arkadasimin esi öldü

ben tavir koydugunu dusundugum icin kafaya takiyorum koymadiysa ne yaparsa yapsin isterse 3 hesap acsin hergun gezsin desteklerim cevap da vermesin onemli degil
Bende olsam bende tavır koyardım eşim için arkadaşımdan yardım istesem o yapmasa ve eşimi kaybetsem o an onu düşünürdüm hatırlar aklıma gelirdi böyle bı durum olmuştu onunla konuşup derdimi paylasmak istemezdim o zaten büyüklük yapıp size mesajla karşılık vermiş.

Bende olsam bende tavır koyardım eşim için arkadaşımdan yardım istesem o yapmasa ve eşimi kaybetsem o an onu düşünürdüm böyle bı durum olmuştu onunla konuşup derdimi paylasmak istemezdim o zaten büyüklük yapıp size mesajla karşılık vermiş.
canim oyle bir sey degil

Bende olsam bende tavır koyardım eşim için arkadaşımdan yardım istesem o yapmasa ve eşimi kaybetsem o an onu düşünürdüm hatırlar aklıma gelirdi böyle bı durum olmuştu onunla konuşup derdimi paylasmak istemezdim o zaten büyüklük yapıp size mesajla

İkizler böyle değil ki. İkizler olamazsınız. Ben burcunu değiştirmeye gidiyorum
gule gule isabet olur

hadi-buyrun-gora.gif

Hanımefendi neden bu kadar agresif saldırgansiniz ? Belki de bu yüzden aramalarınızı donmedi sorun onda değil sizde .
Size insan gibi soruyorum insan gibi cevap vermek çok mu zor ?

Back
X