• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın eşi koronadan vefat etti

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
44
Çok gençti.1.sınıfa giden çocukları vardı. Yüzyüze eğitim döneminde çocuk okuldan pozitif oldu. Anne ve babaya bulaştı. Babası dağ gibi adamdı. Sigara, içki bilmez, sağlıklı beslenir. Hareketli. Salgının başından beri C vitamini, D vitamini bir sürü takviye alıyorlardı. O dağ gibi adam iki defa entube edildi. Ankaraya sevk edildi. Ve öldü. İnanamıyorum. Şaka gibi. Allahım sonumuzu hayır etsin.

Allah rahmet eylesin başımıza gelmeyince bizde nasıl etkiler edecek bilemiyoruz benimde 26 yaşındaki ilkokul arkadaşım entübe durumu ağır ne olacağı belli değil çoğu insan biz genciz bize bişey olmaz kafasında felaket tellallığı yapmak değil benim amacım ama umursamamazlık yapılacak bi durumda değil bu Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah

Allah rahmet eylesin 🙁 kalanlara sabır versin

Dün kızımın yazlık kıyafeti olmadığı için alışverişe gittim.alıp döndük eve.
Ama dışarı o kadar çok kalabalıktı ki, ağaç altlarinda boş yer yoktu
Kasa kuyruğu bayram önü alışverişi gibi çok uzundu
Hindistan gibi olmayız insaAllah

Çok gençti.1.sınıfa giden çocukları vardı. Yüzyüze eğitim döneminde çocuk okuldan pozitif oldu. Anne ve babaya bulaştı. Babası dağ gibi adamdı. Sigara, içki bilmez, sağlıklı beslenir. Hareketli. Salgının başından beri C vitamini, D vitamini bir sürü takviye alıyorlardı. O dağ gibi adam iki defa entube edildi. Ankaraya sevk edildi. Ve öldü. İnanamıyorum. Şaka gibi. Allahım sonumuzu hayır etsin.
O yattıkça çocuğunun ömrü uzun olsun.O kadar çok etraftan tanıdık insan kaybettim ki genç yaşlı dinlemiyor .Aklım almıyor.Kadının dibindeki kocasına bulaşmıyor komşuya bulaşıp ,onu öldürüyor.Neden ?Nasıl?Kimi kan grubu diyor kimi gen.Ama bir öğrencimin ablası pozitif oldu aynı odayı kullanıyorlar benim öğrencime geçmedi.Aradan bir kaç ay geçti.Sınıftaki bir çocuktan maskeye rağmen kaptı virüsü aynı öğrenci .Okullar tehlike derken çok güvenli olduğunu savunanların konunuza rast gelmesini dilerim.Sabır dilerim ailesi ve sevenleri için.

kronik
bir rahatsızlığı var mıydı?

Hastanede çalışıyorum. Çalışma alanımız morgun hemen karşısında. İnsan hastanede çalışınca şikayet etmiyor, minnettar olmaktan başka birşey düşünmüyor. Eşim genelde tatminsizdir. Çok şükür sağlıklıyız beraberiz demez de şöyle de olsaydı buyumuz da olsaydı falan der. Yani küçük oğlunu kaybeden babanın 'hayır inanmıyorum gidemezsin gidemezsin gidemezsin ' feryatlarını duymadığından mıdır, bilmediğinden midir şükretmiyor bende onun aksine iyiyiz ya, sağlıklıyız ya, beraberiz ya, kafasında yaşıyorum. Gerçekten hayat bazen mutlu olduğumuz bir trajik film gibi :KK14:

Bizde yeni ciktik karantinadan ,esim agir atlatti evde ,hastaneye gidecekti neredeyse iyi degildi hic gitmemek icin direndi,iyilesti sukur.Sakaya gelmez bu hastalik.Allah rahmet eylesin,kacinci gun vefat etti ,sureci merak ettim :(

Mekanı cennet olsun Rabbim eşine çocuğuna mutlu bir ömür versin.. okullar bulaşı inanılmaz artırdı. Bakan istediği kadar okullar en güvenli yer desin.

Allah ailesine sabır versin mekanı cennete olsun çok zor.. İnsanlar corona bitmiş gibi davranıyor, kimsede maske mesafe yok. Herkes birbirinde gezmede. Ne olacak sonumuz bilmiyorum

Aslında o verilen ilaçlardan kan pıhtılaşmasi olduğu icin ve ölenlerin çoğu kronik rahatsızlığı olup devamlı ilaç kullandıkları ve corona tedavisinde verilen ilaçlarda bir madde var. Kronik ilaç kullananlari ozellikle etkilemis. Mesela suanki aşı adayı daha 3 üncü faz bitmeden insanları kobay denek olarak kullanıyorlar. Hatta aşıya denek olmadan önce onay formu imzalıyorsun ki mahkeme açılmasın. Amaç dünyadaki nüfus oranini düşürmek. Ciddi yan etkileri var Rna gen değiştiren aşı adayların. Maymunlar üzerinde denemeden insanlar üzerinde kullanıyorlar. Birçoğu kan pıhtılaşma dan vefat etti. Bill Gates denen pedofil Afrika'da çoğu çocuğu aşılar ile öldürdüğü kesinleşti. Sıra onun anlaştığı şirketler özellikle bionteck pfizer ile dünyadaki insanlar hedef alındı. Allah sonumuzu hayır etsin. Herkesin okuyup araştırması, korkak olmaması gerekir.

Öncelikle başınız sağolsun çok üzücü. Acaba vefat eden kişi aşı olmuş muydu ? Ben 2 doz aşılıyım. Tabiki hala çok dikkat ediyoruz ama aşı olup da yine de bu kadar ağır tecrübe eden var mı merak ettim.

Allahim rahmet eylesin cok zor.. sabir versin esine cocuguna..bu ara asiri stresliyim uzerine hamilelik ve böyle haberler cok kötü oluyorum.. Allahim bir an once kurtarsin su hastaliktan hepimizi...
Ben artik kafayi yeme noktasina geldim

Back
X