- 11 Mayıs 2021
- 224
- 236
- 18
- Konu Sahibi zeytin8282
KUDURMAN BİTTİYSE TESELLİ VERSİNLER.resimlere halay muzigi koyuyor oyle yapinca icim sizliyor cok mu bunalimda i diye icim icimi yiyor bir taraftan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KUDURMAN BİTTİYSE TESELLİ VERSİNLER.resimlere halay muzigi koyuyor oyle yapinca icim sizliyor cok mu bunalimda i diye icim icimi yiyor bir taraftan
yok canim gerek yok baskalarina teklif edebilirsinKUDURMAN BİTTİYSE TESELLİ VERSİNLER.
Bence sizde kendinizi sucluyorsunuz ve vicdanınız rahatlatmak istiyorsunuzevet oyle de dusunulebilir beni sucladigini dusunmek psikolojik olarak rahatsiz ediyor
Aslan burcu musunuznapayim belki de kendisini en iyi anlayan ben oldugum icin seviyor bilmiyorum hayirlisi neyimi seviyor neseli hallerim hosuna gidiyordu sanirim
Bende olsam bende tavır koyardım eşim için arkadaşımdan yardım istesem o yapmasa ve eşimi kaybetsem o an onu düşünürdüm hatırlar aklıma gelirdi böyle bı durum olmuştu onunla konuşup derdimi paylasmak istemezdim o zaten büyüklük yapıp size mesajla karşılık vermiş.ben tavir koydugunu dusundugum icin kafaya takiyorum koymadiysa ne yaparsa yapsin isterse 3 hesap acsin hergun gezsin desteklerim cevap da vermesin onemli degil
suclamiyorum bu iyilik mevzusunda haksizliga ugradigimi dusunuyorumBence sizde kendinizi sucluyorsunuz ve vicdanınız rahatlatmak istiyorsunuz
canim oyle bir sey degilBende olsam bende tavır koyardım eşim için arkadaşımdan yardım istesem o yapmasa ve eşimi kaybetsem o an onu düşünürdüm böyle bı durum olmuştu onunla konuşup derdimi paylasmak istemezdim o zaten büyüklük yapıp size mesajla karşılık vermiş.
Ne istemişti neden yapmadınız?suclamiyorum bu iyilik mevzusunda haksizliga ugradigimi dusunuyorum
degilim ikizler neseli eglenceli modu dusup yukselen kendi ile derdi olanAslan burcu musunuz
Nasıl birşey?canim oyle bir sey degil
İkizler böyle değil ki. İkizler olamazsınız. Ben burcunu değiştirmeye gidiyorumdegilim ikizler neseli eglenceli modu dusup yukselen kendi ile derdi olan
Onu anladımkendi ile derdi olan
Bende olsam bende tavır koyardım eşim için arkadaşımdan yardım istesem o yapmasa ve eşimi kaybetsem o an onu düşünürdüm hatırlar aklıma gelirdi böyle bı durum olmuştu onunla konuşup derdimi paylasmak istemezdim o zaten büyüklük yapıp size mesajla
gule gule isabet olurİkizler böyle değil ki. İkizler olamazsınız. Ben burcunu değiştirmeye gidiyorum
Burcunuzda bir yanlışlık olmalı.degilim ikizler neseli eglenceli modu dusup yukselen kendi ile derdi olan
Bende geliyorum.İkizler böyle değil ki. İkizler olamazsınız. Ben burcunu değiştirmeye gidiyorum
Hanımefendi neden bu kadar agresif saldırgansiniz ? Belki de bu yüzden aramalarınızı donmedi sorun onda değil sizde .
Size insan gibi soruyorum insan gibi cevap vermek çok mu zor ?
yok cnmBurcunuzda bir yanlışlık olmalı.