arkadasimin esi öldü

İnsanların acısı varken bile şu aradım açmıyor kafasından çıkamıyorsunuz şaka gibi.
Ayrıca hiçbir sebebi olmaksızın da açmak istemeyebilir telefonları. Herkes telefonda konuşmayı sevmek istemek zorunda değil. Mesajla cevap vermiş zaten bence yetmeli.

yani olabilir o iyilik mevzusundan dolayi takiyor beni sucluyor muhtemelen.

nerden biliyorsun okuma o zaman yazma kendi hayatina bak

Siz bence, sizi önemseyenlere karşı kendinizi önemli hissedin! Zira eşi vefat eden arkadaş için önemli biri değilsiniz ki konuşmak bile istememiş ama yinede nezaketli hatun mesajla dönmüş. Artı kızıyla kafa dağıtmasını dilinize dolama hakkını nerden buluyorsunuz?

arkadasim benim konuma yazmayin lutfen cok saldirgansiniz
Merhabalar, öncelikle belirtmeliyim ki konunuzdan kovma , sen yazma etme deme yetkiniz yok. Site kuralları çerçevesinde herkes istediği konuya yazmakta özgür.

Bir diğer mevzu ise, beş parmağın beşi de farklıyken, her insanın sizinle aynı zihniyette olmasını bekleyemezsiniz.

İnsanlar acılarını farklı farklı şekillerde yaşarlar.

Mesajlara dönüyor olması zaten destek verenlere saygı duyduğunu gösterir. Ama telefonda konuşmak istemiyor da olabilir. Şahsen ben de moralim bozukken asla telefonlara cevap vermem. Çünkü ben sizden farklı bir insanım.

Kaldı ki basit bir moral bozukluğundan bahsetmiyoruz. Kadının kocası ölmüş. Kolay mı?

Siz hala gezmeyi, paylaşım yapmayı biliyor ama diyorsunuz. Kendinizi biraz fazla önemsiyor gibisiniz. Nasıl olur da sizin telefonunuza dönmez, ama sosyal medyada paylaşım yapar? Cık cık.

Lütfen biraz anlayışlı olun.

Kadın muhtemelen sizi samimi bulmuyor. Zira biraz da haklı gibi. Çünkü ortada ölüm söz konusuyken siz hala o kişiden sağlıklı ( sizin kriterlerinize göre sağlıklı kabul edilen biçimde) davranmasını, ıvır zıvıra önem vermesini bekliyorsunuz.

Bahsettiğiniz önemsiz mesele de o kadar önemsiz olmayabilir. Hayattayken yardımı dokunmayanın ölümde yardımı eksik kalsın diye düşünüyor olabilir.

Belki gerçekten elinizden gelen bir şey yoktu, olabilir. Ama usulünce açıklama yapıp kusura bakma arkadaşım yardımcı olamadım. Durum böyle böyle, elimden geleni yaptım ama olmadı şeklinde OLAY HENÜZ TAZEYKEN açıklama yapsaydınız, o da size gönül koymazdı.

İlerle hadi ya. Halâ saçma sapan kendini savunuyorsun. Kimse sizin dandik düşüncelerinize aynen bacım devam diyemez. Yazıyorsan katlanacaksın. Bak dalgana hadi
uslubunuz cirkin rahatsiz oluyorum bence yazmamalisiniz

belki yakin arkadasim oldugu icindir

Kadının kocası ölmüş kocası. Sosyal medyada güçlü görünmeye çalışıyor diye içi güllük gülistanlık mı saniyorsunuz? Ne kadar hasetsiniz.
kocasi olen biri sosyal medyada niye guclu gorunmeye calisiyor. bu durum uzuyor beni

canim kendi isine kendi hayatina bak
Hasbinaaalllaaah. Dinime küfreden müslüman olsa. Madem öyle sen niye kendi hayatına bakmıyorsun canım benim? Onu da geçtim burda anlatıp anlatıp bana hayatına bak diyorsun. Ban yememek için yazmayı bırakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…