• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın eşi koronadan vefat etti

İnsanlar çok rahat davranmaya başladı. Sosyal medya hesaplarım doğum günü kutlamaları, nişan törenleri ile dolu. Yokmuş gibi davranıyorlar.
okullar açılsın diye tutturanlar var illa bangır bangır düğün nişan yapacağım diyenler var.yaşam hakkından daha önemli ya bunlar

Çok gençti.1.sınıfa giden çocukları vardı. Yüzyüze eğitim döneminde çocuk okuldan pozitif oldu. Anne ve babaya bulaştı. Babası dağ gibi adamdı. Sigara, içki bilmez, sağlıklı beslenir. Hareketli. Salgının başından beri C vitamini, D vitamini bir sürü takviye alıyorlardı. O dağ gibi adam iki defa entube edildi. Ankaraya sevk edildi. Ve öldü. İnanamıyorum. Şaka gibi. Allahım sonumuzu hayır etsin.
cok üzüldüm..sabir diliyorum ailesine..
-eski bi komşumuzun esi gecen sene vefat etmişti. kadıncağız 2 cocukla hayatina devam ediyordu,
bugun duydum ki dun kadın da covidden vefat etmiş. cocuklar ufak ve 1 yil arayla anne babalarını kaybettiler. anane bakacak artık cocuklara..o kadar üzüldüm kii

çok üzüldüm... fütursuzca eğlenenlere, gereksiz gezip dikkat etmeyenlere kızınca da abartıyorsun diyorlar. kaç insan yaşamını kaybetti :KK43:
cok üzüldüm..sabir diliyorum ailesine..
-eski bi komşumuzun esi gecen sene vefat etmişti. kadıncağız 2 cocukla hayatina devam ediyordu,
bugun duydum ki dun kadın da covidden vefat etmiş. cocuklar ufak ve 1 yil arayla anne babalarını kaybettiler. anane bakacak artık cocuklara..o kadar üzüldüm kii
Çok gençti.1.sınıfa giden çocukları vardı. Yüzyüze eğitim döneminde çocuk okuldan pozitif oldu. Anne ve babaya bulaştı. Babası dağ gibi adamdı. Sigara, içki bilmez, sağlıklı beslenir. Hareketli. Salgının başından beri C vitamini, D vitamini bir sürü takviye alıyorlardı. O dağ gibi adam iki defa entube edildi. Ankaraya sevk edildi. Ve öldü. İnanamıyorum. Şaka gibi. Allahım sonumuzu hayır etsin.

Back
X