arkadaşım geçen yıl bir müddet biriyle görüşüyor. İşi yoğunluğu dolayısıyla sadece 1 defa görüşüp devamında ilişki uzaktan devam ediyor. İlişkilerinin bu arada adı yok flört arkadaşlık arası bir şey gübi oluyor. Arkadaşım bu arada aynı zamanda işi yoğunluğu sebebiyle kimseyle görüşemediği için biraz da psikolojik olarak boşlukta. Sosyal hayatı bitik gibiydi yani.
Bu adam kızı ara ara yokluyor ve halini hattını soruyor kız buna alışıyor ama adamın yaşantı tarzı kötüydü. Bana anlattığında adamla ne kadar zıt karakterde olduklarını söylesemdee tamam deyip bir müddet sonra yine adamla iletişime geçiyordu. Sonunun olmadığını biliyorum ama ona çekilirken kendimi buluyorum diyordu.
Adam boşanmış ve alemlere akalım modunda,arkadaşım ise saf masum erkekleri tanımayan bir kız. Koz adamı biraz araştırıyor ve sağlıklı olmayan yaşayış tarzını farkediyor. Bu noktadan sonra iletişimleri ara ara devam etse de koz tüm görüşme tekliflerini geri çeviriyor. Kız yazmadıkça adam hiç yazmamaya başlıyor. Ama kız adama karşı bir alışkanlık geliştirdiği için ara ara da olsa yazıyor. Adam ortak bir arkadaşlarına inşaallah evlenemez benim duygularımla oynadı demiş. Adam hovarda bir tip güvenilecek gibi de biri değil ama sanırım arkadaşımla evlenmeyi düşünüp gözüne kestirmiş en başta. Çünkü gerçekten saf masum erkekleri bilmeyen bir kız. Adam belki unutmak istedi ama arkadaşım iletişime geçtiği için umuda mı kapıldı. Ayrıca adamın bu kötü hayat tarzı arkadaşımla iletişimdeyken de devam ediyormuş. Yani yeni sayfa açacak olsa tüm bunları bitirip devam etmez miydi. Arkadaşım onunla geleceğim olmayacağını bilerek ona yazdım diye vicdan azabı çektiğini ve aylardır uyuyamadığını söyledi. Adam ah etmekte haklı mı. Kendisi bunun için tedavi görüyor yorumlarınız çok değerli olacak
Neyin ahı bu sanki söz mu vermiş yarı yoldami bırakmışta ah alsın

Adamın profil paylaşımşları felaket aslında olgunluğu yok besbelli. Ergen gibi elle yapılan bir küfür işaretini yapıp paylaşan bir tip. Neyini beğeniyorsun bunun dedim
Bazıları pislük sever. Değişik gelir. 😂

Back
X