arkadasimin esi öldü

zeytin8282

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
497
408
303
Ankara
arkadaslar yakin arkadaşlarimdan birinin esi öldü. Daha once esi icin bir iyilik istemisti fakat bazi sebeplerden dolayi yapamadim kendisinin de bu mevzuda yalan söyledigini ogrendim.Fakat yüzüne de vurmadim sonra esi saglamken aniden koronadan öldü. Öğrenince cok uzuldum hatta onu tanimayan yakin arkadas grubumdaki kizlar bile cok üzüldüler. Fakat beni cok uzen bir diger konu esi olen arkadasimin telefona cikmamasi sadece mesajla donus yapmasi ama instagramda kizi ile gezi fotograflari paylasmasi, Cok zor bir durum ama telefonu acacak durumda olmayup instagramda kizimin karne keyfi kizimin at keyfi gibi paylasimlari beni uzdu. Bana tavir yaptigini düşünüyorum

Kadının kocası ölmüş. Ne duygular yaşıyor bilemezsiniz. Şu durumda bile kendinize malzeme çıkarıyorsunuz. Mesaj atın geçin sizde. Gezmesi bile gözünüze batmış. O kız babasız kaldı farkında mısınız? Annesi kafası dağılsın diye evden çıkardı belki. Hiç iyi niyetli bir yaklaşım değil siiznki. Ne bu arama merakı

kendinize gelin uslubunuz cirkin rahatsiz oldum.

o iyiliği yapmadığınız için o zamandan beri gelen bir kırgınlığı vardır. O konuyu yazmamissiniz belki onun için çok önemliydi. Eşini kaybetmis biri hayatın anlamını önemini artık bambaşka anlar. Sizi hayatindan kolaylıkla çıkarması bundandır.

bence de konu bu, evet onun icin hayatiydi ama benim soyledigim kisi yapamam dedi. hatta konusmani dogru bulmuyorum dedi. ama yasadigim tam anlami ile bu.

Düşünüyorsan düşünüyorsun da bu konunun bizimle ne ilgisi var soru değil bir şey değil? Allah başka dert vermesin. Günlük sandın galiba burayı. Hayret bir şey ya ne kuruyorsunuz kafanızda bide üstüne buna inanıyorsunuz. Kadın hayatını kızına adamış ne bekliyorsunuz

Kadinin esi olmus sen tavrındasin. Ne bicim insansin yav.

Kendinizi fazla önemsiyorsunuz. Böyle zamanında neden bir de sizi kafasına taksın, derdine dert katsın. Acısını dilediği gibi yaşıyor. İçinden geldiği gibi davranıyor. Size tek düşen saygı duymak, ne kadar yanında durmak istiyorsanız o kadar yanında durmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…