- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.696
- 798
- Konu Sahibi zeytin8282
-
E iste ondan cevap vermiyor demekki yada konuşası yok mesaj daha rahat oluyorArayıp konuşması lazımmış. Telefonlarını açmamış ama kızıyla gezip Instagram a foto atıyormuş
size rahatsiz oluyorum deyince niye israr ediyorsunuz cok guluyorum su anArayıp konuşması lazımmış. Telefonlarını açmamış ama kızıyla gezip Instagram a foto atıyormuş
Sizi haklı gören bir mesaj gösterin yazmayı bırakacağım.size rahatsiz oluyorum deyince niye israr ediyorsunuz cok guluyorum su an
yani olabilir o iyilik mevzusundan dolayi takiyor beni sucluyor muhtemelen.Kendinizi fazla önemsiyorsunuz. Böyle zamanında neden bir de sizi kafasına taksın, derdine dert katsın. Acısını dilediği gibi yaşıyor. İçinden geldiği gibi davranıyor. Size tek düşen saygı duymak, ne kadar yanında durmak istiyorsanız o kadar yanında durmak.
kendi isine bakSizi haklı gören bir mesaj gösterin yazmayı bırakacağım.
nerden biliyorsun okuma o zaman yazma kendi hayatina bakDüşünüyorsan düşünüyorsun da bu konunun bizimle ne ilgisi var soru değil bir şey değil? Allah başka dert vermesin. Günlük sandın galiba burayı. Hayret bir şey ya ne kuruyorsunuz kafanızda bide üstüne buna inanıyorsunuz. Kadın hayatını kızına adamış ne bekliyorsunuz
cirkin uslup yazmayin lutfen kendi insanliginizla ilgileninKadinin esi olmus sen tavrındasin. Ne bicim insansin yav.
Merhabalar, öncelikle belirtmeliyim ki konunuzdan kovma , sen yazma etme deme yetkiniz yok. Site kuralları çerçevesinde herkes istediği konuya yazmakta özgür.arkadasim benim konuma yazmayin lutfen cok saldirgansiniz
İlerle hadi ya. Halâ saçma sapan kendini savunuyorsun. Kimse sizin dandik düşüncelerinize aynen bacım devam diyemez. Yazıyorsan katlanacaksın. Bak dalgana hadinerden biliyorsun okuma o zaman yazma kendi hayatina bak
uslubunuz cirkin rahatsiz oluyorum bence yazmamalisinizİlerle hadi ya. Halâ saçma sapan kendini savunuyorsun. Kimse sizin dandik düşüncelerinize aynen bacım devam diyemez. Yazıyorsan katlanacaksın. Bak dalgana hadi
evet oyle de dusunulebilir beni sucladigini dusunmek psikolojik olarak rahatsiz ediyorE iste ondan cevap vermiyor demekki yada konuşası yok mesaj daha rahat oluyor
Niye altında birşey aranır ki
Ya takmışsın bi üslub. Sen kendi üslubuna bak rica ediyorum cevap yazmayın! Hayatımda sizin kadar insan yoran birini görmedimuslubunuz cirkin rahatsiz oluyorum bence yazmamalisiniz
belki yakin arkadasim oldugu icindirİnsanların acısı varken bile şu aradım açmıyor kafasından çıkamıyorsunuz şaka gibi.
Ayrıca hiçbir sebebi olmaksızın da açmak istemeyebilir telefonları. Herkes telefonda konuşmayı sevmek istemek zorunda değil. Mesajla cevap vermiş zaten bence yetmeli.
Bu yeterli bir sebep arkadaşınız için demek ki.bence de konu bu, evet onun icin hayatiydi ama benim soyledigim kisi yapamam dedi. hatta konusmani dogru bulmuyorum dedi. ama yasadigim tam anlami ile bu.
canim kendi isine kendi hayatina bakYa takmışsın bi üslub. Sen kendi üslubuna bak rica ediyorum cevap yazmayın! Hayatımda sizin kadar insan yoran birini görmedim
kocasi olen biri sosyal medyada niye guclu gorunmeye calisiyor. bu durum uzuyor beniKadının kocası ölmüş kocası. Sosyal medyada güçlü görünmeye çalışıyor diye içi güllük gülistanlık mı saniyorsunuz? Ne kadar hasetsiniz.
Hasbinaaalllaaah. Dinime küfreden müslüman olsa. Madem öyle sen niye kendi hayatına bakmıyorsun canım benim? Onu da geçtim burda anlatıp anlatıp bana hayatına bak diyorsun. Ban yememek için yazmayı bırakıyorum.canim kendi isine kendi hayatina bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?